Özgün Kanalım Hakkındaki Görüşlerinizi bekliyorum - Iron Turkish

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Kanali ince detayina kadar inceledim begendim tek sorunun izlenme... buda özgün calisanlarin genel sorunu... abone lazim
Evet çok haklısın izleme olsa daha çok video ekleyecek istek olucak ama beklediğim izleme olmayınca video yükleyesi de gelmiyor insanın :) Ama pes etmek yok :) Yorumun için teşekkürler

ses ses ...bu sesi ben duymak istemiyorum cünki kalitesi cok kötü. (icerik değil sakın yanlış anlama) ilk maaşınla kesin sağlam bi mikrofon seti al. ben aldım 300 tl ye yolda geliyor almanyadan... tabi türk kargo getirirse cebine atmazsa yani
Haklısınız mikrofonum biraz kalitesiz önerinizi değerlendireceğim teşekkürler

Öncelikle bol kazançlar dilerim. Kanalınız için bir intro önerisi yapayım bende Intro Sony Vegas pro 11 - YouTube

Ooo gerçekten çok güzel çok teşekkür ederim.Düzenleyip kullanmayı düşünüyorum.Çok teşekkürler

Madem böyle uğraşıyorsunuz, yabancı yapmalısınız mutlaka.

Rica ederim bu arada sunu ilave olarak söylemek istiyorum.

Ben ilk özgün calistigimda her hafta iki video hazirliyordum izlenme sayisi yok diyecek kadar azdi... insanin tabi motivesi kalmiyor ve bu zahmeti cekmek istemiyor...

o kadar ugras et kimse izlemiyor tiklayan yok düsüncesi acaba biraksammi dedirtiyor resmen...

Ben bunun savasini kendimle ciddi bir sekilde verdim taaki 100 Abone ulasana kadar günlük artik 100-300 arasi izlenmeye basliyordu simdi ise 1500-3000 arasi izlenim aliyorum... ve hersey yolunda

sakin birakma derim ;) emegin karsiligini alacaksin elinde sonunda

Evet çok haklısın izleme olsa daha çok video ekleyecek istek olucak ama beklediğim izleme olmayınca video yükleyesi de gelmiyor insanın :) Ama pes etmek yok :) Yorumun için teşekkürler

Haklısınız mikrofonum biraz kalitesiz önerinizi değerlendireceğim teşekkürler

Ooo gerçekten çok güzel çok teşekkür ederim.Düzenleyip kullanmayı düşünüyorum.Çok teşekkürler

Kesinlikle bırakma olaya para gelecek gözü ile bakma. Boş zamanını doldurduğunu insanlara faydalı şeyler yaptığını düşün motivasyonunu koru. Hatta bir süre kaç kişi izlemiş kaç abone olmuş takip bile etme :D

İntro işine yarayacaksa ne mutlu bana. Bu arada intronun süresi çok uzun hepsini kullanma derim ama bundan tanıtım videosu yapabilirsin. Kolay gelsin bol kazançlar.

Kesinlikle bırakma olaya para gelecek gözü ile bakma. Boş zamanını doldurduğunu insanlara faydalı şeyler yaptığını düşün motivasyonunu koru. Hatta bir süre kaç kişi izlemiş kaç abone olmuş takip bile etme :D

İntro işine yarayacaksa ne mutlu bana. Bu arada intronun süresi çok uzun hepsini kullanma derim ama bundan tanıtım videosu yapabilirsin. Kolay gelsin bol kazançlar.

Güzel tavsiye... :) Evet tanıtım videosu için çok güzel olur...Size de kolay gelsin bol kazançlar

Birde özgünde su cok önemli, kurallari cok iyi bileceksin telif hakkinda detayli bilgi sahibi olacaksin. Sahte telif nasil atilir nasil önlemini alirsin veya Telif nasil gönderilir gönderirken nelere dikkat etmen gerek bunlari iyi bilmen gerek.

Bunlari bildinmi artik seni kimse tutamaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri