Özgün kanal için Tavsiyeleriniz ?

ilhansylmz3

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar elimde proje,müzik,ses kendime ait çocuk videoları var 2d,3d olarak.Geçtiğimiz günlerde özgün kanal açtım düzenli video atmaya başladım. Bir şeyi merak ediyorum bazı kanallara bakıyorum kanal açılma tarihi 1 , 2 ay önce adamın kanalı almış başını gitmiş bu tür kanallara çok denk geliyorum ben kanalımın tutması için nelere dikkat etmem gerekiyo bazıları tek kanalla şansını kısıtlama birden fazla kanal yap birinden biri tutar şans işi diyo bazıları sabret düzenli video atmaya devam et illaki bir gün tutucak diyor sizce bu kanallarda dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim .

Diğer kanallardan (yine kendi ya da başkasından aldıkları) kendi kanallarına hit çekiyorlar :)

O kanalların genelde iyi tutmuş çok iyi izlenen bir kanalları oluyor. O kanaldan yeni açtıkları kanallara hit aktarıyorlar. Yeni açılıp başını alıp gitmiş kanallardaki tüm olay bundan ibaret. Kanalınıza bütçeniz elverdiği kadar %100 gerçek izleyici çekmeye çalışın diyeceğim ama son aylarda çocuk kategorisinde inanılmaz düşüşler oldu. Şu aralar alacağınız izlenmeler ne derece kanalınıza fayda sağlar bilmiyorum. Faydadan çok bütçenize zararda verebilir.

İzlenim çekecek kanalın yoksa, sabır + şans. 1+ yıllık düzenli yapıp hala 0 çeken özgün kanalım da var.

özgunde sabır :) başka bisey degil 1 gun oluyor bi videon bi izleniyor 100k seviniyosun 2 gun sonra bi videon 5 izleniyor :) bugun heves gidiyor ama bekle sabırlı ol hocam bende suan ne yapcagımı bilmiyorum

Şans olduğunu düşünüyorum ha öyle "kışkırtma" "anneme öldü şakası" gibi aptalca başlıklarla video çekmezsen :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri