Ozgün Içerik Düşüncesi

• Kullanıcı alican460
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

alican460

Kayıtlı Üye
Merhabalar herkese iyi forumlar ve iyi kazançlar;
Benim şöyle bir sorum olacak sizler kadar olamasamda bana yardımı olan emeği geçen ve halen emeği geçen arkadaşa çok teşekkür ederim. Benide sizler gibi youtuber yaptı. Konumuza gelirsek. Bende rcli benzinli iki tane uçak var. Ben bir kanal açıp sırf iki günde bir uçakların videosunu çeksem yt hesabına atsam kazanç sağlarmıyım ve iyi bir izlenim alır mıyım? İçerik olarak ingilizce çalışmayı düşünüyorum. Bu youtube dan para kazanılma olayını bu dört buçuk beş ay da öğrendim. Geçen sene öylesine youtube hesap açıp çektiğim uçağın videosunu atmıştım. Bir video 140 bin küsür diğer video ise 24 dakikalıkdı ve 550-500 bin izlenim almıştı. Sizce böyle birşeye kalkırşam ve dediğim gibi iyi abone sayısı ve izlenim alırsam adense mi partner mi? Çok çelişkide kaldım. Özellikle yardım sever youtuberlardan destek bekliyorum. Bu işin ehli olanlarından.

Olabilir hocam Bence bu tarzda 20-30 Video hazırlayın duruma göre devam edersiniz.

Olabilir hocam Bence bu tarzda 20-30 Video hazırlayın duruma göre devam edersiniz.

Hocam bu tarz videolarda +15 dk mı çalışmam gerekir. Yoksa +4 dakiaka +5 dakika mı? Birde size ve diğer arkadaşlara ve abilere de sormuş olayım. Bana ait videoyu nasıl sahiplenirim. Mesala çektim attım başkası kopyalarsa ederse telif atmak için o videoyu. Teşekkür ederim.

Tek Ozgun Kanal yapicaksan , saglam temiz bir adsense yapabilirsin hic sorun olmaz , icerik senin oldugu surece hic korkma

Tek Ozgun Kanal yapicaksan , saglam temiz bir adsense yapabilirsin hic sorun olmaz , icerik senin oldugu surece hic korkma

Adense işine başlayalı tam 5 gün 9 gün oldu hocam adense işini çözeyim bazı şeyleri öğreneyim hocam bu biraz zaman alabilir. Partner olarak life tercih edermisiniz?

Adense işine başlayalı tam 5 gün 9 gün oldu hocam adense işini çözeyim bazı şeyleri öğreneyim hocam bu biraz zaman alabilir. Partner olarak life tercih edermisiniz?

benim spam kanallarim var lifede bagli bakalim ne olucak hocam odeme bekliyorum , ama cop yapicaklar onuda bana kalirsa adsense calis 200 lira yi gectin mi alirsin parayi keske bendede ucaklardan olsa rc drift arabasi alayim diyorum para olmuyor para oluyor kafa gidiyor quadcopter alayim diyom onada camera gerekiyor 100-150tl ile birsey yapamiyorun anlicagin :)

benim spam kanallarim var lifede bagli bakalim ne olucak hocam odeme bekliyorum , ama cop yapicaklar onuda bana kalirsa adsense calis 200 lira yi gectin mi alirsin parayi keske bendede ucaklardan olsa rc drift arabasi alayim diyorum para olmuyor para oluyor kafa gidiyor quadcopter alayim diyom onada camera gerekiyor 100-150tl ile birsey yapamiyorun anlicagin :)

Hocam bende jet uçağı vardı insan boyuna yakın. Bu plönürde büyük bu jet uçağı bana hediye gelmişti ve uçurmak için 4-5 ay uğraştım ve uçurmuştum. 8 aydır polis karakolunda gerçek savaş uçağı sanmışlar hocam :D polisler el koydu onuda bakalım yılbaşından sonraki hafta alacağım. İlk videomu onla başlamak isterim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri