Özgün İlginç Bilgiler Kanalımı Sonunda Açtım

• Kullanıcı Khaaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Khaaos

Kayıtlı Üye
Merhaba uzun zamandır nasıl bir özgün kanal açarım ne üzerine olsun falan düşünürken en zevk aldığım konu olan ilginç bilgiler üzerine bir kanal açmış bulunmaktayız.

Kanalımda tamamen sony vegas 11 programı ile hd videolar çekip yayınlamaktayım. Şuan için abonem ve izlenimim olmasa da ileri de bu kanalıma inanıyorum ki güzel şeyler getirecek bana.

Şimdilik 5 tane video hazırladım ve kanalıma attım.Tasarım falan herşeyi yaptım gerekli tüm ayarları yaptım ve artık zaman ve emek gerekiyor.

Ayrıca kısa videolar hazırlamaktayım. Sony vegas programını iyice öğrendikçe uzun ve değişik videolara el atacağım.Birazda amacım kendimi bu programda geliştirmek için yapıyorum.

Videoda bulunan müzikleri ise telif hakkı olmayan youtube üzerinden çekiyorum.

Örnek videom aşağıdadır.Değerli yorumlarınızı beklemekteyim

Öncelikle bol kazançlar dilerim. Video küçük resimlerini ilgi çekici bir hale getirmenizi tavsiye ederim öncelikle. Daha sonra videoları seslendirmeniz daha hızlı geri dönüşler almanıza olanak tanıyacaktır. Bunlara ek olarak kullandığınız müziklerin telif konusuna oldukça dikkat etmeniz gerekmekte, ileride sıkıntılar çıkması muhtemel. Facebook ilgin. bilgi sayfası alarak izleniminizi hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz. Sosyal medya desteğini küçümsemeyin.

Kanal tanıtım videonuzu siz mi hazırladınız yoksa hazır proje dosyası üzerine edit mi yaptınız ? Edit yaptı iseniz orjinal dosya linkini göndermeniz mümkün mü ? Teşekkür ederim.

Dostum videoların da hiç görsellik yok yani biraz resim koysan 5-6 saniyelik video kesitleri koysan izlenebilirliği artar bizim halkımız okumayı pek sevmez

Öncelikle bol kazançlar dilerim. Video küçük resimlerini ilgi çekici bir hale getirmenizi tavsiye ederim öncelikle. Daha sonra videoları seslendirmeniz daha hızlı geri dönüşler almanıza olanak tanıyacaktır. Bunlara ek olarak kullandığınız müziklerin telif konusuna oldukça dikkat etmeniz gerekmekte, ileride sıkıntılar çıkması muhtemel. Facebook ilgin. bilgi sayfası alarak izleniminizi hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz. Sosyal medya desteğini küçümsemeyin.

Kanal tanıtım videonuzu siz mi hazırladınız yoksa hazır proje dosyası üzerine edit mi yaptınız ? Edit yaptı iseniz orjinal dosya linkini göndermeniz mümkün mü ? Teşekkür ederim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi küçük resimler ile ilgili çalışmalarım var ama şimdilik araştırma aşamasındayım nasıl yapayım gibi ve programı tam olarak öğrenmeyede çalışuıyorum bu yüzden eksikliklerim var biraz.

Seslendirme için çalışmalarım var bazı sitelerde denemeler yapmaktayım.Hatta bugün öyle bir çalışma yapacağım bakalım bi nasıl olcak bende bilmiyorum.

Müzikleri tamamen youtube üzerinden alıyorum kendi listesinden telif sorunu çıkartmayan sorun olmayacak listeden alıyorum.Sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca tanıtım videosunu flixpress sitesinden yaptım ücretsiz bir yer.üye oluyorsunuz ücretsiz bir kaç video var ordan yapabiliyorsunuz.

ortalik karistirmak icin simdi birileri, arkadaki resim sana ait degil özgün degil bu diyende cikar

basarilar dilerim bu arada

Diyen olabilir ama ne yapayım şimdi :) elimden gelmiyor tasarım yapmak :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için...

Dostum videoların da hiç görsellik yok yani biraz resim koysan 5-6 saniyelik video kesitleri koysan izlenebilirliği artar bizim halkımız okumayı pek sevmez
Haklısınız onları yapacağım ve aklımda ama programı öğrenmeye çalışıyorum ondan dolayı eksikliklerim var açıkçası..

Ayni işi yapan birisi olarak videolarını powerdirector 11 programı ile daha rahat yapabilirsin videolarını bıraz daha görsellik katabilirsin kendi sesinle anlatım yapabılırsen kat kat daha iyi olur Free Music Archive müzikler konusunda işine yarayacağini düşünüyorum.

Ayni işi yapan birisi olarak videolarını powerdirector 11 programı ile daha rahat yapabilirsin videolarını bıraz daha görsellik katabilirsin kendi sesinle anlatım yapabılırsen kat kat daha iyi olur Free Music Archive müzikler konusunda işine yarayacağini düşünüyorum.

Çok Çok Teşekkür Ederim Bu Bilgiler İçin Hemen İlgileniyorum Dediklerinizi Kontrol Etcem..Sony Vegas Çok Kasıyordu Birde Bunu Deneyeyim Bakalım...

Belli ki yolun çok başındasın. Hayırlı olsun
Yardımcı olabileceğim sormak istediğin birşey varsa özelden ulaşabilirsin.

alta etiket döşersen daha fazla izlenim alırsın hocam =)

[MENTION=3529]Khaaos[/MENTION] videolarına küçük resim ekleyerek daha güzel bir görüntü oluşturabilirsin. yazı şeklinde göründüğünde hoş durmuyor. mesela ata neden soldan binilir videosuna at resminin üstüne başlığı yaz küçük rsim olarak ekle ;)

[MENTION=3529]Khaaos[/MENTION] videolarına küçük resim ekleyerek daha güzel bir görüntü oluşturabilirsin. yazı şeklinde göründüğünde hoş durmuyor. mesela ata neden soldan binilir videosuna at resminin üstüne başlığı yaz küçük rsim olarak ekle ;)

Teşekkürler Hocam....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri