Özgün İngilizce Seslendirdim ?

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Usta karakter falan bildigin türkçe olmuş :D
Bence geliştirmelisiniz kendinizi

Kötü değil kesinlikle ama ne yazsam bilemedim
Anadilin olmadığından haliyle onlar gibi konuşamazsın normal zaten bu, acaba onların hoşuna gider mi bu konuşma, dene bence

hocam devam et hic bozma..aksana filan takılma.. bi sürü hinli ya da rus daha kötü ingilizceyle tonla para kazanıyor..hatta cok bilinen bi kanalda adam amerikalı oldugu hale rus aksanıyla konusuyor..amerikalılara böyle aksanlar daha sempatik ve komik geliyor..video sarmasa bile sırf aksan yüzünden izleyecek insanlar cıkar..

Hocam bide yanlış anlama ama genel birşey söylemek istiyorum,

Valla bugün bi kaç arkadaş daha sanırım böyle paylaşım yaptı aralıksız konuşuyolardı başım ağırdı:D Biraz mola da verin oyun önerisi de çok iyi :)

Hocam, devam edin bence, video çektikçe konuştukça ister istemez aksanda daha iyi olur.

hocam devam et hic bozma..aksana filan takılma.. bi sürü hinli ya da rus daha kötü ingilizceyle tonla para kazanıyor..hatta cok bilinen bi kanalda adam amerikalı oldugu hale rus aksanıyla konusuyor..amerikalılara böyle aksanlar daha sempatik ve komik geliyor..video sarmasa bile sırf aksan yüzünden izleyecek insanlar cıkar..

aslında ben daha komik de konuşabiliyorum ingilizceyi :D devam ediyorum hocam

Hocam, devam edin bence, video çektikçe konuştukça ister istemez aksanda daha iyi olur.

bende öyle düşünmüştüm ilk başta ama baska arkadasta komikte geliyor böyle konuşmalar dedi devam edicem hocam saolun

Kötü değil kesinlikle ama ne yazsam bilemedim
Anadilin olmadığından haliyle onlar gibi konuşamazsın normal zaten bu, acaba onların hoşuna gider mi bu konuşma, dene bence
teşekkür ederim :)

hocam nacizane tavsiyem yazı karekteri ile ilgili olacak.. yazı karakterini konuya göre ayarlasan daha iyi olabilir .. mesela bu konu icin comic yazı karakteri..bir de metinler ve yazılar cok hızlı geciyor..bu da okurken robotlaştırıyor ..biraz daha duygulu , heyecanlı ve uzun yaparsan metin geçişlerini daha iyi olabilir..

hocam nacizane tavsiyem yazı karekteri ile ilgili olacak.. yazı karakterini konuya göre ayarlasan daha iyi olabilir .. mesela bu konu icin comic yazı karakteri..bir de metinler ve yazılar cok hızlı geciyor..bu da okurken robotlaştırıyor ..biraz daha duygulu , heyecanlı ve uzun yaparsan metin geçişlerini daha iyi olabilir..

teşekkür ederim 2.ci bir video cekiyorum :)

biraz yavaş konuşmanızı tavsiye edeirm hocam:)

dostum güzel olmuş. bir tanede oyun kanalı aç derim @darall doğru demiş. bende olsam oyun oynardım :)

hocam yanlış anlama ama komik ingilizce seslendirme olarak atarsan youtube türklerde izler bunu şahsen ben güldüm benimde ingilizce var ama hiç kullanmıyorum senden daha beter bi aksanım var yinede arkadaşların dediği gibi oyun oynarken kullanabilirsin tutma ihtimali var

Seslendirme iyide görsellik pek iyi değil bence videoyu editlerseniz güzel olabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri