Özgün için Hangi video görüntüsü Daha Güzel

• Kullanıcı Chipoyun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Chipoyun

Kayıtlı Üye
Merhaba yeni özgün olarak çalışmaya başlıyacağım bunun için lg g3ün kamerasından faydalanacağım tripod aldım ve 36 lık ledlerden aldım dün bir iki masada çakım yaptım kafamdaki fikir masa üstünde olacağı için sizden fikir almak istedim alttaki ilk video beyaz zemin bir masada ve sağdan ledle ışıklandırılmış 2. video ise yaldızlı bir masada tripodun altından ışıklandırılmış hangisi daha güzel duruyor ben şahsen 2.sini beğendim ama sizden fikir almak istiyorum

1. Çekim Beyaz Lake Masa

https://www.youtube.com/watch?v=6iTMoqlyrGQ

2. Çekim Yaldızlı Masa

https://www.youtube.com/watch?v=-AEcpPaIBVk

Lütfen İzleyen Herkez Yorum yapsın

Son düzenleme:
hocam ilk videoda ışık yetersiz ve çok gölge mevcut softbox kullanmanız lazım

beyaz masada daha net gözükür oyuncaklar
edit : 2.ci videoda ışıgı yukardan vurabilirsen 10 numara görüntü elde edersin.

hocam ilk videoda ışık yetersiz ve çok gölge mevcut softbox kullanmanız lazım
2 adet 36 lık led lamba kullandım bi türlü gölgeyi önleyemedim beyaz masada bunun üzerine bende gçlgeyi emer diye diğer masada çektim.

2 adet 36 lık led lamba kullandım bi türlü gölgeyi önleyemedim beyaz masada bunun üzerine bende gçlgeyi emer diye diğer masada çektim.

gölgeye sebep olan şey ışık zaten hocam ışığı direk verirseniz gölge oluyor softbox'un önündeki perde ışığı kırarak [süzerek] veriyor gölge olmasını engelliyor sizinde ışığı süzerek vermeniz lazım

gölgeye sebep olan şey ışık zaten hocam ışığı direk verirseniz gölge oluyor softbox'un önündeki perde ışığı kırarak [süzerek] veriyor gölge olmasını engelliyor sizinde ışığı süzerek vermeniz lazım

ledlerin önüne beyaz bir kumaş koysak olabilirmiki

Tşk yardımların için başka yorumu olan yokmu arkadaşlar gelen bakıyor çıkıyor

Tşk yardımların için başka yorumu olan yokmu arkadaşlar gelen bakıyor çıkıyor

hocam bu forumda teknokips diye bir youtube adresi olan arkadas var oda masada telefonla ılgılı ıncelemeler yapıyor gayet aydınlık ona sorabılırsın sımdı nıckname ını unuttum

hocam yıldızlı masa ışıklı sekılde gayet guzel görsellık katıyor

hocam bu forumda teknokips diye bir youtube adresi olan arkadas var oda masada telefonla ılgılı ıncelemeler yapıyor gayet aydınlık ona sorabılırsın sımdı nıckname ını unuttum
bende az önce ona mesaj attım :)
bi konuda gördüm dostum

---------- Spam Engelliyici 09:39 ---------- Önceki Mesaj 09:28 ----------

hocam yıldızlı masa ışıklı sekılde gayet guzel görsellık katıyor

tşk değerli dostum
bende şahsen onu beğedim çocuklar cafcaflı şeyleri sever dye düşündüm :)

rglYg1.jpg

bu arkadaşın yaptığı gibi softbox yapacağız anlaşılan

hocam o beyaz masanın üstüne gün ışığı veren bi ampulle aydınlatsan hoş bi görünüm çıkar ortaya, gölge olmamasına özen göster bence yoksa amatör gibi görünüyor.

Yaldızlı masanın ışıklı hali olsun ışık yukarıdan vursun masaya, led in önüne masaya ışık vurucak yere doğru olan tarafa led in önüne 1 metreye 1 metre uzunluğunda çerçeve çıta yap ve o çıtanın üstünü beyaz tülbent yada kalın olmayacak şekilde beyaz bir kumaşla çerçevele onu ledin önüne koy led arkadan masa üstünü aydınlatırken ortamı doğal hale getirir bu şekilde led direk cisime vuruyor ve ışık rahatsız ediyor, dediğim gibi yap daha iyi sonuç alıcaksın, başarılar.

dahada prof bir şey çıkarmak için 2 gündür araştırma yapıyorum ve 2 adet softbox yaptım bakalım 1-2 güne kalmaz bi deneme çekimi daha yapıp sizlere sunacağım inşallah başarılı olabilirim onda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri