Özgün İngilizce Bilgi Kanalı Açtım (Bir Göz Atın)

• Kullanıcı BilgiSehri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
ben çok beğendim . abonede oldum bu tarz videolar bekliyorum

Teşekkürler hocam :D İnşallah yapacağım.

ah ah...az bir ingilizcem olsaydı neler yapardım ...

Aynen banada lazım, şans olsa amerikada doğardık hocam :D

Hocam seslendirme çok güzelde aksan cidden belli ediyor yani hiç bu konuyu görmeden izleseydim kesin türk derdim :) yinede başarılı kendinizi geliştirdikten sonra hem sizin için hem kanalınız için faydalı olur devam edin derim.

Sağolun hocam, aynen aksanımın sorunlu olduğunu mutlaka anlayabiliyorum. Fakat normal olduğunu düşünüyorum bana katılıyorsanız, nasıl bir ingiliz türkçe konuşmaya çalışsa çok değişilk gelir öyle :D İngilizler anlasa yeterli hocam, altyazıda koydum. Dediğiniz gibi faydalı olacak umarım teşekkürler yorumunuz için :D

Dikkat çekici bir ses tonun var.Bu işten gayet de güzel paralar kazanabilirsin.Tek yapman gereken üstüne düşmen.Ne kadar ekmek o kadar köfte.Böyle devam et.

Birde şöyle bir öneride bulunmak isterim.2 kanalla ilgilenmek elbette oldukça zordur.Ama ben bunun üstünden gelirim bir şekilde yaparım dersen birşey diyemem.Ama ilerleyen zamanlarda bunun bir takım sorunları olacaktır.Şöyle ki;

ilk zamanlar 2 kanala da özeneceksin ve bu böyle bir sürede gidecektir.Ama kısa vadede belli bir kitleye ulaşamayacağın ve bu durum sende hoşnutsuzluğa sebep olacağı için birinden feragat etmek zorunda kalacaksın.Hobi olarak yapman da bu durumu değiştirmeyecektir.Tabi ki o anki psikolojik durumun ne olur ne karar verirsin bilemem.Ama bence 2 kanalıda bu şekil idare etmen oldukça güç gibi görünüyor.

Ben derim ki.1 kanalda belli bir olgunluğa gelene kadar 2. bir kanalla ilgilenme.Merdivenleri koşarak çıkmak yerine küçük adımlarla gitmek bence daha avantajlı gibi.En azından 1 kanalın parasını yemeden bu işi yapma :)

Biraz uzun oldu ama umarım demek istediğimi aktarabilmişimdir :)

Dikkat çekici bir ses tonun var.Bu işten gayet de güzel paralar kazanabilirsin.Tek yapman gereken üstüne düşmen.Ne kadar ekmek o kadar köfte.Böyle devam et.

Birde şöyle bir öneride bulunmak isterim.2 kanalla ilgilenmek elbette oldukça zordur.Ama ben bunun üstünden gelirim bir şekilde yaparım dersen birşey diyemem.Ama ilerleyen zamanlarda bunun bir takım sorunları olacaktır.Şöyle ki;

ilk zamanlar 2 kanala da özeneceksin ve bu böyle bir sürede gidecektir.Ama kısa vadede belli bir kitleye ulaşamayacağın ve bu durum sende hoşnutsuzluğa sebep olacağı için birinden feragat etmek zorunda kalacaksın.Hobi olarak yapman da bu durumu değiştirmeyecektir.Tabi ki o anki psikolojik durumun ne olur ne karar verirsin bilemem.Ama bence 2 kanalıda bu şekil idare etmen oldukça güç gibi görünüyor.

Ben derim ki.1 kanalda belli bir olgunluğa gelene kadar 2. bir kanalla ilgilenme.Merdivenleri koşarak çıkmak yerine küçük adımlarla gitmek bence daha avantajlı gibi.En azından 1 kanalın parasını yemeden bu işi yapma :)

Biraz uzun oldu ama umarım demek istediğimi aktarabilmişimdir :)

Aynen katılıyorum hocam size, bir süre sonra yeterli geri dönüş sağlayamadığımda hevesim kırılabilir. Bu kanalı arada bir boş kaldığımda güncellemeyi düşünüyorum. Birinci kanala dediğiniz gibi daha çok ağırlık vereceğim.

Teşekkürler yorumunuz için hocam :)

Gayet başarılı bir kanal hocam. İnşallah daha iyi yerlere gelir. Dikkat çekmek istediğim 1-2 nokta var.

Hocam Seslendirme de ufak tefek sıkıntılarınız var. Kelimelerin doğru telaffuzu konusunda sıkıntı çekiyorsunuz. Pronunciation and emphasis dediğimiz iki olay. Telaffuz ve vurgu. İsterseniz yardımcı olabilirim size bu konuda hocam.

2.nokta ise Şu resim değiştirmede kullandığınız geçiş efekti ve sesi var. Bunu çok sık uygulamışsınız bir yerden sonra insanı sıkıyor.

Tekrardan hocam inşallah daha güzel yerlere gelen bir kanal olur. Başarılar :)

Gayet başarılı bir kanal hocam. İnşallah daha iyi yerlere gelir. Dikkat çekmek istediğim 1-2 nokta var.

Hocam Seslendirme de ufak tefek sıkıntılarınız var. Kelimelerin doğru telaffuzu konusunda sıkıntı çekiyorsunuz. Pronunciation and emphasis dediğimiz iki olay. Telaffuz ve vurgu. İsterseniz yardımcı olabilirim size bu konuda hocam.

2.nokta ise Şu resim değiştirmede kullandığınız geçiş efekti ve sesi var. Bunu çok sık uygulamışsınız bir yerden sonra insanı sıkıyor.

Tekrardan hocam inşallah daha güzel yerlere gelen bir kanal olur. Başarılar :)

Teşekkürler hocam, aynen telaffuzda sıkıntı var ilk olduğu için. Effektede yanlışlıkla 2 kere aynı effekti kopyalamışım elim kaymış :D

Telaffuz ve vurguda ne tür bir yardım edebilirsiniz hocam acaba?

bende bu gün text spech güzel sağlam bi program buldum iyi konuşuyor top 10 şeklinde videoalr hazırlıyıcam

Teşekkürler hocam, aynen telaffuzda sıkıntı var ilk olduğu için. Effektede yanlışlıkla 2 kere aynı effekti kopyalamışım elim kaymış :D

Telaffuz ve vurguda ne tür bir yardım edebilirsiniz hocam acaba?

Cümle yapılarında vurgu yapılması gereken yerleri beraber konusarak size gösterebilirim. Monoton bir konuşma şeklinde gidiyor. Telaffuzda ise size yardımcı sitelerle birlikte , beraber konusarak yardımcı olurum hocam.

Cümle yapılarında vurgu yapılması gereken yerleri beraber konusarak size gösterebilirim. Monoton bir konuşma şeklinde gidiyor. Telaffuzda ise size yardımcı sitelerle birlikte , beraber konusarak yardımcı olurum hocam.

Diğer videoyu yapacağım zaman size ulaşabilirmiyim hocam buradan? Yardım edebilirmisiniz yani çok güzel olur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri