Özgün Kanal Askıya Alınmış...

• Kullanıcı flypow3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

flypow3r

Kayıtlı Üye
Eskilerden video attığım ve uzun süredir dokunmadığım bir kanal vardı.
Bedtime Stories temalı bir kanaldı.
İngilizce hikayeleri internetten bulup ivona ve crazy talk yardımıyla seslendirip arkaya da alakalı bir fon müziği ve fon resmi koyup oluşturuyordum videolarımı.
5-6 adet video vardı, en fazla izlenen videom 700-800 dü. para getirmiyordu yani.
Böyle bir kanal neden askıya alınır.
Para falan getirmiyordu zaten önemsiz bir kanaldı ama neden askıya alındı. :)
Emek verdik o kadar. 1 senelik kanal dokunmamışım etmemişim. Vay arkadaş ya.
Neyse okuyanlara başka fikirler verir belki, paylaşmış olalım.

Son düzenleme:
Eskilerden video attığım ve uzun süredir dokunmadığım bir kanal vardı.
Bedtime Stories temalı bir kanaldı.
İngilizce hikayeleri internetten bulup ivona ve crazy talk yardımıyla seslendirip arkaya da alakalı bir fon müziği ve fon resmi koyup oluşturuyordum videolarımı.
5-6 adet video vardı, en fazla izlenen videom 700-800 dü. para getirmiyordu yani.
Böyle bir kanal neden askıya alınır.
Para falan getirmiyordu zaten önemsiz bir kanaldı ama neden askıya alındı. :)
Emek verdik o kadar. 1 senelik kanal dokunmamışım etmemişim. Vay arkadaş ya.
Neyse okuyanlara başka fikirler verir belki, paylaşmış olalım.

arkadaşım sende bilirsinki yt bi kanala ihtar verirken yada kaparken hiçbişekilde o kanalın para kazanması aktifmi değilmi bunu kriter olarak almaz, kapanma sebebi 2 türlü olabilir: 1.si ya o kanaldaki videolardan bir yada bikaçında telif unsuru sayılabilecek resim,ses vb.. vardı 2.si ise o spam yaptığın kanallardan bu kanalın zarar gördü ve yok yere kapandı tüm olay bu. Bana 2.dediğim olabilir gibi geliyo.

arkadaşım sende bilirsinki yt bi kanala ihtar verirken yada kaparken hiçbişekilde o kanalın para kazanması aktifmi değilmi bunu kriter olarak almaz, kapanma sebebi 2 türlü olabilir: 1.si ya o kanaldaki videolardan bir yada bikaçında telif unsuru sayılabilecek resim,ses vb.. vardı 2.si ise o spam yaptığın kanallardan bu kanalın zarar gördü ve yok yere kapandı tüm olay bu. Bana 2.dediğim olabilir gibi geliyo.

olabilir hocam, öyle spam yapan biri de değilim ama şaşırdım sadece, kendi halinde bir kanaldı, resimden falan olacağını zannetmiyorum, sesten olacağını hiç zannetmiyorum. neyse olan olmuş, bu çalışma stilim umarım okuyanların aklına daha güzel fikirler gelmesine vesile olur.

olabilir hocam, öyle spam yapan biri de değilim ama şaşırdım sadece, kendi halinde bir kanaldı, resimden falan olacağını zannetmiyorum, sesten olacağını hiç zannetmiyorum. neyse olan olmuş, bu çalışma stilim umarım okuyanların aklına daha güzel fikirler gelmesine vesile olur.

benimde başıma böyle bi olay geldide yüzde yüz özgün bi kanal hiç yere gitmişti ama o gün botla baya kasmıştım toplu kapanma oldu işte buda arada kaynadı yok yere seninki gibi. özgün çalışıyosan örnek çok hocam top10, en'ler, ruhi çenet tarzı vs. biçok kategori var iyi edit yapıyosan güzel kanallar yaparsın bunlardan kolay gelsin.

Son düzenleme:
Youtube kontrol mekanizmasını geliştirmediği sürece bu saçma kapanışlar devam edecek.

merhaba. kanalınızda telefon doğrulama yapmışmıydınız kapanmadan önce.ayrıca hiç bot kullandıgınız bilgisayarda kanalınızı açtınızmı? Birde kanaldaki videoların başlık etiket ve açıklaması aynımı

merhaba. kanalınızda telefon doğrulama yapmışmıydınız kapanmadan önce.ayrıca hiç bot kullandıgınız bilgisayarda kanalınızı açtınızmı? Birde kanaldaki videoların başlık etiket ve açıklaması aynımı

ben 2014 ün ocak ayında başladım bu işe ve sadece 1 ay videoyap kullandım onun haricinde bot kullanmadım.
açıklama etiket te girmemiştim doğru dürüst. yanıltıcı birşey yoktu yani.videolar 15 dk dan kısaydı ve life partnerdeydi. neden kapandığına kafa yormayacağım artık, google'ın işleri işte.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri