Özgün İngilizce Bilgi Kanalı Açtım (Bir Göz Atın)

• Kullanıcı BilgiSehri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

BilgiSehri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bilgi şehri kanalını bilen bilir, 2 koldan devam etmek istedim ve bir yükün altına girerek ingilizce bir kanal açmaya karar verdim. Artık 2 koldan gideceğim, bu kanala haftada 1 video atmaya çalışacağım. Olay şuki gerçekten çok zor, gerek aksanımdan dolayı gerek cümlelerden dolayı çok zorluk yaşıyorum.

İlk videoyu az önce paylaştım. Aksanda falan hatalar olabilir o yüzden tek tek altyazı yaptım ve altyazıda ekledim. Görüşlerinizi bekliyorum. Yaklaşık 2 gün sürdü videoyu yapmam, seslendirmeleri yaparken 1 dakikasını yapıp sonra dili varmadı artık bıraktım diğer gün yaptım :D

https://www.youtube.com/watch?v=3yim-lwbdnc&ab_channel=InformationCity

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kardeş en kötü dilini geliştirirsin :) Ama devam edersen birşeyler olabilir denemeden bilinmez. Bu arada küçük resimde kanal isminde ki i'leri bilerek büyük yapmadıysan değiştir :D

çokta kötü aksanın yok.. geliştirirsen daha da oturur.. ama hani alt yazı :D

Hayırlı olsun kardeş en kötü dilini geliştirirsin :) Ama devam edersen birşeyler olabilir denemeden bilinmez. Bu arada küçük resimde kanal isminde ki i'leri bilerek büyük yapmadıysan değiştir :D

:D Değitşiriyorum aslında ıydı ama i yaptım neden öyle birşey yaptım şimdi düşünüyorm :D

çokta kötü aksanın yok.. geliştirirsen daha da oturur.. ama hani alt yazı :D

Tabi hocam ilk defa ingilizce cümle türü konuşuyorum oyunlar hariç :D Altyazı youtubede sağda tıklayınca altyazı butonuna geliyor hemen.

(Yalnız altyazıda ingilizce :D ben ingilizler belki anlayamaz diye öyle yaptım hocam :D :D)

Vurguları da yaparsan efsoo

edit: Yalnız ingilizcede bu kanallarda yok yok hocam, çok sağlam araştırma yapman gerek.

Metinleri okurken emin olmadığın ağızına oturmayan kelimelerde sesli sözlük kullanırsan (belki de kullanıyorsundur.) zamanla daha güzel olacaktır ki bana göre böyle şeyler en iyi practice tarzı. Bu arada ben ses tonunu oldukça iyi buldum ama vurgular gerçekten yetersiz kalmış onun dışında ben beğendim ellerinize sağlık geliri ne olur bilemem ama ingilizcenize baya bi yararı olacaktır bence.

Metinleri okurken emin olmadığın ağızına oturmayan kelimelerde sesli sözlük kullanırsan (belki de kullanıyorsundur.) zamanla daha güzel olacaktır ki bana göre böyle şeyler en iyi practice tarzı. Bu arada ben ses tonunu oldukça iyi buldum ama vurgular gerçekten yetersiz kalmış onun dışında ben beğendim ellerinize sağlık geliri ne olur bilemem ama ingilizcenize baya bi yararı olacaktır bence.

Muhakkak hocam, ağzıma oturmayanlarda translateden dinliyorum 5-10 kere taklit ediyorum onu :D Yani normalde sadece altyazı yapacaktım fakat sesli yapmak daha çok etki yapar diye hissettim. Anlaşılmasada :D

Teşekkürler yorum için hocam :D

Muhakkak hocam, ağzıma oturmayanlarda translateden dinliyorum 5-10 kere taklit ediyorum onu :D Yani normalde sadece altyazı yapacaktım fakat sesli yapmak daha çok etki yapar diye hissettim. Anlaşılmasada :D

Teşekkürler yorum için hocam :D

expect e kadar girişin çok iyiydi bence sesliye devam. Aksan zamanla oturur :)

para kazanmayı düşünmüyorsan, hobi olarak devam edeceksen iyi.. yok ben para kazanacağım bu kanaldan diyosan zor iş.

oha sese bak :) çok ilgi çeker.. başarılar.

Teşekkürler hocam, bi konuşabilsem doğru düzgün inşallah ilgi çeker :D

para kazanmayı düşünmüyorsan, hobi olarak devam edeceksen iyi.. yok ben para kazanacağım bu kanaldan diyosan zor iş.

Tabi hobi olarak düşünüyorum ilk başta, fakat daha sonra bir para kazanma amacıda var. Neden böyle düşünüyorsunuz hocam, yani ilk başta kalitesiz olabilir ben kabul ediyorum kesinlikle :D Geliştirirsem belki iş görürmü? :D

hocam sizin bu kapak profil fotolarınız cidden cok başarılı :) ses olarakta suan için idare eder zamanlada gelişir zaten ;)

şu küçük resimlerin ortasına yazı yazma kötü duruyor onun haricinde başarılı

hocam sen niye videolarını sürekli CC olarak işaretliyorsun ya millet gelip çalacak videonu ondan sonra niye videom çalınıyor diyeceksin :D :D

Hocam seslendirme çok güzelde aksan cidden belli ediyor yani hiç bu konuyu görmeden izleseydim kesin türk derdim :) yinede başarılı kendinizi geliştirdikten sonra hem sizin için hem kanalınız için faydalı olur devam edin derim.

ben çok beğendim . abonede oldum bu tarz videolar bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri