Özgün için en iyi partner?

• Kullanıcı hasanefe95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanefe95

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar önceden konu açmıştım gitar çalmam ile ilgili, ben youtube a performans videoları atmayı düşünüyorum sadece akustik gitar sesi olacak yani telif vb. Gelmesi pek mümkün değil ileriki zamanlarda(özgünün zaman aldığını biliyorum 1-2 seneden önce ödeme beklentim yok zaten) ödememi her ay yapacak sıkıntı çıkarmayacak en sağlam partner hangisidir? Teşekkürler şimdiden

Daha tecrübeli arkadaşlarımız yazarlar tabii. Ama benim bildiğim kadarıyla 1-2 sene çok uzun bir periyod ve hiç bir network için rahatlıkla 2 sene sonra dimdik ayakta olurlar diyemeyiz.

Ben Life'tayım şu an onu da belirteyim, iyi görünüyor. Başarılar.

Benim düşünceme göre özgünsen her partnerde paranızı alabilirsiniz.Ama şu zamanlarda en iyi partner olarak Life ve Quiz var.Hatta life partnerin forumda sorularımızı cevaplayan bir görevlisi bile var :D

Partner olarak machinima ve freemaker olabilir quiz ve lifeda alternatif

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Her partnerde ödeme alırsın ama life ve quiZ günümüzün en iyileri, bozmayacaklarını bilemeyiz tabii.

Tamamdır arkadaşlar denicem bunları, admin konuyu kapatabilir. Teşekkürler herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri