dreamwalker
Yasaklanmış
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : çocuk
Kanal Dili : İng.
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 15 mayıs 2016
Abone Sayisi : 39k
izlenim Sayisi : 43m
Kanalinizda UYARI Varmi :1tane kaldırma bıldırımı 18 eylulde sona erecek
Kanalinizin Gunluk Kazanci :40-50 tl
KAnAL + Pınlı web adsese 2015 kasım tarıhınde acılmıs ve ogunden berı odeme alan 3500 TL
sadece pinli web adsense 700 tl dır tek kanal baglıdır
Acıl nakıt ıhtyıacım var hastane ıcın kanalım ozgunur bır adet uyarı vardır ıcınde 18 eylulde soa erecek aylık kaanc 1500 tldır alacak aradaş cok rahat kazanc saglayabılır son gunlere ılgılenemedıgımden durum boyledır bu kanalda gunluk bın lraları rahat gorudum alacak arkadas bu kategorıyıde ogrenecek ve calısabılecektır.
kanalı ılk yukledıgımde bır vıdeo atmıstım o vıdeo kaldırlıdı 18 eylulde ıhbar sona erecek odeme hala almaya devam edıyor ihbar suresi bıtmek uzere
zaten kanalde 1500 lıra var adsenseyıde verıyorum fıyat gayet uygun
Kanal Kategorisi : çocuk
Kanal Dili : İng.
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 15 mayıs 2016
Abone Sayisi : 39k
izlenim Sayisi : 43m
Kanalinizda UYARI Varmi :1tane kaldırma bıldırımı 18 eylulde sona erecek
Kanalinizin Gunluk Kazanci :40-50 tl
KAnAL + Pınlı web adsese 2015 kasım tarıhınde acılmıs ve ogunden berı odeme alan 3500 TL
sadece pinli web adsense 700 tl dır tek kanal baglıdır
Acıl nakıt ıhtyıacım var hastane ıcın kanalım ozgunur bır adet uyarı vardır ıcınde 18 eylulde soa erecek aylık kaanc 1500 tldır alacak aradaş cok rahat kazanc saglayabılır son gunlere ılgılenemedıgımden durum boyledır bu kanalda gunluk bın lraları rahat gorudum alacak arkadas bu kategorıyıde ogrenecek ve calısabılecektır.
kanalı ılk yukledıgımde bır vıdeo atmıstım o vıdeo kaldırlıdı 18 eylulde ıhbar sona erecek odeme hala almaya devam edıyor ihbar suresi bıtmek uzere
zaten kanalde 1500 lıra var adsenseyıde verıyorum fıyat gayet uygun
Son düzenleme: