Özgün kanal için hangi partner

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
quiz ile çalışın.tamamen özgün iseniz içerik haklarınızı quizgrouppro ile koruyorlar.ödemenizi ise adsenseden önce alırsınız.

Hocam sana şöyle diyeyim. Zoomin.Tv'ye girdim. Girdikten 1 hafta sonra kanal patladı. Durduk yere. 1 tane video attıysam ne olayım :)

Günlük 25 dolar bırakan kanal 2-3 günde içinde 38-43 dolarlara geldi. Devamında 100 dolarlara çıktı. İnanın o hafta 1 tane bile video atmadım.

Ayrıca günlük 300 izlenen bir kanalı soktum Life'ye 2 hafta geçti toplam 300 izlenen 5 video attım. Günlük ortalamam şuan 1k izlenim 2 dolar kazanç. Yani yine 2 kat izlenim arttı. Bunlar durduk yere oluyor. Aylarca sabit giden kanalı partnere sokuyorsun ve inanılmaz bir etki gözleniyor.
Benim kanal stabildi hocam bilmiyorum. Adsensede neyse partnerde de onu getirdi. Adsensede ve partnerdeki izlenmeler aynıydı.

Ben özgün kanalımla yani kendi çektiğim çocuk oyunlarıyla life a başvurdum. Kanaldan attılar beni. Sanırım kanalımı çizgifilm zannettiler.

Oyun kanalımı machinimaya bağladım ki oyun kanalların yüzde 80 i machinimaya bağlı yavas yavas etkisini gösteriyo.

Konuyu hortlatmış gibi oldum bende özgün bir kanal açtım
İlk sorum Bu kanalımla hangi partnere girmeliyim
2. sorum kanalı yeni açtığım için gösterimi düşük gösterimimi nasıl arttırmamı tavsiye edersiniz......

Bende GamePlay ile uğraşıyorum.Özgün falan ama yeri geldiğinde kanıt istiyorlar onu da yapması çok zor.Adsense bu aralar işleri çok sıkı tutmaya başladı en iyisi partner
2 yıldır adsense deydim.Bu aralar partnera geçtim ne kadar kesinti fazla olsada hiç yoktan adsense gümleyecek derdi yok

Peki hocam [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocamın yardımlarını bekliyoruz

Arkadaslar once suna bi aciklama getirmek lazim.. Partnerlerin sizin izlenmesine veya videolarinizin patlamasina katkisi yoktur. Sans eseri videolariniz partnere soktuktan sonra izlenmeye baslamistir. Partnerlerin kazanclariniza dolayli yoldan katkisi olabilir.

Hala partnerin konusunu acmadim, cunku kendi acimdan eksik buldugum bir iki yeri var. Onunla ugrasiyorum, bittikten sonra acacagim. Suan Freedom alt bayiligimizde ve kendi partnerimizde toplamda 45 ozgun kanal bulunmakta. Freedom'daki kanallar yavas yavas tasinmaya basliyor kendi agimiza. Sadece ozgun kanallari kabul ediyoruz ve ozgun videolarinizin hepsine (gameplay disinda) icerik koruma hizmeti sunuyoruz. IkizlerTV ( [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] ) ve DortHarfli ( [MENTION=13587]pion87[/MENTION] ) kanallarini kopyalamayi deneyenler buna tespit edebilirler. Odemeleri Life veya Quiz gibi yapiyoruz. Yani bu ayin kazancini onumuzdeki ayin 20-25 i arasinda alabiliyorsunuz. Yillik kontrat da yapmiyoruz. Cikis talebinizden 30 gun sonra cikmis oluyorsunuz partnerlikten. Daha fazla bilgi icin simdilik skype adreslerinizi ozel mesaj ile gonderiniz.

Arkadaslar once suna bi aciklama getirmek lazim.. Partnerlerin sizin izlenmesine veya videolarinizin patlamasina katkisi yoktur. Sans eseri videolariniz partnere soktuktan sonra izlenmeye baslamistir. Partnerlerin kazanclariniza dolayli yoldan katkisi olabilir.

Hala partnerin konusunu acmadim, cunku kendi acimdan eksik buldugum bir iki yeri var. Onunla ugrasiyorum, bittikten sonra acacagim. Suan Freedom alt bayiligimizde ve kendi partnerimizde toplamda 45 ozgun kanal bulunmakta. Freedom'daki kanallar yavas yavas tasinmaya basliyor kendi agimiza. Sadece ozgun kanallari kabul ediyoruz ve ozgun videolarinizin hepsine (gameplay disinda) icerik koruma hizmeti sunuyoruz. IkizlerTV ( [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] ) ve DortHarfli ( [MENTION=13587]pion87[/MENTION] ) kanallarini kopyalamayi deneyenler buna tespit edebilirler. Odemeleri Life veya Quiz gibi yapiyoruz. Yani bu ayin kazancini onumuzdeki ayin 20-25 i arasinda alabiliyorsunuz. Yillik kontrat da yapmiyoruz. Cikis talebinizden 30 gun sonra cikmis oluyorsunuz partnerlikten. Daha fazla bilgi icin simdilik skype adreslerinizi ozel mesaj ile gonderiniz.

bende yakında özgüne geçeceğim ve kısmet olursa aklımdaki planla çok hızlı yükselecek kanal, kesintiniz ne hocam?

bende yakında özgüne geçeceğim ve kısmet olursa aklımdaki planla çok hızlı yükselecek kanal, kesintiniz ne hocam?

Hayirli olsun hocam. Kesinti kanalin durumuna gore degisiyor. %60 - %75 arasi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri