Özgün Kanal Google Durumu

• Kullanıcı wdffg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Kanalımın adında bir kaç kanal daha var ve hepsi deaktif. Bir tanesi 2014 Ağustos'ta açmış kanalı benden 7 ay önce. 32 abonesi var 300 400 arası izlenmesi var. Özel URL'si var .../user/..Oyuncu şeklinde. Bende ise kanal adı ../c/CreativeGameTv olarak gözüküyor. Bu bir sorun teşkil eder mi? Flag yada telif yer miyim?

Ayriyeten o kanal Google'da üst sırada gözüküyor. Benim kanalım aktif olduğu halde Google'da bulunmuyor. Google'da nasıl üst sıralara atarım kendimi? Blogger falan da kullanıyorum aynı şekilde.

senin kanalın kesinlikle googlede indeksi yok. çok acaib bir durum ilk defa karşılaştım.

youtube.com/user/ ..... seklinde url temasi artik degisti... Tum yeni kullanici adlari youtube.com/c/..... olarak veriliyor.

Bu sekilde olmasi sizin telif yemenize ya da flag yemenize sebep olmaz..

Kanalinizi inceledim, detayli bir inceleme de yapmak gerekebilir ama gordugum uzere videolarinizin izlenimleri ve buna bagli olarak da izlenme suresi dusuk... O yuzden de index siralamasinda kanaliniz gerilerde kaliyor olabilir. Sabirla video yuklemeye devam ederseniz index siralamasinda ust siralara cikabilirsiniz.

senin kanalın kesinlikle googlede indeksi yok. çok acaib bir durum ilk defa karşılaştım.

Bende anlamıyorum işte :( . Şimdi kanal adını değiştirsem bir ton sıkıntı. Videolarda A diyor kanal adı B oluyor. Zaten özel url'yi de değiştiremem daha çok saçma sapan bir şey oldu anlam veremiyorum.

youtube.com/user/ ..... seklinde url temasi artik degisti... Tum yeni kullanici adlari youtube.com/c/..... olarak veriliyor.

Bu sekilde olmasi sizin telif yemenize ya da flag yemenize sebep olmaz..

Kanalinizi inceledim, detayli bir inceleme de yapmak gerekebilir ama gordugum uzere videolarinizin izlenimleri ve buna bagli olarak da izlenme suresi dusuk... O yuzden de index siralamasinda kanaliniz gerilerde kaliyor olabilir. Sabirla video yuklemeye devam ederseniz index siralamasinda ust siralara cikabilirsiniz.

Aktif olarak işime devam ediyorum fakat o kafama takıldı sadece. İlerleyen zamanlarda bu istatistikler değişip Google'da üst sıralara çıktıkça diğerlerinden ayrılır dimi?

Son düzenleme:
Aktif olarak işime devam ediyorum fakat o kafama takıldı sadece. İlerleyen zamanlarda bu istatistikler değişip Google'da üst sıralara çıktıkça diğerlerinden ayrılır dimi?

Istikrar onemli, istikrarin mukafatini verir Google.

Istikrar onemli, istikrarin mukafatini verir Google.
hocam istikrar çok önemli ama 8 aydır arkadaşın kanalı sıfır indeks almış. sanki hesap bugda kalmış gibi.

bence yeni bir kanal açıp eski videoları taşı, eğer yeni kanal indeks alırsa ordan yürürsün ama bu kanalla işin zor gibi.

hocam istikrar çok önemli ama 8 aydır arkadaşın kanalı sıfır indeks almış. sanki hesap bugda kalmış gibi.

bence yeni bir kanal açıp eski videoları taşı, eğer yeni kanal indeks alırsa ordan yürürsün ama bu kanalla işin zor gibi.

Oyle bir durum olamaz. Knalin bug'da kalmasi gibi bir durum da soz konusu degil. Izlenmeler cok cok dusuk. Kanala 8 ay once video yuklenmis, sonra durmus 2-3 hafta once yuklemeye baslamis tekrar. Normaldir...

Şöyle fantastik bir durum var; Şu an ... oyuncu rekabetçi diye arattığımda üst sırada çıktı video :confused: . YouTube'dan çıkış yaparak arattım. Yani videolara attığım etiketlerdeki sistemle Google'da arayınca çıkıyor. Nasıl bir iş bu ben anlayamadım yahu. Acaba Google url creator'dan sıfır bir link çekip onu bir siteye gömsem olmaz mı? Aynı şekilde Google'dan indeks alması gerek diye düşünüyorum.

Oyle bir durum olamaz. Knalin bug'da kalmasi gibi bir durum da soz konusu degil. Izlenmeler cok cok dusuk. Kanala 8 ay once video yuklenmis, sonra durmus 2-3 hafta once yuklemeye baslamis tekrar. Normaldir...
hocam kanal 8 aydır açık kanalın direkt linkini google aramalarda aratıyorum hiç bir indeks yok sıfır sonuç:D

hocam kanal 8 aydır açık kanalın direkt linkini google aramalarda aratıyorum hiç bir indeks yok sıfır sonuç:D

Hocam siz hala Google ile YouTube'un ayni algoritmayi kullandigini mi dusunuyorsunuz? Ikisi de farkli algoritmaya sahip dunyanin 1. ve 2. en buyuk arama motorlari..

Bir CS:go videosunu siz google'da aratip mi buluyorsunuz yoksa YouTube'da mi aratiyorsunuz?

:confused: FB sayfası var kanal yok :confused: . Network M. söylediği gibi kanalda uzun bir süre aktif değildim. Son bir kaç videoda çabuk yükseldi izlenim konusunda bu kanala göre. Kısacası Manager'a şöyle sorayım; Videolar ve izlenmeler uzun vadeli zaman zarfında izlendikçe kanal kendine gelir mi?

---

Bir kaç ay böyle devam edeyim. Olmazsa şu ismi de değiştiricem. Zamanında kafayı kullanmadım, şimdi .. oyuncu csgo yazınca YouTube'da elalemin videoları kol geziyor :D .

Son düzenleme:
Arkadaşlar 1 haftadır indeks kasıyorum fakat hala bir sorun var. Gözükmüyorum Google'da.

https://www.youtube.com/c/CreativeGameTv kanalın tam linki bu.
Kanal adı : Yaratıcı Oyuncu

Google URL Creator'dan linkte çıkarttım bunu Goo.gl'da kısalttım

Kanal için blogda açtım hala etiketler ve backlink çalışıyorum.

Kendimi arattığımdaysa böyle bir şey çıkıyor. Rıdvan Dilmen bile var işin içinde. Yukardaki kanallardan hiçbirisi bana ait değil.

2yo9vh4.png

Acaba Google çapında çok fazla "Creative, Yaratıcı Oyuncu, Game" kelime anahtarı olduğu için gözükmüyor olabilir miyim?

https://www.youtube.com/channel/UCyTtucLgd066mdf1w9AFurA

Şu şekilde Google'da aratında kanalım ilk sırada çıkıyor fakat CGT Türkiye olarak gözüküyor.

---

Youtubedan çıkış yapıp "csgo envanter" yada "elohellden nasıl çıkılır" diye arattığımda iki adet video'ya ulaşabiliyorum orta sıralarda. Kanala devam mı ediyim yoksa sıfır bir kanal mı açıyım?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri