özgün kanalı olanlar

dogilim

Kayıtlı Üye
arkadaşlar tutacağını düşündüğüm bi projem var fakat türkçe içerikten gerçekten kazanabilirmiyim? örnek 1k izlenmeye bgbg ne kadar olur ne kadar alırım acaba özgün kanalı olanlar bişeyler söyleyebilirmi

10 numara örnek vericem sana. 10k izlenim günde 1,5-2 dolar kazandırıyor:) Yani girme o işe..

10 numara örnek vericem sana. 10k izlenim günde 1,5-2 dolar kazandırıyor:) Yani girme o işe..

Fazla uçtun kardeş keşke o kadar verse
86908619c11cc0b5400b32c3cf6a8e04.png

Tam 1.004.000 izlenim aldığım bir videoma bakmıştım 100 dolar vermişti tam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birçoğumuzun ağzı türkçe içerikten yansa da, kategoriyle çok alakalı hocam. Farklı kategorilerin farklı bgbg'leri var. Burada bu analizi iyi yapabilmen gerekiyor. Fikir paylaşımı yapmak istersen buradan ya da özelden yazabilirsin.

400k izlenmeye bu ay 39$ gelmiş :D sen bi daha düşün bence

videoyu yayınlarken çeviriler kısmını doldurarak çift dilde yayınlayabilirsiniz, örnek olarak başlık yurtdışına spiderman gözükür, türkiyeden bağlanan birine örümcek adam.

tr hiç bilmem ama ingilizce oyun kanalım var kanlla ilgilenmiyorum günlük 1-2 video atsam uçacak ama spamdan işlerde vaktim yok buyur kanal :)

Tr Çalışmak pişmanlıktır, oranları zaten kötü birde ülkede her an yt kapatılabilir ve 1 2 yıl yt kapalı kalabilir böyle bir ihtimal herzaman vardır 2008de bir yıl yt kapalı kalmıştı

bunları düşündükçe yabancı özgün çalışmak çok daha mantıklı geliyor bana

videoyu yayınlarken çeviriler kısmını doldurarak çift dilde yayınlayabilirsiniz, örnek olarak başlık yurtdışına spiderman gözükür, türkiyeden bağlanan birine örümcek adam.

Peki bu şekilde mi daha faydalı olur yoksa aynı videoların farklı dillerde başka bir kanala atılması mı?

Mesela benim seyahat videolarım var. Sadece gezdiğim önemli yerlerin videoları var. Görüntü olarak. Yani Vlog tarzı gibi konuşma yok içinde. Text-to-speech gibi programlar kullanarak ayrı bir kanal mı açmalıyım yoksa dediğin gibi çeviri kısmını doldursak yeterli mi?

Peki bu şekilde mi daha faydalı olur yoksa aynı videoların farklı dillerde başka bir kanala atılması mı?

Mesela benim seyahat videolarım var. Sadece gezdiğim önemli yerlerin videoları var. Görüntü olarak. Yani Vlog tarzı gibi konuşma yok içinde. Text-to-speech gibi programlar kullanarak ayrı bir kanal mı açmalıyım yoksa dediğin gibi çeviri kısmını doldursak yeterli mi?

çok kazandıran iki dil olsa çift kanal açardım. fakat ingilizce çalışıp az kazandıran Türkçeye giriş yapsaydım fazla zahmete girmez, çeviriler kısmını kullanırdım hocam.

çok kazandıran iki dil olsa çift kanal açardım. fakat ingilizce çalışıp az kazandıran Türkçeye giriş yapsaydım fazla zahmete girmez, çeviriler kısmını kullanırdım hocam.

Sormamdaki asıl amaç şuydu : Mesela bahsettiğim seyahat videolarımın izlenmeleri çok az. Dolayısıyla çeviriler kısmıyla mı izlenim almayı deneyeyim yoksa örneğin Text to speech gibi programlarla İngilizce, Çince vs dillere çevirip ayrı kanallar da mı açayım?

Türkçe içerikle pek cebelleşmeyin bence. İnsanın moralini bozar.

Tr deki asıl sıkıntı bence to nun aşırı düşük olması. Yabancılar daha fazla tıklama yapıyor. Tabi yetişkin yada çocuk kategorisine göre to değişkenlik gösterir diye düşünüyorum. Tr çocuk kategorisi nasıldır onuda pek bilmiyorum ama. Benim 4 yaşındaki çocuk bile izlediği videolarda direk reklamı kapatıyorsa geneli aynıdır herhalde

Sormamdaki asıl amaç şuydu : Mesela bahsettiğim seyahat videolarımın izlenmeleri çok az. Dolayısıyla çeviriler kısmıyla mı izlenim almayı deneyeyim yoksa örneğin Text to speech gibi programlarla İngilizce, Çince vs dillere çevirip ayrı kanallar da mı açayım?

çeviri kısmı, kanalın şu an izlenmiyorsa etkisi olmaz, önerilenlere çıkmadan diğer ülkelerin de önerilenlere çıkacağını sanmam. Vaktin varsa diğer dillerdeki kafa kanalara bakıp fazladan kanal aç hocam, ben öyle yaptım illa biri tutar mantığı ile.

çeviri kısmı, kanalın şu an izlenmiyorsa etkisi olmaz, önerilenlere çıkmadan diğer ülkelerin de önerilenlere çıkacağını sanmam. Vaktin varsa diğer dillerdeki kafa kanalara bakıp fazladan kanal aç hocam, ben öyle yaptım illa biri tutar mantığı ile.

Aynen hocam aslında benim düşündüğüm de buydu. Bir de TTS den ses eklerim anlatımlı. O şekilde yaparım o zaman. Teşekkürler fikirlerin için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri