Özgün kanalım kapandı yardım lütfen

• Kullanıcı capari_83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Merhaba arkadaşlar özgün kanalım vardı. Surpriz yumurta kanalı. Bi yöntem denemek için açıklama kısmına baya bi etiket girdim. Video liste dışıydı. Topluluk geldi youtube botları tarafından. İtiraz ettim. Kanal spamdan kapandı yazıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Videolarla ilgili kanıtlarım var yani videoların bana ait olduğuna dair kanıtlar.
Başına böyle bir şey gelmiş olan varsa kısa sürede kanalını açtırdıysa yardım edebilir mi?

benimde 2 gün önce princess baby tv kanalım kapatıldı 2006 kanalıydı nasıl kapatıldı anlamadım insanın zoruna gidiyor sil baştan özgün videoları tekrar yükle :/

Aslında güzel bi yöndem Spam kanllarımda denerdim 520K izleme aldıgımı bilirim ama işte kanal uzun ömürlü olmuyor bu arada youtube işini tamamen bıraktım ben illallah geldi..

Geçmiş olsun kardeş.

Ben her fırsatta özgün çalışan arkadaşlara açıklamaya etiket girmeyin diye uyarıyorum.

Daha önce bir özgün videomuz bu şekilde silinmişti ama kanal kapanmamıştı.
Video açıklama yazılarını en altta etiketler olmak üzere metin belgelerine kaydediyordum. En alttaki etiketleri normalde etiket bölümüne yapıştırırken o video da açıklamaya da yapıştırmışım. Ve video silinmişti. Çok itiraz ettim, mesaj yazdım ama işe yaramadı. Videonun sana ait olduğunu da belirtsen birşey değişeceğini sanmıyorum ama yine de şansını dene :/

Kural: Etiketler açıklama bölümünde değil sadece etiket bölümünde olmalı.

Bana gönderdikleri yanıt bu kuraldan ibaretti.

En azından diğer arkadaşlar için tekrar uyarmış olalım.
Videolarınızın açıklama bölümünde etikete yer vermeyin.
Bu etiketleri cümleler haline getirip kullanın ama yan yana alt alta kelimeler halinde yazmayın.
Peki hocam hakkinda kismina yazilirsa ayni sekilde sorun oluyormu

Yeniden konu açmaktansa, açık olan konuyu hortlatayım dedim.

Özgün kanalım kapatıldı.

Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.

Bu uyarıyı alıyorum. Normalde kullandığım mail adresinde alt kanal olarak açmıştım. İşin kötüsü gelen mail bile yok. Yani nereye itiraz edeceğimi bilmiyorum.

Nereye itiraz etmem gerek, ne yapabilirim? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

abi partner skype ımızı ekleyebilirmisin bizim üst bayi ile görüşeyi mayrıntıları öğrenip eğer destek olabileceği birşey varsa destek oluruz , ortada emek var neticede.

Etıket bolumune bıle etıket gırmıyorum sorun olmuyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeniden konu açmaktansa, açık olan konuyu hortlatayım dedim.

Özgün kanalım kapatıldı.

kanala girmeye çalışırken, bu google ürüne erişilemiyor kısmından en alttaki bize ulaşına tıklayıp formu doldurman yeterli. Genelde 4 güne cevap geliyor. İlk önce Türkçe itiraz et, açılmazsa bir de ingilizce şikayet et. Ben böyle açtırmıştım.

ya da bu konuda yapılanları yapabilirsin, itiraz kısmına ne yazacağın konuda var.

Benim ozgun kanalim da 4gun once kapandi itiraz ettim şuan belkliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri