Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 numara örnek vericem sana. 10k izlenim günde 1,5-2 dolar kazandırıyorYani girme o işe..
hocam kategorin ne ?
10 numara örnek vericem sana. 10k izlenim günde 1,5-2 dolar kazandırıyorYani girme o işe..
Fazla uçtun kardeş keşke o kadar verse
![]()
Tam 1.004.000 izlenim aldığım bir videoma bakmıştım 100 dolar vermişti tam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seninki hepten yalanmış.![]()
videoyu yayınlarken çeviriler kısmını doldurarak çift dilde yayınlayabilirsiniz, örnek olarak başlık yurtdışına spiderman gözükür, türkiyeden bağlanan birine örümcek adam.
videoyu yayınlarken çeviriler kısmını doldurarak çift dilde yayınlayabilirsiniz, örnek olarak başlık yurtdışına spiderman gözükür, türkiyeden bağlanan birine örümcek adam.
Peki bu şekilde mi daha faydalı olur yoksa aynı videoların farklı dillerde başka bir kanala atılması mı?
Mesela benim seyahat videolarım var. Sadece gezdiğim önemli yerlerin videoları var. Görüntü olarak. Yani Vlog tarzı gibi konuşma yok içinde. Text-to-speech gibi programlar kullanarak ayrı bir kanal mı açmalıyım yoksa dediğin gibi çeviri kısmını doldursak yeterli mi?
çok kazandıran iki dil olsa çift kanal açardım. fakat ingilizce çalışıp az kazandıran Türkçeye giriş yapsaydım fazla zahmete girmez, çeviriler kısmını kullanırdım hocam.
Sormamdaki asıl amaç şuydu : Mesela bahsettiğim seyahat videolarımın izlenmeleri çok az. Dolayısıyla çeviriler kısmıyla mı izlenim almayı deneyeyim yoksa örneğin Text to speech gibi programlarla İngilizce, Çince vs dillere çevirip ayrı kanallar da mı açayım?
çeviri kısmı, kanalın şu an izlenmiyorsa etkisi olmaz, önerilenlere çıkmadan diğer ülkelerin de önerilenlere çıkacağını sanmam. Vaktin varsa diğer dillerdeki kafa kanalara bakıp fazladan kanal aç hocam, ben öyle yaptım illa biri tutar mantığı ile.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.