Özgün kanalım oyuncak yumurta açmak

• Kullanıcı Battal50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Hocam konuşmana gerek yok arkaya eğlenceli bir fon müziği koy izlerken çocukların keyif alacağı yeter zannımca;)

Resmen işi $$$ için yaptığınızı belli etmişsiniz insanların gözüne soka soka hemde.
Bu tür videolar çekiyorsanız öncelikle zevk için yapmalısınız, para kazanma mevzusu ise bunun yemek sonrası yenilen tatlısı gibi olmalı. Az özen göstemeliydiniz mesela uçağın stickerını yapıştırırken falan, rastgele yamukça yapıştırıp geçtiniz... İçerik her ne kadar kötü olsa da bunu süslemeyi ve pazarlamayı bilmelisiniz.
20 yıllık daireleri bakın nasıl satıyorlar, dışına biraz makyaj ve yalıtım..

Sürekli aynı kelimeleri ve ifadeleri tekrarlamışsınız, tamam ingilizceniz şive bakımından kötü olabilir anlarım ama böyle bir video çekmeden önce hazırlığınızı yapmalısınız, nasıl cümle kurayım neler diyeyim gibisinden öncesi bir prova yapınız.

En son yumurtada, "and number four" demişsiniz. Örneğin burada "kids, this the fourth and also the last one" şeklinde diyebilirdiniz.

Az (ingilizce) altyazılı filmler veya diziler falan izleyin, yabancıların konuşmalarına dikkatlice kulak verin.
Bu tür yabancı içerikli özgün çalışmak isteyenler için en yararlı tavsiye bu olacaktır bence,
Yanınızda da her zaman "English-English" sözlük olsun. Örneğin "apple" (elma) kelimesinin anlamını bilmiyorsunuz. Açacaksınız sözlüğü ve anlamına bakacaksınız. Orada ise açıklaması yine ingilizce olarak olacak. Mesela "ağaç dalında yetişen kırmızı yeşil tatlı sulu meyve" şeklinde bir anlatımı olacaktır. (tabi ingilizce olarak açıklayacaktır bunu)

Şimdi bu açıklamada örneğin cümle içinde geçen "Tree" kelimesini de anlamayacaksınız veya bilmeyeceksiniz, bu durumda o kelimenin de anlamına bakacaksınız. Bu şekilde sadece elma'dan yola çıkarak ister istemez yanında 2-3 kelime daha öğrenmiş olacak ve emin olun aklınızda "İngilizce-Türkçe" çevirisinden daha çok kalacaktır. Cümle kurma olayını ise yine diziler, filmler veya belgeseller vasıtasıyla geliştirebilirsiniz az çok grammer bilgisi ile.

Tamam kabul seslendirmede hiç hazırlık yapmadım,
Ve ortamı daha renkli yapabilirdim örneğin çizgi film figürlü bir örtünün üstünde sunum olabilirdi.

Bu iki videom ilk özgün videolarımdı, olur bu kadar hata.

Seslendirmeden komple vazgeçip sade fon müziği vermeyi düşünüyorum artık.

hocam başlangıç güzel.aksanda benim gibi hindistan aksanı.bi kurtulamadım gitti :D

Kardeş çok zor bir sektöre girmişsin şimdi den söylüyüm. Ben de yaptım bu işi ve gerçekten özene bezene 10 dk lık bir video yu 3-4 saat sürüyordu hazırlamam ama gerçekten abone çok önemli. Bu forum da da paylaşmıştım videolarımı hep olumlu sonuçlar alırken izlenimler 1000-2000 de kalıyor du . Ve en sonun da sinirlenip 200 TL harcadığım kanalı sildim :d Ve şu aralar tutulan en iyi vidolar 50+ yumurta acımında oluyor. Maddi sıkıntı değil ilerde nasıl olsa kazanırım dersen daha yüksek oynamak gerekiyor :) Arkadaş tavsiyesi olsun bunlar :)

aksan çok kötü geldi bana kusura bakmayın lütfen :) seslendirme dışında biraz daha değişiklikler yapabilirsiniz yani sonuçta bunun ile ilgili o kadar çok video var ki izlenim alması için sadece çekilip youtuba konulması yetmiyor.

Türkçe konuşup güleydin eyleneydin şaka yapaydın ordan burdan meteor düşeydi daha iyi olurdu zandımca :D emeğinin karşılığını alırsın İnşallah kardesim

al hoca bunlar telifsiz
hocam sen film fragmanlarını incele bence daha çok izlenir zaten sesindede bir korku filmi edası var tutturursun :D
Royalty Free Music

ben begendim arkadasım.konusma tarzını düzeltecegini belirtmişin.ilk videolarda olur boyle zamanla gelişecegine inanıyorum ozgune baslamak baslı basına takdireşayan.Umarım emeklerinin karşılıgını da zamanla alırsın.

ilk videolara göre çok daha iyi olmuş hocam, aynen devam başarılar.

logonu back'siz yap öncelikle ve bağır çağır videoda manyaklıklar renk kat :D

2 elinde yumurta aciyor, kamerayi nasil tutuyorsun? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri