Özgün Kanalım askıya alındı Çözüm ???

• Kullanıcı rodensa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

rodensa

Kayıtlı Üye
Öncelikle forumdaki bütün arkadaşlara iyi akşamlar. Bana ait olan Özgün içerikli Oyun kanalım vardı 30 video yapmıştım ve hepsini kendim oynayıp üzerlerinede ablemimi gömmüştüm ama 3 ay sonra tabi olay dün oluyor hesabım askıya alındı yazısını gördüm şöyle yazıyor

"Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı."

Bu yüzden hesabımı ve videolarımı geri almamın bir yolu varmı? Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Öncelikle forumdaki bütün arkadaşlara iyi akşamlar. Bana ait olan Özgün içerikli Oyun kanalım vardı 30 video yapmıştım ve hepsini kendim oynayıp üzerlerinede ablemimi gömmüştüm ama 3 ay sonra tabi olay dün oluyor hesabım askıya alındı yazısını gördüm şöyle yazıyor

"Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı."

Bu yüzden hesabımı ve videolarımı geri almamın bir yolu varmı? Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

Herhangi ip degistiren program veya DNS kullanıyor musun ?
DNS kullanıyorsan eger buraya DNS adresini yazar mısın ?

Hocam kullandığım dns 8.8.8.8 / 8.8.4.4 ve system32 host değiştirmiştim tabi youtubeye girmek için, ip değiştiren program kullanmıyorum

dsn le ne alakası var ki hocam benimde 4 kanalım kapanmış bugun itibarı ile ne yapmak lazım acabilmek için açılmaz bence ama bir ihtimal işte

he birde bu kapanan kanalların gelirleri onaylanırmı adsensede yoksa silinirmi kapandı ya kanallar

özgün olalim dedik youtube onada izin vermedi. Birazdan youtubeye mesaj yazacam diyecemki benim kanalimin incelenmesini hangi iplerden kasitli bişey yapilmişsa o ip adreslerin youtube hesaplarinin incelenmesini isteyecem

Sen DNS siz mi giriyorsun YouTube ?

demek istediğim kanalların kapanmasınla dns ile girmenin alakası yok yani bnm partnerli kanalım ile adsenseye baglı öteki kanalım kapanmadı mesela ama bot ile attığıım o 4 kanalım kapandı başka bir deyişle demek istediğim bu kapanmalar bot yüzünden %99 benim görüşüm.

Yok yok seninki şöyle olmuştur; bir çok TV kanalı bile oyunları tanıtıcı videolar çekiyor oyundan kesitler vermek için fakat telif geliyor, eğer oyunlarda oyunun sesini üzerinde oynama yapmadıysan yani oyun sesini orjinalliğini bozmadan yaptıysan, oyunu düz bir şekilde oynayıp kayıt ettiysen, bunu oyun yapımcıları diyorki bu adam oyunumu tanıtmıyor oyunumun içeriğini apacık ortaya koyarak paylaşıyor, bunu istemiyor kendi çapında yorumlamanı istiyor, yani yaptığın şeyi olayı magazinsel şekilde ele alıp detaylandırmanı istiyor, tabiki bunu bazı yapım şirketleri istiyor tamamı değil, youtube kullanım politikasında bir durum videosunu kendiniz tamamen yayınlamanız telif içeriği sebebidir diyor, fakat o videoyu resimi mataryeli o ürünü eleştirmeye yönelik kullanırsan ''kısmen'' bu konuda kullanıcıyı koruyor, yayınlayabilirsiniz diyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri