Özgün Flash Game Kanalıma Telif Atıldı

P
  • Kullanıcı Pancu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Arkadas yanlis soyluyor telif degil 3.taraf esleseni gelmis adam kisaca oyun videolarimdan para kazamassiniz demis

Baktılar bu videolardan iyi para kazanılıyor aldılar telif haklarını şimdi eşleşenleri gönderiyorlar sonra kazanılan paraları kendi ceplerine indirecekler. Bu firmanın sahibi büyük ihtimal yahudidir (yanlış anlaşılmasın hakaret amaçlı değil) çünkü onların kafası böyle çalışıyor.

3.taraf esleseni gelmis adam para sana değil kabul ederek bana aksın demiş :D

Benim öyle video atıp bıraktığım kanala gireyim bakayım dedim flash oynunu çektiğim bir çizgifilmin videosuna 9Story eşleşen yollamış .

Asıl bu işlerde iyi para var . Kuracaksın bir firma alıcan haklarını yolla sonra eşleşenleri aksın para.

Son düzenleme:
Benimde kanalımdaki Baby Hazel videolarına geldi bir ses ve görüntü eşleşeni.
Collab. Telif değil bu eşleşen ve gerçek.
Tek tek bütün baby hazel videolarına geliyor.
Böyle bir oyun için neden yaparlar bunu anlamadım.
Kanal için sıkıntı yapar mı acaba silmekte istemiyorum.

valla hocam gelen şey bu

malesef gerçek bende bu sektördeyim atmıyorum artık baby hazel. Bu arada flash gamerciler fikir alışverişi yapalım ya birbirimize destek olalım :)

ozaman baby hazelleri silecez mecburen bu kapitalist rejime boyun eğeceğiz :P :D adamlarda yolunu bulmuş valla helal olsun

Oyun içi görselde, karakteri yaratan çizen animsayon haline getiren seslendiren kişilerin telif hakkı var. Adam izn vermezse istedğiniz kadar adamnın oyununun videsounu çekin yine telif yersiniz. Bunu şuna benzetiyorum, sinemada yayınanan filmi çekip youtuba yükleseniz telf yedikten sonra ama ben çektim desenizde fayda etmez. Sonuçta görsel içerikiğin telif hakkı oluşturan kişiye aittir. Tüm oyunlarda bu telif hakkı var ama çoğu, oyun içi görselin ticari kullanımına izin verir ve kullanım sözleşmesinde yazar.

Konuya yazanlar demekki ilgi alanları ne ise ona göre yorum yapıyorlar bunu farkettim, çoğunuzun ilgi alanı flashgame ve daha önceki konularda pek sizi bir arada görmedim, hepinize başarılar dilerim. :)

Telif olayındada herkes at koşturuyor kılıfına uydurmak lazım işi başka gamelere yönelin güncel olanları seçin..

Silme kardeşim. Sakın yapma öyle birşey. Ben ne şirketler ne müzik kuruluşları öttürdüm ICE FLOW - Kevin MacLeod şarkısının telifini ben kaldırdım youtube de şimdi ücretsiz library de var..Hakkını ara. öncelikle itiraz et.
Videoyu senin çektiğine dair olan , kanıtları resimleri bir resim sitesine upload edip. İtiraz ederken paylaş.
Aynı oyunun 3 farklı sitede oynandığını gösteren linkleri yolla.

Bu Collab adlı kişinin , oyunun paylaşıldığı sitede , yazılı bir politika sunulmadığını söyle

Yine Collab adlı kişi veya kurum için , şahıs yayıncı politikası paylaşmadığı , içerik oluşturucunun kullanılmasının yasak olmadığı için ben oyunu kendi yorumum ile oynadım. Oyunu kopyalamak değil , oyunu kendi tarzımla yansıtmak istedim diye itiraz et.

Ve altına şöyle yaz. ''Görsel içerik yöneticisinin ispatını ve '' paylaşılan platformlarda Copyright haklarının yazılı olduğunu kanıt belge olarak istiyorum'' de.

Bak nasıl geri çekiyor.

yeniyim hocam 10 kasımda açtım 242 abone ve 80k izlenime yaklaştım. Siz de durumlar nasıl :)

3 ay oldu benimde 9 abone 13k izlenım 150 video çekip attım sebebi neki niye böyle ? İp karalisteye düşüp index almama gibi birşeymi var :confused:

Silme kardeşim. Sakın yapma öyle birşey. Ben ne şirketler ne müzik kuruluşları öttürdüm ICE FLOW - Kevin MacLeod şarkısının telifini ben kaldırdım youtube de şimdi ücretsiz library de var..Hakkını ara. öncelikle itiraz et.
Videoyu senin çektiğine dair olan , kanıtları resimleri bir resim sitesine upload edip. İtiraz ederken paylaş.
Aynı oyunun 3 farklı sitede oynandığını gösteren linkleri yolla.

Bu Collab adlı kişinin , oyunun paylaşıldığı sitede , yazılı bir politika sunulmadığını söyle

Yine Collab adlı kişi veya kurum için , şahıs yayıncı politikası paylaşmadığı , içerik oluşturucunun kullanılmasının yasak olmadığı için ben oyunu kendi yorumum ile oynadım. Oyunu kopyalamak değil , oyunu kendi tarzımla yansıtmak istedim diye itiraz et.

Ve altına şöyle yaz. ''Görsel içerik yöneticisinin ispatını ve '' paylaşılan platformlarda Copyright haklarının yazılı olduğunu kanıt belge olarak istiyorum'' de.

Bak nasıl geri çekiyor.

Bilgiler için teşekkür ederim hocam. Bu şekilde çoğu kişiye yol göstermiş oldunuz.

collab banada eşleşen atmıştı baby hazele adamlara söverek bırakmıştım o kategoriyi..Vine larda zaten bunlar yüzünden bir şey kazanamadık eşleşen olmayan kategoriye yönelelim dedik onda bile eşleşen attılar.

Güzel mantık lisans al yada içerik üret (animasyon,flash oyun) sonra spam yapmaktan kurtul nasılsa on binlerce spamer yerine çalışsın sen kazan. Bernardda da aynı herkes şirkete çalışsın

oyun ve nimasyon üretecekleri bekliyoruz. aslında isyanınız türkiyeyi özetliyor adamlar yaratıyor bizimkiler kopyalıyor çalıyor yada anca kullanıyor. sonra isyan. konuyla veya sahte telifle alakalı değil çok olan bir yorumu değerlendirdim. yap arkadaş sende uğraş madem animasyon oyun sür piyasaya koy google reklamınıda hatta ekip kur onlar oynasın sen at kanalına videoları %50 de pay ver ordanda kazan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri