Arkadaşlar bende artık tamamen özgüne geçmek istiyorum, hem kafam rahat olsun hem de keyif alarak bu işi yapayım. Çok düşündüm ve düşünmeye de devam ediyorum. Malesef çok bi ekipmanım yok. Az biraz ingilizcem var ve bir tane kanal açtım. Ekipman olmadan neler yapılabilir araştırdım ve bir şeyler buldum. Kategori ve link paylaşmak istemiyorum ama ilk videom ilk günde 24 izlenme aldı 12 dakikalık bir video. Sizce bu iyi midir?
İkinci sorum ise bir tane de Türkçe açmak istiyorum. Ben biraz kiloluyum.100 kilo civarında. 1 Sene önce 125 kiloydum 6 ayda 25 kilo verdim ve doktorumun tavsiyesiyle 6 ay ara verdim kilo vermeye ve kilomu korudum şimdi bi 20 kilo daha vereceğim. Bu kilo verme sürecimi vlog şeklinde günlük veya 2 günde bir video atarak, bugün neler yaptım neler yapacağım kaç kilo oldum tarzında bir şeyler düşünüyorum. Sizce bu tutar mı?
İkinci sorum ise bir tane de Türkçe açmak istiyorum. Ben biraz kiloluyum.100 kilo civarında. 1 Sene önce 125 kiloydum 6 ayda 25 kilo verdim ve doktorumun tavsiyesiyle 6 ay ara verdim kilo vermeye ve kilomu korudum şimdi bi 20 kilo daha vereceğim. Bu kilo verme sürecimi vlog şeklinde günlük veya 2 günde bir video atarak, bugün neler yaptım neler yapacağım kaç kilo oldum tarzında bir şeyler düşünüyorum. Sizce bu tutar mı?