Özgün içerik sahibi mikro kanallara destek verilecektir.

succesflyy

Kayıtlı Üye
Alexa tr listesinde ilk 20 de olan Aylık 30m'in üzerinde trafiği olan bir sitede Yöneticiyim.

Ocak başlattığımız destek projesi kapsamında türkçe özgün içerik üreten kanallara tanıtım desteği vereceğiz.

Projeye katılım şartları şunlardır;
  • Tatil & Seyahat
  • Kültür & Sanat
  • İnternet & Teknoloji
  • Alışveriş & Hediyeler
  • Magazin & Filmler
Bu kategorilerden birinde ÖZGÜN bir kanala sahip olmak.
Minimum 2k aboneye sahip olmak ( Kanalın profesyönelliğine göre esnetilebilir. )
Yaptığı içerik hakkında 3 satırlıkta olsa yazı yazabilecek kadar boş vakti olmak öte yandan 3 satır yazıyı alt alta yazabilecek kadar türkçe imla bilgisine sahip olmak.

Yukarıdaki şartlara sahipseniz skype üzerinden aşağıdaki mesaj formatında iletişime geçebilirsiniz.

Kanal Linki=
Kategori=
Aylık içerik sayısı=
(Varsa) instagram profili=

Bu formatta yazılmayan mesajlara dönüşü geç yapabiliyorum. İşleri hızlandırmak için bunları ilk mesajda gönderin ki hızlıca olumlu olumsuz dönüş yapabileyim.

Skype= ahmet.erken6

Son düzenleme:
Hangi sitede adminsiniz hocam. Buraya yazabilirmisiniz ?

Bizde kime ve nereye kanal gonderdigimizi bilelim.

Hangi sitede adminsiniz hocam. Buraya yazabilirmisiniz ?

Bizde kime ve nereye kanal gonderdigimizi bilelim.

Sitede her türlü kategori var. Cinsel sağlığa kadar edep çerçevesinde her şey paylaşılıyor. Siteyi buraya yazıp laçka hale getirmeyelim hocam.

Arkadaşa katılıyorum.
En azından haber mi, forum mu, blog mu ne sitesi olduğu kafamızda canlansın.
Şartları burada belirtmeniz daha iyi olurdu.

Skype harici cevap veremiyorum arkadaşlar.
Sitede her türlü alan var. Skypeden iletişime geçemeyecek kadar üşengeçseniz zaten bu projede yer almanıza da gerek yok.

Uğur bey programa dahil oldu. Kendisi ile güzel bir başlangıç yaptık :)
[MENTION=48538]Atilgan59[/MENTION]

Başvuru yapmadan önce yukarıda istediğim bilgileri iletirseniz işlemi hızlandırmış oluruz.

Tatil & Seyahat
Anne & Bebek
İnternet & Teknoloji
Alışveriş & Hediyeler
Magazin & Filmler
Sağlık & Diyet
Konularındaki bilgilerindirici kanallar ile programa devam ediyoruz bu kategorilerden birinde türkçe bilgilendirici içeriğe sahip bir kanalınız varsa skypeden yazın görüşelim

Tatil & Seyahat
Anne & Bebek
İnternet & Teknoloji
Alışveriş & Hediyeler
Magazin & Filmler
Sağlık & Diyet
Konularındaki bilgilerindirici kanallar ile programa devam ediyoruz bu kategorilerden birinde türkçe bilgilendirici içeriğe sahip bir kanalınız varsa skypeden yazın görüşelim

kardeşim sana yazdım skype tan cvp vermedin :) ben joeblack81

bi bakarsan sevınırım

Proje ile ilgili yaklaşık 25 kanal sahibi ve 12 instablog sahibi kişi ile iletişime geçilmiş ve projeye katılımları sağlanmıştır. Kanalında devamlılık sağlamayan arkadaşlar ay sonunda projeden çıkarılacaklardır.

Projeye alımlar halen aktiftir. Skype üzerinden iletişime geçmeniz halinde değerlendirmeye alınacaksınız.

Tatil & Seyahat
Kültür & Sanat
İnternet & Teknoloji
Alışveriş & Hediyeler
Magazin & Filmler

Bu kategorilerde özgün içerik üreten kanallar iletişime geçebilir.

hocam ben eğitimde paylasıyorım özgünm skpye yok ama hangouts var nasıl destek veriyorsunuz saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri