Özgün Kanala Videoyap botu?

bkrmyss

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli arkadaşlar. Özgün kanalıma videoyapın özgünleştirme botunu kullanarak açıklama etiket başlık girmek sizce ne kadar akıllıca olur . Önerir misiniz

ben önermem botta ki sistem belli bir logoritmik fonksiyonlara göre özgün hale getiriyor bazen saçmalayabiliyor o yüzden kendi etiketini kendi açıklamanı kendi özgün cümlelerinle yapman senin için +++ avantajdır (bence)

Bunun cevabını bende arıyorum yokmu yetkili birisi :)

bence akıllıca olmaz kendin de bir şekilde özgünleştirebilirsin benim size tavsiyem bot kullanmamanız.

Botun özelliği ilk sayfa da çıkan videoları harmanlayıp bize sunması en çok aranan kelimeler den

Yok güzel kardeşim kanalı bağlamıyacam sadece videonun ismini ya da linkini kopyalayıp özgünleştir tuşuna basıcam

İçerik türkçe değil sanırım.Şöyle yap video ile alakalı en çok aranan etiketleri bul ve başlık kısmına kelime olarak gir yanlarına tire koyarak.

İçerik türkçe değil sanırım.Şöyle yap video ile alakalı en çok aranan etiketleri bul ve başlık kısmına kelime olarak gir yanlarına tire koyarak.

Evet kardeşim içerim ingilizce . Elle giriyorum genel de ama ara da videoyap da kullanıyorum. Videoyapın kullandığım videolar güzel hitler aldı elle girdiğim videolar dan. Hani demem o ki sürekli bütün videolara yapsak. Açıklama kısmına eklenen kelimeler belli periyodik olması youtube açısından bir sıkıntı çıkarır mı diye düşündüm ve konu açtım .
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Spam kanallar da özgünleştir son derece etkili . Siz den bir müşteri gibi değil de bir arkadaş gibi özgün kanal da nasıl bir etki olur sormak istiyorum ve baya merak eden arkadaşlar var bu konu da PM den de geliyor bana sorular .

Merhaba Arkadaşlar,

görüyorum ki özgünleştirme sistemine artık laf gelir olmuş. Kimin eliyle en iyi şekilde özgün girdiği etiketler videoyapın özgünleştirmesinden etkili olmuştur ki? Yorum yapmama gerek yok. Konu sonra tartışmaya dönüşecektir. Kullanmak istiyorsan ve videonda bir tarih veya bölüm sayısı geçiyorsa etiket ve açıklamayı özgünleştiri kullan. Tarih veya bölüm sayısı geçmiyorsa tam özgünleştirmeyi kullan. Dilersen deneme süresi isteyip bakabilirsin. Yazımı uzatırsam tartışma çıkacak. Google da aradığın birşey nasıl bazen saçma sonuçlar veriyorsa özgünleştirmede %1 saçma sonuç verir. Ama bu sonucu verende yine youtube sistemidir. Yani bu nedenle birşey olmaz.

Bence kullanmanda hiçbir sakınca olmaz , videoyapın özgünleştirmesi sayesinde izlenim almak daha kolay gibi geliyor.

kapanır her türlü, özgün kanalım gitti 5 ay önce bağlamıştım özgünleştirme ve reklamlar için
bakalım itiraz ettik be olacak

Merhaba Arkadaşlar,

görüyorum ki özgünleştirme sistemine artık laf gelir olmuş. Kimin eliyle en iyi şekilde özgün girdiği etiketler videoyapın özgünleştirmesinden etkili olmuştur ki? Yorum yapmama gerek yok. Konu sonra tartışmaya dönüşecektir. Kullanmak istiyorsan ve videonda bir tarih veya bölüm sayısı geçiyorsa etiket ve açıklamayı özgünleştiri kullan. Tarih veya bölüm sayısı geçmiyorsa tam özgünleştirmeyi kullan. Dilersen deneme süresi isteyip bakabilirsin. Yazımı uzatırsam tartışma çıkacak. Google da aradığın birşey nasıl bazen saçma sonuçlar veriyorsa özgünleştirmede %1 saçma sonuç verir. Ama bu sonucu verende yine youtube sistemidir. Yani bu nedenle birşey olmaz.

Doğru söze ne denir.
Ben manuel yüklediğim kanalları bile hit alması için videoyap a bağlayarak tekrar özgüleştiriyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

Yok hocam sizin sisteminize laf söylemedik :) Deneme süresine gerek yok hocam zaten sürem var.

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri