Özgün Kanalım Ne Kadar Eder? (Fiyat araştırması)

weberesice

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Benim için çok önemli olan özgün kanalım için fiyat araştırması yapıyorum. Aslında satmayı düşünmezdim, isteyen de çok oldu fakat anlık acil durumlardan dolayı satmayı düşünebilirim. Birkaç istatistiğini paylaşayım, mümkün olduğunca şablona göre de düzenleyerek;

Kanal Adi :
Kanal Kategorisi :
Kanal Dili :
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2014
Abone Sayisi :
izlenim Sayisi : 4m+
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Şuan günlük 30k civarı izlenme 35-40k arası reklam gösterimi var
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : Fiyat araştırması
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

İleriye dönük açtığım ve hedeflerim olan bir kanaldı. Genel olarak TO %4,5 civarı TBM ise 0.04 ortalamadır. 1. senesinde hiç para beklemedim. Şuan birşeyler getireceği 2. senesine yaklaşıyor. 3. senesinde de çok daha iyi şeyler kazandıracağını düşünüyorum.

Ek olarak kanalın tüm sosyal medya hesapları mevcuttur.

Eğer miktar belirtmemde sakınca yoksa;
7. ayı olan Kasım ayında 1238 TL
8. ayı olan Aralık ayında 2930 TL
9. ayı olan Ocak ayında 1200 TL kazandı.

Evet arkadaşlar, ederi hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Tabi ki alacak olan kişi kanalı görmeli ve videolara devam edebileceğinden emin olmalı, zaten satış olursa da şuana kadarki tüm videların ham halini ilgili görselleri vs de kendisine iletirim.

Kesin satarım demiyorum ama şu sıkıntıdan kurtaramazsam ederine göre satmayı düşüneceğim. Spam yapmadıgım için başka satabilecek spam kanalım yok :D

Son düzenleme:
Günlük kaç dolar bırakıyor sen ona gel hocam :)

fiyatını belirledikten sonra pm ini bekliyorum hocam.. Özgünlüğüne devam ettirilebilir ve sadece tam olarak özgün bi kanalsa tabi ki,

Hayırlı satışlar.

Günlük kaç dolar bırakıyor sen ona gel hocam :)

Adsense'deki Aralık-Ocak dalgalanmalarından dolayı izlenim ve reklam gösterimi olarak belirttim :)

7. ayı olan Kasım ayında 1238
8. ayı olan Aralık ayında 2930
9. ayı olan Ocak ayında 1200 kazandı.

Kanal tamamen özgündür, arka plan müzikleri de Youtube kitaplığındandır. Uyarı, telif vs yoktur

Son düzenleme:
Günlük 30 k izlenim %4,5 to tamam ok.Fakat günlük yada aylık kazancını bilemeden yorum yapmak gereksiz ve alakasız olur.Günlük 30k dan 100 tl kazansa kanal spam olmadığı için en az 15-20 bin tl eder hatta aşarda

videolar neyle ilgili hocam ona göre bişeyler denebilir.. sonuçta özgünlük demek o işle ilgili olmamız demektir.. neyle iligli olduğunu söylersen birde günlük kazancı

bol kazançlar hocam ama altın yumurtlayan kanal satılmazmış :D

videolar neyle ilgili hocam ona göre bişeyler denebilir.. sonuçta özgünlük demek o işle ilgili olmamız demektir.. neyle iligli olduğunu söylersen birde günlük kazancı

Haklısınız hocam alacak olan kişi görmeli. Görmeli ki aynı şekilde devam edip edemeyeceğini de anlamalı. Ama şuan fiyat araştırması yaptığımdan sadece Kategori olarak Çocuk diyebiliyorum. Zaten belirttiğim gibi biri alacak olursa tüm verilerini de bir disk ile vs ona iletmem gerek.

Adsense'deki Aralık-Ocak dalgalanmalarından dolayı izlenim ve reklam gösterimi olarak belirttim :)

Kanal tamamen özgündür, arka plan müzikleri de Youtube kitaplığındandır. Uyarı, telif vs yoktur

Hocam 1200 küsür nasıl kazanıyorsun acaba merak ettim. Aylık 1 milyon izlenimli 30k günlük ortalama izlenimli 25000 aboneli özgün kanalım ayda 500-750 tl zor bırakıyor ve kanal 2012'den beri açık. :) En fazla kazandığı rakam 450 dolar oldu şimdiye kadar. Demekki bir eksiklik var benim kanalımda. Türkçe içerik hakikaten çok kötü rakamlar bırakıyor..

Bazı arkadaşlar 15000-20000 bin mi dedi:) O kadar etse keşke.. Bir sorsanıza acaba 2012'den beri kanal 15k tl getirdimi diye :D

Son düzenleme:

Satma hocam zaten Özgün mis gibi para veriyor bu ilerde ne paralar verir

ben de fiyat belirlediğinizde haber bekliyorum.. bütçemiz el verirse düşünebilirim herkes özgüne başlamak ister :)

Hocam 1200 küsür nasıl kazanıyorsun acaba merak ettim. Aylık 1 milyon izlenimli 30k günlük ortalama izlenimli 25000 aboneli özgün kanalım ayda 500-750 tl zor bırakıyor ve kanal 2012'den beri açık. :) En fazla kazandığı rakam 450 dolar oldu şimdiye kadar. Demekki bir eksiklik var benim kanalımda. Türkçe içerik hakikaten çok kötü rakamlar bırakıyor..

Bazı arkadaşlar 15000-20000 bin mi dedi:) O kadar etse keşke..

türkçe içerik dışında süreyle alakalı da olabilir.

ek olarak video yükleme aralığınız nasıl? haftada kaç video yapıyorsunuz?

ben de fiyat belirlediğinizde haber bekliyorum.. bütçemiz el verirse düşünebilirim herkes özgüne başlamak ister :)

Satim sana 10k tl ? :)

türkçe içerik dışında süreyle alakalı da olabilir.

ek olarak video yükleme aralığınız nasıl? haftada kaç video yapıyorsunuz?

Evet süreyle bir alakası var illaki var tabi. Onu biliyorum ama o kadar izlenime aynı sürelerde yabancı bir kanal alsa belki 100 doları günde görür.. Yani süre dışında da bir eksiklik olduğu kesin kanalımda. Her kategori mevcut ve her yaşa hitap ediyor. Ayrıca video ortası reklamları girecek uzunlukta video yok.

Son düzenleme:
kanalı pm alabilirmiyim özgünse sorun olmaz diye düsünüyorum bir bakıp ona göre teklif verebilirim.

Satim sana 10k tl ? :)

Evet süreyle bir alakası var illaki var tabi. Onu biliyorum ama o kadar izlenime aynı sürelerde yabancı bir kanal alsa belki 100 doları günde görür.. Yani süre dışında da bir eksiklik olduğu kesin kanalımda. Her kategori mevcut ve her yaşa hitap ediyor. Ayrıca video ortası reklamları girecek uzunlukta video yok.

Kardeş kategori ve yaş kitlesi de önemlidir diye düşünüyorum. Çocuklarda reklamı izleme ve tıklama ihtimali yüksek oluyor herzaman bunun payı olabilir :) Ama yine de senin değerler çok düşük bir ara istersen senin kanalı konuşuruz.

kanalı pm alabilirmiyim özgünse sorun olmaz diye düsünüyorum bir bakıp ona göre teklif verebilirim.

kanal veya hakkında bilgi+ fiyat pm lütfen

Arkadaşlar lütfen yanlıs anlamayın şuan kanalı belirtemiyorum. Tüm istatistiklerini ve izleyici kitlesini paylaştım tahmini bir fiyat oluşabilmesi adına.

Özgün kanal, yani devam ettirilmesi gereken bir durum oldugundan haklısınız sormakta. Ama bir tahmini fiyat belirlersem satışa sunarsam o zaman direk kanalı inceler alıcı olan arkadaşlar.

Kanala ortalama 3 günde 1 video yükledim aslında hedefim günde 1 video idi ama biraz geride kaldım.

Sürekli artan bir grafik sözkonusu.

Bu arada Aralık 2015 için hedefim 50000 abone ve aylık 10k TL sınırını geçmekti.

Ederi hakkında fikirlerinizi bekliyorum

hocam bence satmayın kanalı ne kadar zor durumda kalırsanızda ölü zamanında bile 1200$ kazanıyorsa bırakın kalsın öyle ölüm kalım yoksa satmayın

Tavsiyem satmamaniz yonunde olacaktir. Kanalinizin icerigini hatirlamiyorum ama 2 senedir ugrasilan bir kanalin patlamasi an meselesidir. Gun gelir sattiginiz fiyati bir haftada kazanabilirsiniz.

Hocam bence de satmayın ama; 1200 derken tl mi dolar mı bir de onu merak ettim? Ben kendim alıcı değilim fakat forum dışından iletebileceğim bir iki arkadaş var eğer isterseniz. Eğer ilgilenirseniz pm ile bilgileri iletebilirsiniz. Kolay gelsin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri