Özgün Kanalda Oyuna Telif Gelir mi?

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
Warner Brossun bir oyunu var ve ben bu oyunu oynayıp çektim.Biliyorsunuz bu firma telifte bir numara :) Şimdi bu oynadığım oyuna telif atarlar mı acaba onu merak ediyorum.Tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Warner Brossun bir oyunu var ve ben bu oyunu oynayıp çektim.Biliyorsunuz bu firma telifte bir numara :) Şimdi bu oynadığım oyuna telif atarlar mı acaba onu merak ediyorum.Tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Orjinal ise sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum

oyunlarda telif gelmiyor , açıklama olarak bir sitede okumuştum : izlenen videolara telif gelebiliyor ama oyunlara gelemiyor çünkü oyunların görseli oynayan kişiye aittir , ama oyunlar lisansız illegal olarak oynatılırsa ve kazanç sağlanırsa işte bu yasal değil.

İsterlerse atabilirler ama gameplay videolarına telif gelme ihtimali çok çok düşüktür sonuçta adamların oyununun reklamını yapmış oluyorsun :)

Batman'in oyunu çektiysen eğer direk 3. tarafa düşüyor. Telif gelmiyor.

gelmez kardeşim sen oyunun müzik seslerini filan kıs biraz hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Telif gelmez diyenler oyunlarinin internet uzerinde yayinlanmasina izin vermeyen oyunlari oynayip yuklesinler bi, telif geliyor mu gelmiyor mu gorursunuz ondan sonra.

Bu olay tamamen oyun yapimcisi sirkete gore degisir. Bazilari buna izin vermez, bazilari commentary sekilde yayinlanmasina izin verir (ekranin bi kosesine kendisini koyup oynayanlar commentary oluyor, sozlesmelerinde yazar bu tur seyler. O sebeptendir ki sirf gameplay uzerine kurulu networklar var, Machinima gibi. Bu networklar genelde oyun yapimcilariyla anlasma yapiyorlar, eslesensiz falan video yukleyebiliyorsun o sayede.

mınecraftda telıflı olcak artk mıcrosoft satın aldı ve para kazanma acık olan vıdeolara telıf atcaklarını acıklamıslardı ynlıs hatırlamıyorsam

şu 25gb boyutu olan oyundan mı bahsediyosun? onu indirecektim sıraya koymuştum indirmiyimmi?

Bende steamde oyun 18.5 GB olarak gözüküyor ama en son çıkanı işte bahsettiğim. Sürekli eşleşene düşüyor 4 part denedim hepsi düştü. Oyun videosu çekiyorsan yeni çıkan oyunlara yönelmeni tavsiye ederim.

Oyun videoların ses zaten eşleşene takılıyor.
Sesi zaten mecbur kısman lazım , Görüntüyüde daraltırsan bazı eşleşen veren videolardan kurtulabilirsin.
O görüntü üzerinde ufak oyanamalarıda yapman lazım bazı oyunlarda.

Bunuda deneyip göreceksin hangisi eşleşen verir diye.
Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri