Özgün Fikri Benden Size

Milletin karısına bacıına bu videoda ki şerefsiz gibi mi yapacağız ??

Yani diyorsun ki şerefsizin önde gideni olun ananıza avradınıza 3 kuruş para için sövdürün.

Ya ben bu verdiğin çok parlak fikri alsam ve yapsam sorduğum kızda bacın olsa '' olsun yaa özgün olmuş '' deyip susarmısın ???

Bende cok daha iyi bir fikir var
Bunu yapan "Hödügü" bulup tekme tokat dövecen onu cekecen
Feci izlenim alirsin...
Saka maka bi yere kadar gideri var ama bu cok yanlis

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Bu iki arkadaş önceden anlaşmalı yapıyorlar bunu 2sinide tanıyorum o yuzden sorun olmaz

Anlaşmalı yapıldı dıyorum hala klasik ananıza bacınıza yapılsa hoşunuza giderme vs. vs.

Yav yapan memnun yapılan memnun bızene

Bizim türklerin aklına anca böyle özgün videolar gelir, bizimkilerin IQ seviyesi bunun dışındakilere yetmiyo maalesef.

yaş 16 belli beyniniz tek ona çalışıyor.anlaşmalıda olsa edebi bırakma elden ufaklık.

Ne anlaşmalısı kardeş.
Sende doğruyu yanlışı ayırt etme yeteneği idrak etme yeteneği yok mu.
Yapan memnun yapılan memnunmuş, ben videoyu izlediğimde bana kız hiç memnun gibi görünmedi.
Allah akıl fikir versin. Bazı insanları anlamak gerçekten güç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri