Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bel göbek bu bölgeye ağırlık verebilirsem herşey çok güzel olacak demekki , teşekkürler. [MENTION=9989]dreamblack[/MENTION]
[MENTION=27868]ScrollLock[/MENTION] hocam sen söyle sokaga çıkıp bilek bilek güreşi vs yapıp video ceksene al yanına bi kameraman seni yenene ödül falan ver izlenir ha bak bnden sana tüyo iste![]()
hocam çok iyi gerçekten, benim de bu tarz bir kanal açma isteğim var. etrafımda da farklı spor dallarında profesyonel olan insanlar var bakalım, ilerde nasip olur belki.
valla 2 gündür yataktan çıkamayacak kadar hasta olduğum için salona gidemedim, kanalı görünce bir gaz oluştu![]()
Hocam kurdugun studyo hakkinda bilgi verirmisinEve küçük bir stüdyo kurdum ilk videom, yorumlarınızı bekliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=crikIH5pORI
Hocam kurdugun studyo hakkinda bilgi verirmisin
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam web sitendeki title ı düzeltmeni öneririm. Anasayfada Deneme - denemem tarzı olması siteni kullanmayı düşünmesen bile fazla amatör duruyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.