Özgün Kanalım 3 hafta oldu tık yok ? arkadaşlar yardım !

sabanozturk

Kayıtlı Üye
Selamunaleyküm

arkadaşlar 3 hafta önce süpriz yumurta toybox tarzı bi kanal açtım
fazla bi ekipman gerektirmese bile aydınlatma arka fon mikrafon gibi ekipmanlar aldım
girişi sağlam yapmak için paraya kıydım , diğer kanallar gibi dikkat çekici videolar çektim .
düzenli olarak günde 1 veya 2 günde bir video attım
kapak profil resmi introyu işin ehli birine yaptırdım
video önü görsel hazırlamama başlığa dikkat etmeme rağmen
3 haftadır herhangi bir gelişme yok :)
videolarım 5 -10 izlenim alıyor ve 4 abonem var
neyi yanlış yaptım acaba ?

bilgilendirme için şimdiden teşekkürler

ne yazıkki forumda kanalını paylaşıp nasıl olmuş diye soranların bazılarının kanalında sorun çıkıyor o yüzden kanalımın linkini veremiyorum

Youtube'da rekabeti en üst seviyesi olan kategori. Biraz araştırdın ise milyon aboneli kanallar bile sabit bir izleyici kitlesi yok. Tamamen şans.

Hocam tarlaya buğdayı ekince 3 hafta sonra mahsul alamazsınız,sabirla güncel olun derim bir de şu var rekabet fazla bu tip işlerde başarılar dilerim

hocam özgün çalışıyorsunuz şuan size gereken tek şey zaman ve güncel kalmanız...

Hesabınız kaç yıllık?En az 5/6 yıllık hesapla başlayın.3 ay ,1 sene beklemek diye birşey yok.O zaman bu işlere hiç başlamamak lazım.

Aleyküm selam, izlenim çekerek direk kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz, bi araştırın derim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her kategori zorlaşıyor gün geçtikçe 1 içeriği gecen hafta 100 kişi yapıosa bu hafta sonuna bir 0 daha ekliyorsun öyle işte dewam :)

Hesabınız kaç yıllık?En az 5/6 yıllık hesapla başlayın.3 ay ,1 sene beklemek diye birşey yok.O zaman bu işlere hiç başlamamak lazım.

hoca eski kanal çok önemli bi meselemi acaba ?
var elimde eski hesap :)
ama 3 haftadır yükleme yapıyorum bu kanalada
değermi acaba kapatıp eski hesaba yüklenmeye ?

niye kapatıyosun hocam aynı içeriği yayınla neticede video özgün hakkı sende..

aboneli kanallara bolca yorum atın. Hatta abonesi 500 lerde 100 lerde kişilere sürekli yorum atın onlar da size yorum atıp abone olacaklardır.

Hocam sen yapmaya devam et.Fazladan video da çek stokta dursun.Mesela haftada 1 vs video at 6-7 ay sonra coşar

Büyük yatırım ve taktik yok ise o kategori ile uğraşma hocam. Ben 5-6 ay önce bitirdim.

Kanalı açalı üç hafta olmuş niye izlenimler az diyor :) Ne denir ki.

Her kategoriye yeni elemanlar geliyor hergün. Eskiden çevre yapanlar şimdi kaymağını yiyor, yeni gelen arkadaşları kimse izlemiyor onlar varken malesef

Selamunaleyküm

arkadaşlar 3 hafta önce süpriz yumurta toybox tarzı bi kanal açtım
fazla bi ekipman gerektirmese bile aydınlatma arka fon mikrafon gibi ekipmanlar aldım
girişi sağlam yapmak için paraya kıydım , diğer kanallar gibi dikkat çekici videolar çektim .
düzenli olarak günde 1 veya 2 günde bir video attım
kapak profil resmi introyu işin ehli birine yaptırdım
video önü görsel hazırlamama başlığa dikkat etmeme rağmen
3 haftadır herhangi bir gelişme yok :)
videolarım 5 -10 izlenim alıyor ve 4 abonem var
neyi yanlış yaptım acaba ?

bilgilendirme için şimdiden teşekkürler

ne yazıkki forumda kanalını paylaşıp nasıl olmuş diye soranların bazılarının kanalında sorun çıkıyor o yüzden kanalımın linkini veremiyorum
Bu sekilde kac tane konu acildi ve bircok yorum yazildi.herkes ozgun kanal sabir isidir der 3 haftada bisey bekleme.3 ay 6 ay gecsin hele.

Benim 2 yıl olacak tık yok sayılır :D 3 haftada kanallar patlayabiliyorsa ben boşuna uğraşıyorum 2 yıldır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri