Özgün Fitness Kanalı

• Kullanıcı ScrollLock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Merhaba arkadaşlar,

Facebookda arkadaş olarak ekleyen çok kişi oldu ve artık anasayfa doldu baya bende arkadaş olarak eklemek değilde facebook profilimi hayran sayfasına çevirebilme ihtimalim var mıdır ? Yoksa hayran sayfası açıp oradan paylaşımlar yapıcam

Merhaba Hocam ben 19 yaşındayım çok zayıfım kemik yapım kalın ama çok zayıfim ne et var ne yağ :D sadece kemik bi türlü kilo alamıyorum 60 kiloyum çok yiyorum ama nafile önerdiğiniz ilaç varmı faydası olucak yada bi ara karbonitrat filan duymuştum onların faydası olurmu alırsam biraz tüyo verebilirmisiniz şöyle beslen şöyle spor yap bu ilaçları kullan diye pm'den cevaplarsınız sevinirim yada burdan teşekkürler k.gelsin

Merhaba Hocam ben 19 yaşındayım çok zayıfım kemik yapım kalın ama çok zayıfim ne et var ne yağ :D sadece kemik bi türlü kilo alamıyorum 60 kiloyum çok yiyorum ama nafile önerdiğiniz ilaç varmı faydası olucak yada bi ara karbonitrat filan duymuştum onların faydası olurmu alırsam biraz tüyo verebilirmisiniz şöyle beslen şöyle spor yap bu ilaçları kullan diye pm'den cevaplarsınız sevinirim yada burdan teşekkürler k.gelsin

spor salonuna gidip biraz demir dövmeniz gerek gerisini beslenmeyle halledip yetmediği yerde gainerlardan faydalanırsanız kilo alırsın hocam, evde olacak iş değil spor salonu şart

Merhaba arkadaşlar,

Facebookda arkadaş olarak ekleyen çok kişi oldu ve artık anasayfa doldu baya bende arkadaş olarak eklemek değilde facebook profilimi hayran sayfasına çevirebilme ihtimalim var mıdır ? Yoksa hayran sayfası açıp oradan paylaşımlar yapıcam
Facebook profilini hayran sayfasına ancak "abone ol" butonuyla çevirebilirsin fakat önermem çünkü 5000 sınırı var, videolarına baktım, bunu rahatlıkla geçeceğini düşünerek kendi isminle sayfa açmanı öneriyorum

keşke şu don't judge challenge videosun dan çekmeseydin,çok itici oluyor

Şu prank videolarını çeken arkadaşlar nasıl bir mikrofon kullanıyor ? Bende Nikon d5300 18-55mm is kamera var nasıl mikrofon kullanabilirim ?

https://www.youtube.com/watch?v=UFOgBs64K0M

ilk defa salonda nikon kameramla çekim yaptık arkadaşlar olumlu/olumsuz yorum belirtirseniz sevinirim

İlk olarak çekimlere başlamadan önce kelimelerinizi seçin ki kayda başladığınızda diksiyonunuz akıcı olabilsin.Bir izleyici olarak yaptığınız hareketlerin tekrar ve set sayılarını ekranın bir köşesinde göstermeniz iyi olur diye düşündüm.Mesela 4x10'luk bench press yapacaksanız ekranın sağ üst kısmına 1.Set x.Tekrar yazısı koyun,her tekrarda x artsın. Böylece kullanıcılara konuşmasanız bile bilgi vermiş olursunuz.Video kalitesi de çok iyi.

Ayrıca spor hakkında birkaç bişey sorabilirim size skype varsa :)

hocam eti lifalifi nasıl yiyorsunuz acaba bir kaç gün anca devam ettirebildim tadı kötü olduğu için süt lemi yoksa düzmü yiyorsunuz

ben genelde yumurtada blenderdan geçirip tavada pişiriyorum ama yoğurt ve tarçın ile birlikte iyi gider

Hocam sizde bilirsiniz türkler ek olarak alınan herşeye karşı genelde.Böbreğe zararı vs. ortaad diyorlar.Sizin bu aldıklarınızın listesiyle amaçları,vücuda varsa zararları veya yararlarını yazabilir misiniz :)

Hocam sizde bilirsiniz türkler ek olarak alınan herşeye karşı genelde.Böbreğe zararı vs. ortaad diyorlar.Sizin bu aldıklarınızın listesiyle amaçları,vücuda varsa zararları veya yararlarını yazabilir misiniz :)

benim genel görüşüm herşeyin fazlasının zarar olduğu yönünde, içkiyi içebilirsin ama hergün değil protein tozu vs vs kullanabilirsin ama günde 4 den fazla değil bilinç yapıldıktan sonra ek gıdaların zararlı olduğunu düşünmüyorum (sağlık bakanlığından onaylı orjinal ürünler). Ölçüyü bilmek lazım önemli olan o :)

hocam eti lifalifi nasıl yiyorsunuz acaba bir kaç gün anca devam ettirebildim tadı kötü olduğu için süt lemi yoksa düzmü yiyorsunuz

Eti lifalifi yoğurt tarçın ve yeşil elma ile birlikte deneyebilirsiniz.Sabahları omlet yapıyorsanız onun içerisine de koyabilirsiniz güzel gidiyor.

simeon pandamıdır mandamıdır :) antrenman beslenme videosundan birşey anlamadım türkçesi yokmu bunların gardaş.. Yanlız kanal ve videolar çok güzel Allah yolunu açık etsin
@ScrollLock Ben bu yaştan sonra vücut geliştirme yapmayı düşünüyorum zaten normalde yapılı biriyim az biraz evde yt çalışmaktan dolayı göbek kası var :) sence tutarmı bizde vücut geliştirme.. Salonda çoluk çocuk dalga geçmez değil mi :) olmadı kingboxa devam etmeyi düşünüyorum lise yıllarında epey ilgilenmiştim

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri