Özgün kanal fakat....

24enes232

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kanal red yedi neyse o problem değil yeni bir kanal açmayı planlıyorum,tamamen özgün bir eğitim kanalı açmayı planlıyorum.Ağırlıklı preimer pro biliyorum,photoshop ek olarakda biliyorum.Eğitim kanalları baya tutuyor,aslında sorum şuydu --- Benim bu Adsense hesabından 1-2 hesap kapandı,ek bugün de kanaldan red yedim felan baya karıştı.Bu adsense'ide bırakmak istemiyorum içinde 100 tl felanda var.Yeni full özgün seslendirmeli bi kanal açıp bu adsense'ye bağlarsam red yeme olasılığım var mıdır ? sizce (kapanan kanallar 2 yıl öncesine aittir)

tamamdır teşekkürler de pin gelir mi hocam ? Uzun sürmezmi sizce

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:24 ----------

ek olarak böyle 1000 aboneli kanal mı alıyım yoksa 0 dan abone almadan mı ilerlyim videolar izlenmesse moral düşer

Hocam 1k abone 50 tl ancak bot aktif bile olsa videonu 100 kişi izlemez diye düşünüyorum ama güzel ise içerik zaten anında büyür. Biraz reklâm bu iş tamam olur . 0 dan açarsanız reklâm alımı yapın kanalınız a sizinle aynı kategorisi olan kanallardan

Hocam 1k abone 50 tl ancak bot aktif bile olsa videonu 100 kişi izlemez diye düşünüyorum ama güzel ise içerik zaten anında büyür. Biraz reklâm bu iş tamam olur . 0 dan açarsanız reklâm alımı yapın kanalınız a sizinle aynı kategorisi olan kanallardan

Çok saolun iyi geceler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri