Özgün kanal için fikir yardımı - İtalya

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

dess

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

İtalyada yaşıyorum 5 aydır istanbuldaydım, kısmetse bu hafta geri dönüyorum. Kafam çok fazla karışık olduğu için çok iyi fikirler bulamıyorum. yada fikirlerimi tam olarak videolara yansıtamıyorum.

turizm tanıtım tarzı videolar yapsam tutar mı ? içerik türkçe ve ingilizce yapabilirim.

eğer bu tarz videolar iş yapar der ve Gerçekten yardımcı olabilecek, özgün videolarda bilgili arkadaşlara ilk ay gelirinden yüzde veririm

Not: Gelecek hafta Youtube da 6 ay aradan sonra köpek ile sahibinin buluştuğu videoya denk gelirseniz bilin ki o benim :)

saygılar sevgiler ve bol kazançlar

Dipnot: ilk kez konu açıyorum hatam olursa affola..

İtalya'nın tanıtımını yapabilirsiniz baştan aşşağıya örneğin ;
İngilizce ve Türkçe olarak .
Aynı zamanda blogunuzda da yazı / makale olarak paylaşın .
Blogunuzdaki adsense'dan da gelir elde edebilirsiniz . Tatil kelimelerine iyi tık veriyor .
Blogger ile ücretsiz blog açarsınız .
Youtube'dan videolarınızı oluşturup ne yenir ne içilir kültürü nasıldır , gezilecek yerler , sanatsal yerler . Ünlüleri sanatçıları vb baştan aşşağıya içerikleri oluşturursanız hemen değil ama 3-4 ay sonra ingilizce ve türkçe emeğinizi çok çok iyi alırsınız .
Blogger 'dan ve Youtube'dan iki taraftanda para kazanırsınız . Blog yayınlarken en üstte makaleyi en allta videoyu paylaşın mutlaka .

İlk izleyiciniz benim :=)

Blogunuzdaki adsense'dan da gelir elde edebilirsiniz . Tatil kelimelerine iyi tık veriyor .
Youtube'dan videolarınızı oluşturup ne yenir ne içilir kültürü nasıldır , gezilecek yerler , sanatsal yerler . Ünlüleri sanatçıları vb baştan aşşağıya içerikleri oluşturursanız hemen değil ama 3-4 ay sonra ingilizce ve türkçe emeğinizi çok çok iyi alırsınız .
Blogger 'dan ve Youtube'dan iki taraftanda para kazanırsınız . Blog yayınlarken en üstte makaleyi en allta videoyu paylaşın mutlaka .

fikirler icin tesekkur ederim. en kisa zamanda basliyorum. kanali acinca haber veririm :D

---------- Spam Engelliyici 11:54 ---------- Önceki Mesaj 11:48 ----------

hocam cok sagol biraz baktim kanala. guzel fikirler veriyor insana.

esim asci italyan yemeklerinin hazirlanisini yapsak diyorum. esim yemekleri yaparken bende turkce ceviri yaparim. tutar mi dersiniz ?

fikirler icin tesekkur ederim. en kisa zamanda basliyorum. kanali acinca haber veririm :D

---------- Spam Engelliyici 11:54 ---------- Önceki Mesaj 11:48 ----------

hocam cok sagol biraz baktim kanala. guzel fikirler veriyor insana.

esim asci italyan yemeklerinin hazirlanisini yapsak diyorum. esim yemekleri yaparken bende turkce ceviri yaparim. tutar mi dersiniz ?

Özgüne çalışacaksanız hocam ilk amacınız para değil zevk almak olmalı özgün kanalalr zamanla patlıyor haberlere vs bile çıkabilirsiniz ama para kazanmak için başlarsanız izlenmeler istediğiniz gibi olmadığında 2 gun sonra pes edersiniz. O yüzden en çok hangisini yaparken zevk alacaksanız o tür bir kanal açın derim.

Özgüne çalışacaksanız hocam ilk amacınız para değil zevk almak olmalı özgün kanalalr zamanla patlıyor haberlere vs bile çıkabilirsiniz ama para kazanmak için başlarsanız izlenmeler istediğiniz gibi olmadığında 2 gun sonra pes edersiniz. O yüzden en çok hangisini yaparken zevk alacaksanız o tür bir kanal açın derim.

ilk etapta kendim icin acmak istiyorum kanali hobi icin. kendimi iyi hissetmek icin yapmak istiyorum.

aklima gelen ve sizden duyduklarim ile hem gezip hemde videolar yaparak kendimi iyi hissettemek.

soylediginiz gibi tanitim videolari istedim taarzda.

ayriyeten esimde asci oldugu icin bekli ayri bi kanlda yemek tarifleri videosu yapabilirim.

ilk amac kendimi iyi hissettirek bir hobi. daha sonra acemiligi atip biraz ilerleyince hem zevk hemde biraz para kazanirsak ne mutlu bana. bu sekilde dusunuyorum

---------- Spam Engelliyici 12:15 ---------- Önceki Mesaj 12:09 ----------

birde arkadaslar videolari tv deki belgesel tanitim programlari gibi mi yapmaliyim ? kesit kesit goruntuler ve arka planda ses ? goruntude olmalimiyim ? ne dersiniz ?

modenaya gidip bi test sürüşü yapın ferrariyle düşüncelerinizi anlatın hocam türkçe çok az içerik var bu konuda

öncelikle türkçeye hiç bulaşma çeviriydi falan. %100 ingilizce kanal olsun. ikinci uyarım ise ilk ay kazancını bi unut :D

öncelikle türkçeye hiç bulaşma çeviriydi falan. %100 ingilizce kanal olsun. ikinci uyarım ise ilk ay kazancını bi unut :D

ilk ay kazanci derken, yardimlara karsi bende yardim ederim maksadi ile soylemistim. evet ilk ay belkide 2-3 ay para kazanmayacak belkide :)

fikir veren arkadaslari not ediyorum. para kazanirsa kanal direk irtibata gecerim. ben kazanicaksam ve bu arkadaslaarin yardimiyla oluyorsa herkesin hakki odenmeli.

youteb da bircok kanal goruyoruz ozgun. adamlar ortaligi kasip kavuruyor ve bir cogu ingilizce. ben acikcasi turkce icerik calismaktan yanayim. maksat ilk oncelik turkiyeye bilgi aktarmak. tahminimce ingilizce cok fazla bu tarz kanal vardir

---------- Spam Engelliyici 12:52 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

modenaya gidip bi test sürüşü yapın ferrariyle düşüncelerinizi anlatın hocam türkçe çok az içerik var bu konuda

cok guzel bir fikir. cok tesekkur ederim. bu ve bu tarzda dusunmek gerekiyor sanirim

ilk ay kazanci derken, yardimlara karsi bende yardim ederim maksadi ile soylemistim. evet ilk ay belkide 2-3 ay para kazanmayacak belkide :)

fikir veren arkadaslari not ediyorum. para kazanirsa kanal direk irtibata gecerim. ben kazanicaksam ve bu arkadaslaarin yardimiyla oluyorsa herkesin hakki odenmeli.

youteb da bircok kanal goruyoruz ozgun. adamlar ortaligi kasip kavuruyor ve bir cogu ingilizce. ben acikcasi turkce icerik calismaktan yanayim. maksat ilk oncelik turkiyeye bilgi aktarmak. tahminimce ingilizce cok fazla bu tarz kanal vardir

---------- Spam Engelliyici 12:52 ---------- Önceki Mesaj 12:50 ----------

cok guzel bir fikir. cok tesekkur ederim. bu ve bu tarzda dusunmek gerekiyor sanirim

rica ederim kaliteli görüntü ve uygun müzikler kullanırsanız çok iyi işler çıkar örnekleri mevcut youtube'da birazda işe şov katmanız lazım :D

biraz uğraştırır belki ama güzel olur hocam. ben seviyorum bu tarz kanalları. türkçe içerikte para yok diyenlere aldırış etme. gayat de kazanılıyor.

rica ederim kaliteli görüntü ve uygun müzikler kullanırsanız çok iyi işler çıkar örnekleri mevcut youtube'da birazda işe şov katmanız lazım :D

ilk basta degerli fikirleriniz ile bir yol cizerek hangi tarz ve nasil cekim yapmak gerekli gibi bir fikir edindigimde baslamak istiyorum. iyi bir kamera ve cekim, muzikler sart. sov olayina bi taktik gelistirmek sart sanirim :D

---------- Spam Engelliyici 13:21 ---------- Önceki Mesaj 13:17 ----------

biraz uğraştırır belki ama güzel olur hocam. ben seviyorum bu tarz kanalları. türkçe içerikte para yok diyenlere aldırış etme. gayat de kazanılıyor.

benim amacimda zaten ugrasmak aslinda. insanlarla bir bag kurmak ilk amac. insanlara bilgiler aktarirken kendimi iyi hissetmek. yaptigim seyden zevk almak. zaten isini iyi yapan kim olsa para kazanir sanirim. biraz sabir sart :)

Hocam yazacak birşey bırakmamışsınız gerçekten :)

youtube kanalını bir web siteyle ve yazılarla desteklersen daha iyi olur hacı

italyanlar için mutfak ve yeni tatlar çok ilgi çeker ben olsam eğer ciddi özgün bir proje yapmak isteseydim italyanca yeni tatlar anlatan bir kanal açardım hem tık başına çok para verir hemde izleyeni çok olur, başarılar.

Hocam şimdi 5 ay öncesi olsaydı şimdi anlatacaklarımla güzel malzemeler çıkarabilirdin.

Yabancıların özellikle Türklerde merak ettikleri bir konu hakkında bir video fikri verebilirim yapmak iseyenlere.

Videoyu Türkiye de yapasın ama ingilizce olarak yayınlarsın. Video içeriğinde söze fazla gerek olmadığı için zorlanmazsınızda.

Zamanında spamını yapmaya çalışmıştım ve tek kanal 20 video ile çok güzelde trafik sağlamıştım. Ama telif sıkıntısı çok oluyor ve hak sahipleri göz açtırmıyor. En iyisi bunu özgün bir biçimde yapmak.

Yapılacak çekim :

Berber masajı (barber massage)
Kafa masajı (head massage)
Yüz masajı (face massage)
Berber traşı (barber shave)

İhtiyaçlar:

Samimi olduğunuz ve masajdan anlayan bir berber

Arka pilanda masaj sırasında müşteriyi rahatlatacak relaks bir müzik(telifsiz olamalı)

Müşteri masajını farklı pozisyonlardan çekebileceğiniz 3-4 kamera

Benim tavsiyem çekimi, müşterler tanıdık olsun ve izin alarak yapın. Yada tanıdık değilse müşterilere en azından traş masrafını karşılayarak böyle bir teklifte buluna bilirsiniz(beleşçi vatandaşımız çok nede olsa) :D

İşin güzel tarafı aranma haçmi yüksek ve bu konuda yt de fazla video yok

Aranma hacmi yüksek örnek kelimeler:

barber massage crack
barber massage turkish
barber massage neck crack
barber head massage
head massage
barber massage asmr
barber massage turkey
barber massage machine
head massage asmr
head massage for relaxation
head massage techniques
head massage barber
barber shave asmr
barber shave tutorial
barber shave turkey
barber shave head
face massage asmr
face massage techniques
head shave
head shave men

(ve bunlar gibi aranma hacmi yüksek olan daha bir çok kelime var)

Örnek videolar(pek profesyonelce değil ama si daha profesyonelce yapabilirsiniz ve onlardan daha fazla trafik sağlayabilirsiniz)

https://www.youtube.com/watch?v=VGzzeAyOHzE

https://www.youtube.com/watch?v=siir-yZ9fHY

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri