Özgün fikirleri ve stratejiler

• Kullanıcı DJ_CrAzY43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

DJ_CrAzY43

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba...Eşimle birlikte youtube'da özgün video işine girmek istiyoruz.Ancak kendimize pek bi kategori bulamıyoruz... Genel olarak After Effect,Photoshop,FL Studio,Cubase,Web Dizayn konularında bilgi seviyemiz oldukça yeterli...Yaratıcı fikirler ve çalışma stratejilerinizi mutlaka bekliyoruz.Özel mesajlada ulaşabilirsiniz..Bize yardımcı olun Lütfen.

Türkiyede şunu yapın umutlandırmak istemem fakat kısa sürede Türkiyede ana sayfada olucaksınız fakat yapıcağınız çekimlerin devamlılığı söz konusu, konuya gelicek olursak;

Dizileri magazinsel boyutta inceliceksiniz, yani konunun özü diyelim A dizisi henüz vizyona girmedi fakat gazetelerde manşetlerde fotoları dolaşıyor hemen araştırma yapıp fotoları bir araya getirip filmin konusu hakkında bilgi vericeksiniz, tabi green screen çekip arkaya fotoları videoları montaj ediceksiniz, bu işin en önemli tarafı izleyicinin dikkatini çekebilmek, bu dediğimi Türkiyede henüz yapan yok, sadece bir dizi hakkında örnek verdim bu çoğaltılabilir ne kadar çok dizi o kadar çok izlenim, bir dizinin yeni bölümü gelicek fragman geçmişler acaba yeni bölümde neler bizi bekliyor gibisinden yoruma açık şekilde dizi arkada devam ederken önde siz yorumlicaksınız, videonun uzunluğunu 5-7 dakika arası tutun ve bir web sitesi yapın içerikleriniz youtube den izlenip kazandırırken birde web sitenizden izlenir iyi index alır google aramalarındada üst sıralarda çıkarsınız sitenizede adsense reklamı verir iki yerden gelir elde edersiniz..

- Türkiyede niçin yeterli değil youtubedeki özgün içerikler derseniz, yürek edip devamlı ekran karşısına geçip vakit ayırıp yapamıyor insanlar tutmayacağını düşünüyor fakat Türkiyede en çok izlenen sektör sinemanın önünde olan dizi sektörü, inanın dediğimi yapın Türkiyede ana sayfada yerinizi alıcak kanalınız..

- Bu iş nasıl olmaz derseniz bu dediklerimin her birini yapıp ekran karşısına çıkmadan anlatırsanız dediğim tekniklerle yapılmaz ise dizilerin yapımcıları tarafından videonuz telif hakkına maruz kalır eğer dediğim gibi yapar siz ekran karşısına çıkar video arkada oynamaya devam ederse bu parody dir yani içerik hakkında detaylandırma anlatımıdır, telif haklarını savuşturursunuz.

- Yok ben ekran karşısına geçemem fobim var derseniz bir kere özgünde girişde eksi puanla başlarsınız bunu unutmayın.

Kolaylıklar dilerim. :)

Kardeş bazı bölümlerde eşin , bazı bölümlerde sen kamera karşısında röportaj yapabilirsen , türkçe içerik Türkiye şartlarında hiç yapılmamış ama parayla bile satın alamayacağın bir projemi paylaşabilirim seninle. Yalnız omuz kamerası , mikrofon , kamera karşısında durabilme , konuşabilme kabiliyeti olacak , bol boş vakit ve zaman olacak. Ve altında araban varsa daha kolay yapabilirsin.

arkadaşlar her birinizin fikirlerini teker teker değerlendiriyorum emin olun çok teşekkür ediyorum şimdiden..Kamera karşısına geçip konuşma fikri gerçekten mantıklı ancak fotojenik olduğumuzu düşünmüyoruz belki de kamera fobimiz var ama bunu da yenebiliriz belki de...Ayrıca belirteyim türkçe içerik çalışmamız şart değil.Ayrıca belirteyim bir home stüdyo'm var.Yani profesyonel ses işleri de yapılabilir düzeyde bi çalışma alanına da sahibim...Bunları belirtmemizin tek sebebi fikirlerinizin sınırları olmaması için..Biz elimizden geleni yapmak içinde hazırız ve kazanmak için neredeyse açız...Bu arada [MENTION=13676]elfida[/MENTION] kardeş fikri de merak ettim doğrusu..

Türkiyede şunu yapın umutlandırmak istemem fakat kısa sürede Türkiyede ana sayfada olucaksınız fakat yapıcağınız çekimlerin devamlılığı söz konusu, konuya gelicek olursak;

Dizileri magazinsel boyutta inceliceksiniz, yani konunun özü diyelim A dizisi henüz vizyona girmedi fakat gazetelerde manşetlerde fotoları dolaşıyor hemen araştırma yapıp fotoları bir araya getirip filmin konusu hakkında bilgi vericeksiniz, tabi green screen çekip arkaya fotoları videoları montaj ediceksiniz, bu işin en önemli tarafı izleyicinin dikkatini çekebilmek, bu dediğimi Türkiyede henüz yapan yok, sadece bir dizi hakkında örnek verdim bu çoğaltılabilir ne kadar çok dizi o kadar çok izlenim, bir dizinin yeni bölümü gelicek fragman geçmişler acaba yeni bölümde neler bizi bekliyor gibisinden yoruma açık şekilde dizi arkada devam ederken önde siz yorumlicaksınız, videonun uzunluğunu 5-7 dakika arası tutun ve bir web sitesi yapın içerikleriniz youtube den izlenip kazandırırken birde web sitenizden izlenir iyi index alır google aramalarındada üst sıralarda çıkarsınız sitenizede adsense reklamı verir iki yerden gelir elde edersiniz..

- Türkiyede niçin yeterli değil youtubedeki özgün içerikler derseniz, yürek edip devamlı ekran karşısına geçip vakit ayırıp yapamıyor insanlar tutmayacağını düşünüyor fakat Türkiyede en çok izlenen sektör sinemanın önünde olan dizi sektörü, inanın dediğimi yapın Türkiyede ana sayfada yerinizi alıcak kanalınız..

- Bu iş nasıl olmaz derseniz bu dediklerimin her birini yapıp ekran karşısına çıkmadan anlatırsanız dediğim tekniklerle yapılmaz ise dizilerin yapımcıları tarafından videonuz telif hakkına maruz kalır eğer dediğim gibi yapar siz ekran karşısına çıkar video arkada oynamaya devam ederse bu parody dir yani içerik hakkında detaylandırma anlatımıdır, telif haklarını savuşturursunuz.

- Yok ben ekran karşısına geçemem fobim var derseniz bir kere özgünde girişde eksi puanla başlarsınız bunu unutmayın.

Kolaylıklar dilerim. :)

bu benim düşüncem de hocam :) bir şey sorucam skype gelir misin.

ve kesinlikle ilk milyon aboneyi yapcak youtube kanalı bu olacaktır Türkiye de ilk davranan yapan götürecek.

Son düzenleme:
halen fikirlerinizi bekliyoruz arkadaşlar...Birde sormak istediğimiz bişey var..Birden fazla hesabı tek adsense ile kontrol etmek istiyoruz.İçerikler özgün olduğu için IP vs sıkıntısı yaşar mıyız? Bu sebeplerle ban ve spam yiyen kanallar varmış sanırım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri