Özgün Kanal İçin Fikir!!

• Kullanıcı deccal35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

deccal35

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
Yaramaz Kanal
Oğlum Bir Fenomen
O Bir Yaramaz

denemeden tutup tutamayacagını bilemezsiniz ki.

Hatta bir tane videosunu sizler için yükleyecegım şimdi ayrıca hepinize çok teşekkür ederim kanal isimleri muhteşem..

Yabancı yapmayacaksan bunu boşver hocam.

Sadece konuşmayla değil de hareketleriyle de gerçekten çok yaratıcı ve komik şeyler yapıyorsa neden tutmasın. En hızlı izlenen video kategorilerinden birisidir çocuk komikliği. Yaz döneminde her gün başka başka çocuk videoları 5 milyon izleniyordu. Sizinki de olabilir.

munzurluktan munzurluğa değişir hocam :D 10 yaşında çocuk munzurluk yapar sevimsiz olur ama 5-6 yaşındaki çocuk yaparsa çok tutar bence :^^

Arkadaşlar oglum henzu daha 2 yaşında ben böyle bir şey hazırlamıştım Temizlik yapmayı çok seviyor :D biberondan çezveye suyu boşaltıp içme gibi daha sayamayacagım nerde fırlamalık var onları yapıyor evde dayıları falan evde uyudugunda Oyuncakalrından bır kaçtane alıp Dayılarını vurarak uyandırma vb gibi :D

Buda daha once hazırladıgım basıt amatorce olan bir videosu henuz konuşamıyor ama 2 yaşındaki bir çocugun nasıl anlatırsa artık kendını ifade yonetmını hayal edın :D

http://www.youtube.com/watch?v=DBEkwBPZjHE&feature=youtu.be

Arkadaşlar oglum henzu daha 2 yaşında ben böyle bir şey hazırlamıştım Temizlik yapmayı çok seviyor :D biberondan çezveye suyu boşaltıp içme gibi daha sayamayacagım nerde fırlamalık var onları yapıyor evde dayıları falan evde uyudugunda Oyuncakalrından bır kaçtane alıp Dayılarını vurarak uyandırma vb gibi :D

Buda daha once hazırladıgım basıt amatorce olan bir videosu henuz konuşamıyor ama 2 yaşındaki bir çocugun nasıl anlatırsa artık kendını ifade yonetmını hayal edın :D

http://www.youtube.com/watch?v=DBEkwBPZjHE&feature=youtu.be

ilerde seri katil olur bu hocam :D

Tek korkumuzda bu tum aile olarak :D Sizce Bu şekilde yola devammı etmeliyim acaba ? Fikirleriniz benim çin çok önemli olacak çünkü.. Kanal 0 dan açılacagı için aboneside olmayacak malesef o beni düşündürüyor..

hocam bu türlü şeylerin tutması için olağanüstü bir durum olması lazım mesela oğlunuz halıyı süpürürken birden yanlışlıkla süpürgenin onun parmağını çekmesi ve oğlanında ağlaması gibi yani kurgulayarak yapmak zor bence siz sevilen oyuncakları alıp tanıtın çocuğunuzla birlikte ekranda sadece o olsun siz arkadan ufak müdahalelerde bulunun
playdoh hamurlarıyla başlayabilirsin yada gelişmiş lego oyuncaklarıyla hem zihinsel açıdan çocuğunuza yararlı olacaktır

hocam bu türlü şeylerin tutması için olağanüstü bir durum olması lazım mesela oğlunuz halıyı süpürürken birden yanlışlıkla süpürgenin onun parmağını çekmesi ve oğlanında ağlaması gibi yani kurgulayarak yapmak zor bence siz sevilen oyuncakları alıp tanıtın çocuğunuzla birlikte ekranda sadece o olsun siz arkadan ufak müdahalelerde bulunun
playdoh hamurlarıyla başlayabilirsin yada gelişmiş lego oyuncaklarıyla hem zihinsel açıdan çocuğunuza yararlı olacaktır

Fikirleriniz İçin Çok teşekkür Ederim en kısa zamanda bu konuya yogunlaşacagım..

Hocam, o yazılar bence videonun patlama şevkini kaçırıyor. :)
Çok basit kaçmış ve bence yazıya da gerek yok.
Ayrıca süpürgenin sesi biraz daha kısılabilir izleyenleri rahatsız etmemesi açısından.
Ve ben olsam ingilizce olarak paylaşırdım.

Merhaba Arkadaşlar,Ben Özgün Kanal Açmak İsitiyorum Genelde Oğlumun Evdeki Munzurluklarını Çekmek İstiyorum Cameraya Ama Kanal İsmiNi Bulamadım Ayrıca Böyle Bir Şey Yapsam Tutarmı Sizce..Sadece Fikirlerinize İhtiyacım Var Şimdiden Teşekkürler..

Örnek Videosu
http://www.youtube.com/watch?v=DBEkwBPZjHE

Maşallah hocam. Allah analı babalı büyütsün.

Süpürgenin sesi biraz fazla gelmiş. Yazılara bir ayarlama yapıp arka plana da sesi kısılmış olarak eğlenceli bir müzik eklerseniz daha hoş olur sanki.

Hocam, o yazılar bence videonun patlama şevkini kaçırıyor. :)
Çok basit kaçmış ve bence yazıya da gerek yok.
Ayrıca süpürgenin sesi biraz daha kısılabilir izleyenleri rahatsız etmemesi açısından.
Ve ben olsam ingilizce olarak paylaşırdım.

İlk deneyimim oldu bugun çektim ve ciddi anlamda amatorce fikirleriniz önemli benim için..ayrıca ingilizce dilim yok malesef açıklama olsun etiket olsun başlık olsun beceremem çeviri ile ne kadar düzgün olabilir ki? :(

Maşallah hocam. Allah analı babalı büyütsün.

Süpürgenin sesi biraz fazla gelmiş. Yazılara bir ayarlama yapıp arka plana da sesi kısılmış olarak eğlenceli bir müzik eklerseniz daha hoş olur sanki.

Amin hocam Cümlemize
Telif veya eşlenen muzik nasıl bulabilirim acaba ? ikinci bir video daha attım ama muzik bulamadğım için bu şekild e yükledim.. kanal resmide basit kalmış olabilir ama elimden bu kadar geliyor :( ayrıca görüşleriniz için teşekkür ederim içindi videosu bu ...

http://www.youtube.com/watch?v=IkVUDPvqF88

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri