Özgün Kanalı Banlayan YouTube Ekibi

Dadaş Aydoğdu

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar,

Ben 30 Kasım 2012 tarihinden beri YouTube işleri ile uğraşıyorum. Çok şükür bir çok deneyim ve tecrübe yaşadım. Çok iyi de kazandım 0 çektiğim aylarımda oldu ama YouTube işlerinde ilk defa bir özgün kanalın saçma sapan nedenden dolayı kapatıldığını gördüm. (YouTube) hadi bu kanalı kapatıyorsun bari ben itiraz edince niye bana saçma sapan nedenler sunuyorsun.

Kanal detayları:
Kanal kategorisi: Bilgi videoları + en videoları,
Abone sayısı: 400
Video sayısı: 15
Partner: BuzzMyVideos
Açılma tarihi: (Yaklaşık) Haziran 2014

YouTube ilk geri bildirimime: Kanalınızı inceledik ve askıda kalmasına karar verdik.

Sonraki geri bildirimlerime verilen cevaplarda "4. Topluluk politikası ihlali, Otomatik, spam içerik vs. vs. diyor. Sinirlendim ve bu konuyu oluşturmadan önce YouTube'dan gelen tüm mailleri sildiğim için detaylı mail içeriğini 24 saat içerisinde ekleyeceğim çünkü hergün yeni bir itiraz bildirimi atıyorum onlarda hergün aynı mesajı gönderiyorlar. Delirecem yeminle, NDNG - ENES BATUR ve Ruhi Çenet'in kanallarını açarlar bizim kanalımıza gelince askıda kalmasına karar verdik.

Küfür etmek yasak olmasa partnerim (BuzzMyVideos) a ana avrat söverim. Ahlaksız ******** herifler. Peş kuruş etmezler. BuzzMyVideos'a mesaj atıyorum 7 aralık'ta 8 aralıkta geri mesaj geldi. Konuyu araştırıyoruz diye. 10 Aralıkta tekrar mesaj attım ama hiçbir cevap yazılmıyor. BuzzMyVideos yok Türkiye'ye ofis açtı on numara falan yalan inanmayın sahtekarlar hiçbir şey yapmıyorlar. kanalın duyulmuş kanalsa kendilerine para kazandıran kanalsa ne ala yoksa yok. Kanalı açtırabilsem derhal ilişkiyi kesmelerini isteyeceğim. BuzzMyVideos 5 kuruş etmez beyler kanalını oraya geçirenlerin vay haline.

Sizce ne yapayım. Fikri olanlar yazsın. Savcılığa gidip YouTube'a celp göndertebilirim.

Son düzenleme:
itiraza devam edin hocam özgünse elbet açılacaktır. mümkünse kanıt falan da gönderin. şu kamerayla çektim şu programla editledim gibisinden.

genelde kanal kapatılma sebepleri açıklama ve başlıktan oluyo fazla kullanmamak gerek. Ayrıca 1k abonesi olsa büyük ihtimal daha rahat açtırırdın google a youtube yardım yazınca sağ üst köşede bize ulaşın kısmı var. Belki açıktır bi bak.

Son düzenleme:
1000 abone üstüne mi ne özel destek sağlıyorlar mail yoluyla.uzun uzadıya mailleşmelerle 2 ay sonra 1 kanalı açtırmıştım.ama epey eziyetli olmuştu.sonra teliften kapattırdım gerçi :D

hadi spam kanalları kapatıyorlarda böle özgün kanalların ne suçu var s*keyım algoritmalarına..

Aklı olan BuzzMyVideos'a kanalını seçirmez. Sadece BuzzMyVideos'a özel video çekip burada ve burası gibi bir çok yt ve videolar sitelerinde yayınlayacağım.

problem çözülmüş mesajıma gerek kalmadı :D

Son düzenleme:

Ruhi Çenet ile epey görüşmüştük o partnere katılma konusunda. Onlar partner çalışanı sanırım bu sayede kendi kanallarından daha az kesinti ile ödeme alıyorlar benim tahminim. Epey ısrarcı idi ama katılmadım son anda vazgeçmiştim

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,

Ben 30 Kasım 2012 tarihinden beri YouTube işleri ile uğraşıyorum. Çok şükür bir çok deneyim ve tecrübe yaşadım. Çok iyi de kazandım 0 çektiğim aylarımda oldu ama YouTube işlerinde ilk defa bir özgün kanalın saçma sapan nedenden dolayı kapatıldığını gördüm. (YouTube) hadi bu kanalı kapatıyorsun bari ben itiraz edince niye bana saçma sapan nedenler sunuyorsun.

Kanal detayları:
Kanal kategorisi: Bilgi videoları + en videoları,
Abone sayısı: 400
Video sayısı: 15
Partner: BuzzMyVideos
Açılma tarihi: (Yaklaşık) Haziran 2014

YouTube ilk geri bildirimime: Kanalınızı inceledik ve askıda kalmasına karar verdik.

Sonraki geri bildirimlerime verilen cevaplarda "4. Topluluk politikası ihlali, Otomatik, spam içerik vs. vs. diyor. Sinirlendim ve bu konuyu oluşturmadan önce YouTube'dan gelen tüm mailleri sildiğim için detaylı mail içeriğini 24 saat içerisinde ekleyeceğim çünkü hergün yeni bir itiraz bildirimi atıyorum onlarda hergün aynı mesajı gönderiyorlar. Delirecem yeminle, NDNG - ENES BATUR ve Ruhi Çenet'in kanallarını açarlar bizim kanalımıza gelince askıda kalmasına karar verdik.

Küfür etmek yasak olmasa partnerim (BuzzMyVideos) a ana avrat söverim. Ahlaksız ******** herifler. Peş kuruş etmezler. BuzzMyVideos'a mesaj atıyorum 7 aralık'ta 8 aralıkta geri mesaj geldi. Konuyu araştırıyoruz diye. 10 Aralıkta tekrar mesaj attım ama hiçbir cevap yazılmıyor. BuzzMyVideos yok Türkiye'ye ofis açtı on numara falan yalan inanmayın sahtekarlar hiçbir şey yapmıyorlar. kanalın duyulmuş kanalsa kendilerine para kazandıran kanalsa ne ala yoksa yok. Kanalı açtırabilsem derhal ilişkiyi kesmelerini isteyeceğim. BuzzMyVideos 5 kuruş etmez beyler kanalını oraya geçirenlerin vay haline.

Sizce ne yapayım. Fikri olanlar yazsın. Savcılığa gidip YouTube'a celp göndertebilirim.

hocam skype adresim zeki.kaynak bana ulaşın bir en azından yol göstermeye çalışalım da kanalınızı geri alın..

Ruhi Çenet ile epey görüşmüştük o partnere katılma konusunda. Onlar partner çalışanı sanırım bu sayede kendi kanallarından daha az kesinti ile ödeme alıyorlar benim tahminim. Epey ısrarcı idi ama katılmadım son anda vazgeçmiştim

evet hub gıbıler komısyonalıyorlar

Her zaman söylüyorum yine söyleyeyim. Ülkemizde özgün çalışan arkadaşlar kesinlikle yabancı partnerlerle çalışmasınlar, hiçbir destek alamazlar. Kesinlikle Gizza gibi bizim partner gibi yerli networklerle çalışsınlar. Kanalınızın başına birşey gelince hemen destek bulursunuz. Doğrudan yt yönetimiyle görüştüğümüz için herhangi bir kapanma durumunda anında çözüm bulabiliyoruz.

konuya yazdığınız bazı kelimeler yüzünden partner firmanız sizi dava edebilir. Ticari ünvanını zedelemekt, hakaret ve asılsız iftira gibi nedenlerden maddi ceza alabilirsiniz.

benzer birşey yaşadığım için uyarmak istedim. iyi forumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri