Özgün fikrim hakkındaki düşünceleriniz

• Kullanıcı KamaSutra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

KamaSutra

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bende artık tamamen özgüne geçmek istiyorum, hem kafam rahat olsun hem de keyif alarak bu işi yapayım. Çok düşündüm ve düşünmeye de devam ediyorum. Malesef çok bi ekipmanım yok. Az biraz ingilizcem var ve bir tane kanal açtım. Ekipman olmadan neler yapılabilir araştırdım ve bir şeyler buldum. Kategori ve link paylaşmak istemiyorum ama ilk videom ilk günde 24 izlenme aldı 12 dakikalık bir video. Sizce bu iyi midir?

İkinci sorum ise bir tane de Türkçe açmak istiyorum. Ben biraz kiloluyum.100 kilo civarında. 1 Sene önce 125 kiloydum 6 ayda 25 kilo verdim ve doktorumun tavsiyesiyle 6 ay ara verdim kilo vermeye ve kilomu korudum şimdi bi 20 kilo daha vereceğim. Bu kilo verme sürecimi vlog şeklinde günlük veya 2 günde bir video atarak, bugün neler yaptım neler yapacağım kaç kilo oldum tarzında bir şeyler düşünüyorum. Sizce bu tutar mı?

Arkadaşlar bende artık tamamen özgüne geçmek istiyorum, hem kafam rahat olsun hem de keyif alarak bu işi yapayım. Çok düşündüm ve düşünmeye de devam ediyorum. Malesef çok bi ekipmanım yok. Az biraz ingilizcem var ve bir tane kanal açtım. Ekipman olmadan neler yapılabilir araştırdım ve bir şeyler buldum. Kategori ve link paylaşmak istemiyorum ama ilk videom ilk günde 24 izlenme aldı 12 dakikalık bir video. Sizce bu iyi midir?

İkinci sorum ise bir tane de Türkçe açmak istiyorum. Ben biraz kiloluyum.100 kilo civarında. 1 Sene önce 125 kiloydum 6 ayda 25 kilo verdim ve doktorumun tavsiyesiyle 6 ay ara verdim kilo vermeye ve kilomu korudum şimdi bi 20 kilo daha vereceğim. Bu kilo verme sürecimi vlog şeklinde günlük veya 2 günde bir video atarak, bugün neler yaptım neler yapacağım kaç kilo oldum tarzında bir şeyler düşünüyorum. Sizce bu tutar mı?

kilo olayı uzun vadede tutar hocam. he milyonluk olmaz o başka ama özel bir izleyici kitlesi olur senin için.

Ber gun at. Sonra cok onemli deyishiklikler elde etdiginde izlenmeler artar.

ypılan her şey tutar. tutmasada ufkunu geliştirir o arada başka projeler bulursun.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar inanın her birinizin dediği şeyler benim için çok önemli, çekimlerim çok profesyonel olmayacak gibi duruyor bu izlenimi düşürür mü çok peki?

Bi örnek görmeden hayalimizdeki kanal halkında yorum mu bekliyorsun hocam kanal url koy yada ciddi anlamda yorum bekleme iş olsun die yazın diyosan kısmet inş tutar

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi örnek görmeden hayalimizdeki kanal halkında yorum mu bekliyorsun hocam kanal url koy yada ciddi anlamda yorum bekleme iş olsun die yazın diyosan kısmet inş tutar

İş olsun diye yazdığın yorum için teşekkürler dostum

Buraya paylaşılan kanalların bir kısmı direk kapanıyor kardeşim bunu göz ardı etmişsin. Arkadaş fikirlerini paylaşmış bizim fikirlerimizi soruyor gayet normal.

Neden kapanıyor ki

Hocam kesinlikle bir kitle elde edersin. Bu büyük veya küçük olur bilemem, emeklerinin karşılığını maddi olarak alır mısın onuda bilemem. Bunu denemeden zaten hiç kimse bilemez. Umarım mesajı almışsındır. ;)

Buraya paylaşılan kanalların bir kısmı direk kapanıyor kardeşim bunu göz ardı etmişsin. Arkadaş fikirlerini paylaşmış bizim fikirlerimizi soruyor gayet normal.

Anlayışın için teşekkürler dostum bende tam bu düşünce ile paylaşmak istemedim çünkü %100 özgün kanalım ve çok emek veriyorum açıkçası.

Hocam kesinlikle bir kitle elde edersin. Bu büyük veya küçük olur bilemem, emeklerinin karşılığını maddi olarak alır mısın onuda bilemem. Bunu denemeden zaten hiç kimse bilemez. Umarım mesajı almışsındır. ;)

Tabii ki de denemeden bilmek imkansız kardeşim bende zaten tahminleriniz ve fikirlerinizi merak ettim, mesajını da gayet güzel aldım çok sağolasın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri