Özgün Kanaldan kazanılan Para Önemli soru

conrand

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Uzun zamandır foruma yazmıyorum bu süreda bir özgün kanal açtım şuan kanalım fena gitmiyor ancak şöyle bir sorun var kanalımda 1m e yakın izlenim var para kazanmayı kanalı açtığımda aktif ettim ama bir adsense a baglamadım. şimdi sorun şu bu izlenmelerin parasını adsense a bağlasam para yatırılır mı. Adsense a baglamak da istemiyorum hesabımın temiz bir geçmişi olmadığından (para kazanma kesilmesi vb) partnera bağlasam adsense da olduğu gibi para sonradan yatar mı
yanı adsensa bağlanmamış dönemdeki para yı nasıl alabilirim ?

Şimdiden teşekkür ederim

Güncelleme
Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuyu benim durumumda olanlar için güncellemek istedim para 1 ay sonraki kesinleşme döneminde hesabıma aktarıldı

Son düzenleme:
Alamazsın hocam geçti artık izleyenleri geri döndürüp nası reklama tıklattıracaksın ki ? :)

hocam kesinleşebilir de, kesinleşmeyebilir de. belli olmaz. dene bence. ayrıca partner ödemez..

Daha önceleri bu mümkündü ama artık değil. Sanırım kötüye kullanım tesbit ettiler ki buna artık izin vermiyorlar. Önceleri reklamları açıyor, hesap kesime yakın adsenseye bağlıyor ve son bagladığın adsenseye kesinleşiyordu ama artık olmuyor.

Forumu takip etmemenin cezası oldu sanırım bana.
Gösterilen reklamlar kimin cebine kalıyor böyle bir haksızlık olamaz adsense a bağlayıp mail vs atıp google taciz edicez anlaşılan

Merhabalar,
Uzun zamandır foruma yazmıyorum bu süreda bir özgün kanal açtım şuan kanalım fena gitmiyor ancak şöyle bir sorun var kanalımda 1m e yakın izlenim var para kazanmayı kanalı açtığımda aktif ettim ama bir adsense a baglamadım. şimdi sorun şu bu izlenmelerin parasını adsense a bağlasam para yatırılır mı. Adsense a baglamak da istemiyorum hesabımın temiz bir geçmişi olmadığından (para kazanma kesilmesi vb) partnera bağlasam adsense da olduğu gibi para sonradan yatar mı

Şimdiden teşekkür ederim

Aynı bu durumda olan bir kanalım vardı. Sonradan adsense bağladım. Birkaç ay sonra "youtubeden size ödül" şeklinde bir mail aldım. Bağlamadığım dönemlerdeki kazancıma istinaden ödül olarak bir miktar para gönderdiklerini ve toplam kazanca eklediklerini söylüyorlardı. Gerçekten de toplam kazancıma bir miktar eklenmişti. Tabi ne kadarı eklendi bunu tam çözemedim.

Aynı bu durumda olan bir kanalım vardı. Sonradan adsense bağladım. Birkaç ay sonra "youtubeden size ödül" şeklinde bir mail aldım. Bağlamadığım dönemlerdeki kazancıma istinaden ödül olarak bir miktar para gönderdiklerini ve toplam kazanca eklediklerini söylüyorlardı. Gerçekten de toplam kazancıma bir miktar eklenmişti. Tabi ne kadarı eklendi bunu tam çözemedim.

teşekkürler

youtube bazen ödül yolluyor konu açılıyor hep forumda bana hiç denk gelmedi ama sanırım bu ödüller..Para kazanma olmadan gelen izlenimlerden gelen ödül bi dene şansını.

Alamazsın hocam geçti artık izleyenleri geri döndürüp nası reklama tıklattıracaksın ki ? :)

Çok tecrübeli değilsiniz sanırım. Arkadaş zaten reklamları en başından atkif ettiğini söylüyor. Yani tıklama almış bol bol. Sadece kazanç görüntüsü yok. Adsense hesabına bağlarsa 3-4 gün içinde o reklam tıklamaları kesinleşmiş kazanç olarak yansıyacaktır. (Benim bildiğim)

Çok tecrübeli değilsiniz sanırım. Arkadaş zaten reklamları en başından atkif ettiğini söylüyor. Yani tıklama almış bol bol. Sadece kazanç görüntüsü yok. Adsense hesabına bağlarsa 3-4 gün içinde o reklam tıklamaları kesinleşmiş kazanç olarak yansıyacaktır. (Benim bildiğim)

Ben olayı bayağı yanlış anlamışım işten cıktım yorgunum normaldir :o Uyarınız için teşekkürler :)

evet benim bildiğim de öyle şuan temiz olmasada bağladım bakalım sonucu bildireceğim ayrıca adsense a mail gönderip tacizde edeceğim bakalım.
Teşekkür ederim yardım için

Ben olayı bayağı yanlış anlamışım işten cıktım yorgunum normaldir :o Uyarınız için teşekkürler :)

Olabilir hocam sıkıntı değil. Pek alakalı değil ama ben de Google'ın bu seneki 1 Nisan şakasını ciddiye almıştım iş yorgunluğu ile ekrana burnumu ***ürüyorum bu havlu niye kokmuyor felan yazıyorum tüm foruma rezil olmuştum :D

Bknz : Google Burun BETA

Bol kazançlar :D

Olabilir hocam sıkıntı değil. Pek alakalı değil ama ben de Google'ın bu seneki 1 Nisan şakasını ciddiye almıştım iş yorgunluğu ile ekrana burnumu ***ürüyorum bu havlu niye kokmuyor felan yazıyorum tüm foruma rezil olmuştum :D

Bknz : Google Burun BETA

Bol kazançlar :D

Sizinkide iyiymiş hocam allah iyiliğinizi versin kahkaha attım :D

Sizede bol kazançlar :D

Eğer sadece bu özgün kanalınizla devam edecekseniz adsenseye bağlayın, adsensenin başına bişey gelecek olsa gelirdi o zamanlarda. Ama spama devam ediyorsanız aynı adsensede barindirmayin özgün kanalinizi. Geçmiş kazanclarinizda kesinlesebilir. Aynı durumda birdefa kesinleşmişti benim.

Merhabalar,

Şimdiden teşekkür ederim

Bu Tarz Konular Açan Arkadaşlara Kendimden Örnek Veriyorum. Eğlence Ağırlıklı Özgün Olmayan Çalışan Birisiyim. Kanalımın Birtanesinin Para Kazanmasını Açmış ama Acemiliğimden Herhangi Bir Şirkete Bağlamamıştım. Bağlamam Gerektiğini Öğrendiğimde ise 6-7 Geçmişti. Bağlar Bağlamaz Aradan Geçen 3-5 Günlük Süreç İçerisinde 1.755,00 TL Para Kesinleşmişti ve O Parayı Aldım. Googleden Gelen Mailde Göstermiş Olduğum Çabadan Dolayı Bir Sefere Mahsus Ödüllendirdiklerini Yazıyordu. Bu iş Bence Şansa Bağlı... Şansın Bol Olsun...

Hocam bağlayın kanalınızı eğer para kazanmayı açtıysanız adsenseye bağlamasanız bile para kazanırsınız bağladıktan sonra en geç 1 hafta içinde genelde 2 günde yansıyor kazancınız

Bu Tarz Konular Açan Arkadaşlara Kendimden Örnek Veriyorum. Eğlence Ağırlıklı Özgün Olmayan Çalışan Birisiyim. Kanalımın Birtanesinin Para Kazanmasını Açmış ama Acemiliğimden Herhangi Bir Şirkete Bağlamamıştım. Bağlamam Gerektiğini Öğrendiğimde ise 6-7 Geçmişti. Bağlar Bağlamaz Aradan Geçen 3-5 Günlük Süreç İçerisinde 1.755,00 TL Para Kesinleşmişti ve O Parayı Aldım. Googleden Gelen Mailde Göstermiş Olduğum Çabadan Dolayı Bir Sefere Mahsus Ödüllendirdiklerini Yazıyordu. Bu iş Bence Şansa Bağlı... Şansın Bol Olsun...

Teşekkürler bol kazançlar spamın cok ekmeğini yedik ama özgün candır kendin çekip kendin montajlıyorsan eğlencelidir

Merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuyu benim durumumda olanlar için güncellemek istedim para 1 ay sonraki kesinleşme döneminde hesabıma aktarıldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri