Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeş kategori ve yaş kitlesi de önemlidir diye düşünüyorum. Çocuklarda reklamı izleme ve tıklama ihtimali yüksek oluyor herzaman bunun payı olabilirAma yine de senin değerler çok düşük bir ara istersen senin kanalı konuşuruz.
Arkadaşlar lütfen yanlıs anlamayın şuan kanalı belirtemiyorum. Tüm istatistiklerini ve izleyici kitlesini paylaştım tahmini bir fiyat oluşabilmesi adına.
Özgün kanal, yani devam ettirilmesi gereken bir durum oldugundan haklısınız sormakta. Ama bir tahmini fiyat belirlersem satışa sunarsam o zaman direk kanalı inceler alıcı olan arkadaşlar.
Kanala ortalama 3 günde 1 video yükledim aslında hedefim günde 1 video idi ama biraz geride kaldım.
Sürekli artan bir grafik sözkonusu.
Bu arada Aralık 2015 için hedefim 50000 abone ve aylık 10k TL sınırını geçmekti.
Ederi hakkında fikirlerinizi bekliyorum
hocam bence satmayın kanalı ne kadar zor durumda kalırsanızda ölü zamanında bile 1200$ kazanıyorsa bırakın kalsın öyle ölüm kalım yoksa satmayın
Ben olsam altın yumurtlayan tavuğu satmazdım.
Tavsiyem satmamaniz yonunde olacaktir. Kanalinizin icerigini hatirlamiyorum ama 2 senedir ugrasilan bir kanalin patlamasi an meselesidir. Gun gelir sattiginiz fiyati bir haftada kazanabilirsiniz.
Hocam bence de satmayın ama; 1200 derken tl mi dolar mı bir de onu merak ettim? Ben kendim alıcı değilim fakat forum dışından iletebileceğim bir iki arkadaş var eğer isterseniz. Eğer ilgilenirseniz pm ile bilgileri iletebilirsiniz. Kolay gelsin![]()
altın yumurtlayan tavuğu kesmek olur bu kanalı satmak.
satarsan yazık olur bu şartlarda, yine de illa satacam dersen fiyat belirlediğinde bir pm at hocam
10 bin teklif eden oldumu ?
12.000TL Ederi olur diye düşünüyorum ama üzülen yine sen olursun satma derim yarın birgün patlama yaşayabilir bu kadar sağlam kanal iyi de kazandırıyor Allah daha çok versin
Sağolun arkadaşlar. Konudaki rakamlar TL idi $ değil.
Kanal şuan 10. ayında. Teklif geldi çok ama fiyat konuşmadık. Ama açıkcası 10-15k gibi rakamlara sanırım satamam zaten. Arkadaşlar da satma diye öneridide bulunmuşlar aklım karıştı![]()
İsterse 100.000 versinler yine de satmazdım, sonuçta aylık en az 2000 kazanırsın hatta arttırırsan aylık 5000e kadar çıkabilir gibi duruyor 3000'e çıkmış sonuçta. 4-5 yılda zaten kazanırsın bu kadar para, hiçbir şekilde satma bence.
İlla satacağım diyorsan vereyim 10k![]()
bana sorarsan satma dursun, altın yumurtlayan tavuğu kesme...
ah abi ya para olsaydı alırdım kanalını hiç düşünmeden. Ne kadar paraya ihtiyacın var?
Evet bu cümleyi çok arkadaş söyledi bugün
Valla kardeşim sen biliyorsun kanalı, aslında kanal maddi ve manevi (çok emek verdim ve hedeflerim olan bir kanal) çok önemli benim için. Sıkıntılardan işte kanal için fiyat araştırması yapayım dedim nedir ne değildir. Gerçi ihtiyacım olan kanalın ederinin onda biri kadardır belki ama biraz da psikolojim bozuldu sanırımPiyasasını hiç bilmem ama ufak bir miktara da zaten satamam
Aslında fiyat araştırması yaparken bile eşimi aldatmış gibi hissettim kötü oldum, yani bi insan eşini aldatsa herhalde bu kadar kötü olurdu
![]()
valla bence iyi kazandırıyor kanalın ve yabancı olsa belki de çok faha fazlasını kazandıracakÇözüm bulursun inşallah. Şöyle az param olsaydı ortak olurdum sana
![]()
Detaylı pm alabilirmiyim?
bu konuyu mnote görürse ilk önce konuyu siler sonra kanalı alır![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.