EliteMaster
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.youtube.com
Merhaba beyler, bir çok arkadaşımız bildiğiniz gibi ekipmanım var ama fikrim yok diyor bende onlara %100 para kazanabilecekleri bir fikir veriyorum, bildiğiniz gibi Lego son yıllarda arkasını daha ileri basamaklara taşımak için sinema sektörüne bile adım attı öyleki şuanda google arama trendlerinde tüm dünyanın ilgisi lego üzerine istatistikler iki aydır %100 e yakın seyrediyor, istatistiklerin devamlılığı 2004 yılından bu yana aynı bir merdiven basamağı gibi artmış aşama aşama ve şuanda zirvede google da, ve youtube de sadece Amerika içinde aylık 3 milyon İngiltere'de 841 bin, Avusturalya'da 256 bin; niçin bu ülkeleri belirttim belli başlı reklam gelirlerinde tıklama başına ücreti yüksek veren ülkelerin başlıcaları ve bunlar gibi bir çok ülke daha var, aranma sadece ''Lego'' kelimesinde fakat Lego nun türevleridede aramalar var yani sadece Amerikada ''Lego Movie'' aylık 676bin aranmaya sahip, dünya üzerinde Lego Google de şuanda yıllık bazda bulunduğu alanda zirvede bulunuyor, dünya üzerinde google de zirvede olduğu için Youtube deki aranma sayısı bütün ülkeler üzerinde bir aylık aranma hacmi sadece ingilizce dilinde tahminen 70 milyonu aşmış olduğunu düşünüyorum, yani bu işi özgün olarak yapıcak arkadaşlar ciddi meblağlar kazanıcağını düşünüyorum peki nasıl yapıcaz diyorsunuz; sorulara cevap vermiş bu işle uğraşan bir youtuber biraz ingilizceniz varsaki dediklerini anlıyabilirsiniz hiç ingilizceniz yoksa durdur devam ettir şeklinde translateden çeviri yapabilirsiniz zaten videonun görselleriyle ne demek istediğini anlicaksınız, 24 milyon izlenmeye sahip 5 dakikalık özgün videosu var konu altına onuda veriyorum, özgün çalışmak isteyipde fikir bulamayan arkadaşlara bir nebzede olsa yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana iyi seyirler. 
Frequently Asked Questions - YouTube
Frequently Asked Questions - YouTube