Özgün Kanalım Hakkında Sorularım

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay içerisinde 400 abone kazanan özgün bilgi kanalım var. Şuanda hazırda pinli adsense hesabım mevcut fakat kanalımı doğrulamak için bir partnere girmek istiyorum. Bu partnerlerin herhangi bir zararı olabilir mi arkadaşlar daha önceden adsense dışında çalışmadım ve kanal doğrulama tiki alabilmek için ortalama şartlar neler. Bunları merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Partnere girmenin değil de adsense de kalmanın zararları olabilir. Örneğin sahte telif ya da flag yediğin zaman maalesef sen youtube'la muhattap olamıyorsun ancak partner şirkette olursan sorun kısa sürede çözülür. Bunun yanında anlaşmana bağlı olarak partnerden adsense göre daha iyi kazanma ihtimalin var. Ancak kanalına onay rozeti alabilmen bazı şartları sağlaman gerekiyor. Yoksa partnerde olmanın bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Benim partnerim hala benim kanala alamadı mesela.

Partnere girmenin değil de adsense de kalmanın zararları olabilir. Örneğin sahte telif ya da flag yediğin zaman maalesef sen youtube'la muhattap olamıyorsun ancak partner şirkette olursan sorun kısa sürede çözülür. Bunun yanında anlaşmana bağlı olarak partnerden adsense göre daha iyi kazanma ihtimalin var. Ancak kanalına onay rozeti alabilmen bazı şartları sağlaman gerekiyor. Yoksa partnerde olmanın bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Benim partnerim hala benim kanala alamadı mesela.

Anladım hocam peki partner var mı önerebileceğin.

Anladım hocam peki partner var mı önerebileceğin.

Türk muhatap arıyorsan BuzzMyVideos ve Gizza var benim bildiğim ama daha kanalınız yeni biraz daha geliştikten sonra karşılarına çıkarsanız daha iyi bir oran alma şansınız olur.

Türk muhatap arıyorsan BuzzMyVideos ve Gizza var benim bildiğim ama daha kanalınız yeni biraz daha geliştikten sonra karşılarına çıkarsanız daha iyi bir oran alma şansınız olur.

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Aklı başında hiçbir network firması hiçbir kanalı öyle girer girmez onaylamaz... Bunun için söz konusu kanalın cidden ağızlarını sulandıracak derecede büyük olması gerekir.. Genelde her partner firması yaklaşık 100k abone ve 100 google+ takipçisi ister onay vermek için...

Şimdi sizler hiç abonesi yada videosu olmadığı halde yada çok küçük olduğu halde onaylanan bir sürü kanal var diyeceksiniz ve EVET hakılısın var..

Sanırım en doğru açıklama şu olacaktır partner firmalarının yani MCN ve CMS firmalarının bunu yapacak güçleri olsa bile bu gücü öyle har vurup harman savurmaya hiç niyetleri yok..

Dipnot: Onay tikinin kanalın adının yanına ufak bir ok işareti görünmesinden başka HİÇBİR ARTISI YOKTUR...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri