Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
itirazı tükçemi yazmalıyımitiraz et o zaman açarlar.
tamam hocam bu arada google + hesabımda 15 gün dondurulmuş tüm sayfalarda paylaşıyorum diye bunun etkisi olurmuFarketmez Türkçe de olabilir
tamam hocam bu arada google + hesabımda 15 gün dondurulmuş tüm sayfalarda paylaşıyorum diye bunun etkisi olurmu
arkadaşlar 3 defa mesaj attım herhangibi dönüş mesajı bile olmadı
İş günleri içerisinde cevap geliyor. Bir de Türkçe destek istemiş iseniz 2 iş gününü bulabiliyor. %100 özgün isen ve topluluk kurallarına uygun isen açılır. Ayrıca Youtube Türkçe ekibindeki arkadaşlar yardım konusunda daha iyi bence. Herhangi bir sorunumda şu ana kadar çok ilgili bir şekilde yardımcı oldular. Durumu güzelce anlatıp bir kaç da kanıt eklersen daha çabuk şekilde açılır.arkadaşlar 3 defa mesaj attım herhangibi dönüş mesajı bile olmadı
hocam hem türkçe yazdım hem ingilizce cevap gelmedi. bütün videolarım %100 bana ait animasyon yapıyorum ve müziklerde youtube müziği. küçük resimlerde hep video içeriğiyle aynı yanıltmaca felanda yok . sahte tık yok.İş günleri içerisinde cevap geliyor. Bir de Türkçe destek istemiş iseniz 2 iş gününü bulabiliyor. %100 özgün isen ve topluluk kurallarına uygun isen açılır. Ayrıca Youtube Türkçe ekibindeki arkadaşlar yardım konusunda daha iyi bence. Herhangi bir sorunumda şu ana kadar çok ilgili bir şekilde yardımcı oldular. Durumu güzelce anlatıp bir kaç da kanıt eklersen daha çabuk şekilde açılır.
%100 özgün bi kanal hangi mantikla kapatılabilir acaba.. adamlar spam yapmayın orjinal çalışın diyo onu da kapıyolar o zaman spam çalışmak çok daha mantıklı çünkü bunlara hiç güven olmaz. hersey kafalarına göre dalga geçiyorlar resmen tr ile başka bişey değil bu! yazıklar olsun
inşallah açılır dostum. Ne gibi hatalar yaptığını düşünüyorsun mesela? etiket,açıklama, başlık, küçük resim? bunları abarttın mı?
Hocam senin kanalı f.. dan daha beter bir yontem ile kapattırmıslar gibi geldi bana
Geçmiş olsun Ş...siz çok birinden kurtulsan öbürüne denk geliyorsun Kısa zamanda kanalınız inşallah geri açılır
spam çalışıyorsan ordan yakalamışsa kapanabilir.
itiraz yoluna git hocam bence o zaman açmaları lazımyok hocam en son 8 ay önce spam yaptım.bu iş için yeni pc aldım
itiraz yoluna git hocam bence o zaman açmaları lazım
arkadaşlar özgün kanalımı spamdan kapatmışlar ne yapmalıyım %100 özgün kanal
inş olumlu sonuç alırsınız hocamitiraza otomatik cevap bile atmamışlar bekliyorum hocam sağolun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.