Özgün Instagram Hesabımın Ederi Nedir?

GetReaL

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

hesabima sürekli satin almak istiyoruz diye mesajlar geliyor ve bende artik video hazirlayip yükleyemedigim icin elimden cikartabilirim. Tamamen kendi hazirladigim videolardan olusuyor. Hicbir bot, fake islem uygulanmamistir. Zaten anlayan kisi video görüntülenme sayisindan, begeni ve yorumlardan anlayacaktir. Hergün 2-3 tane reklam istegi geliyordu. Sadece 100-150$ teklifli 3-4 tane 24 saat story reklami aldim (icerikle ilgili olanlardan). Sorunuz varsa yanitlayabilirim.

-Kitle %74 kadinlar.
- Yas araligi 18-24 %41
- Ülkeler %25 abd, %8 brezilya, %4 ingiltere diye gidiyor.

Hesap linki: https://www.instagram.com/satisfyingbox/

fiyat hakkında bilgim yok, merak edip baktım da yt ye 4 aydır video yüklememişsin. instagramda da aynı şekilde. kazançlar iyi değil mi?

fiyat hakkında bilgim yok, merak edip baktım da yt ye 4 aydır video yüklememişsin. instagramda da aynı şekilde. kazançlar iyi değil mi?

Onunla ilgisi yok. Üzerine calistigim farkli bir projem cok daha iyi gidisat gösterdi o yüzden bunu biraktim ve bundan sonra da yapmayi düsünmüyorum.

Hocam güzel sayfa bir arkadas bulup bununla ilgilenmesi için ortaklik yapabilirsiniz bu arada sayfa 25- 30bin tl eder bence kendi görüsüm

Son düzenleme:
Hocam güzel sayfa bir arkadas bulup bununla ilgilenmesi için ortaklik yapabilirsiniz bu arada sayfa 25- 30bin tl eder bence kendi görüsüm

Tesekkürler hocam. Sayfaya uzun süredir bakamiyorum 220k dan 190k ya düstü her gecen gün de düsecektir. Asil satmak istememe sebebim igtv den dolayi oraya attigim videolar cok izleniyor ve fb gibi reklam kazanci saglarsa orasi köseyi dönerim :)

Tesekkürler hocam. Sayfaya uzun süredir bakamiyorum 220k dan 190k ya düstü her gecen gün de düsecektir. Asil satmak istememe sebebim igtv den dolayi oraya attigim videolar cok izleniyor ve fb gibi reklam kazanci saglarsa orasi köseyi dönerim :)

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun hocam

Etkileşimi ve kazancı bilmeden fiyat vermek yanlış olur. Şuraya bir fiyat yazabilmek mantıksız gerçeğe ters düşer gibi. Bana göre; her gün 2-3 reklam teklifi geliyorsa en az 35-40 eder gibi fakat uzun zamandır aktif değilmiş o yüzden çok daha aşağısı da olabilir.

Bunun cevabını burda bulmak zor. En iyisi büyük instagramerlarla konusup danışmanız hocam.

Etkileşimi ve kazancı bilmeden fiyat vermek yanlış olur. Şuraya bir fiyat yazabilmek mantıksız gerçeğe ters düşer gibi. Bana göre; her gün 2-3 reklam teklifi geliyorsa en az 35-40 eder gibi fakat uzun zamandır aktif değilmiş o yüzden çok daha aşağısı da olabilir.

Dediginiz gibi uzun zamandir aktif olmadigindan etkilesimi düsük. Bunun farkindayim zaten satarken onu göz önünde bulundurucam. Daha cok bir piyasa degeri var mi yoksa hesaplar bitik fiyata mi gidiyor onu ögrenmek istedim.

Dediginiz gibi uzun zamandir aktif olmadigindan etkilesimi düsük. Bunun farkindayim zaten satarken onu göz önünde bulundurucam. Daha cok bir piyasa degeri var mi yoksa hesaplar bitik fiyata mi gidiyor onu ögrenmek istedim.

Hocam kitle abd olmasa 5bine zor satarsın ama kitle abd rejlam kitlesi cok genis o yüzden bu fiyat 3 4 katı artar

Hocam kitle abd olmasa 5bine zor satarsın ama kitle abd rejlam kitlesi cok genis o yüzden bu fiyat 3 4 katı artar

Evet hocam onun farkindayim. Abd ve ingiltere kitlesi olan hesaplar cok degerli oluyor. 72k abd kitleli bir sayfanin facebook ad breaksden aylik 10k $ kazandigini görmüstüm.

ben olsam satmam yüklenir paramı kazanırım

Evet hocam onun farkindayim. Abd ve ingiltere kitlesi olan hesaplar cok degerli oluyor. 72k abd kitleli bir sayfanin facebook ad breaksden aylik 10k $ kazandigini görmüstüm.

ben abd sayfa ayarlıyayım, sen içerik üret ortak olalım. :D 10k süper para

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri