Özgün Kanalım ve Videolarım

• Kullanıcı nescafe3in1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

nescafe3in1

Yasaklanmış
Arkadaşlar bu konuyu acaba sıfırdan kanal açıp özgün içeriğe başlasam mı tutar mı vs aklında soru olan arkadaşlar için açıyorum.

Ben youtube işine girmeden yani para kazanacağımı vs bilmeden sırf can sıkıntısından kendi özgün kanalımı açmıştım ve bilgilerimi videoya çekip yüklemiştim hiç bu kadar izleneceğini tahmin etmemiştim o zamanlar ilgi alanım olan yazılım android vs ile uğraşıyordum o tür videolar yüklüyordum yardım etmekten başka hiç amacım yoktu ne para kazanmak ne abone yükseltmek vs çok uzatmadan fazla olmasa da izlenimlere bakmanızı istiyorum

3051incin8532610.jpg

Kısaca anlatmak istediğim mutlaka üstün olduğunuz bir alanınız vardır bu özelliğinizi değerlendirin ona göre kanalınızı oluşturun videonuzu yükleyin sabredin ve asla pes etmeyin hem telif, kanal kapanma, paramı alabilecek miyim vs şüpheleriniz ortadan kalkacak ve emin olun karşılığını alacaksınız. Ben neden kanalıma bakmaya hala devam etmiyorum derseniz sürekli yabancı dizi vs yükleyip para kazanmaya çalıştığım için vaktim olmuyor fakat sağlam bir para kazandığım an güzel bir bilgisayar alıp hemen özgün kanalım üzerinden devam edeceğim ayrıca bu kanal sayesinde emin olun arkadaşlarım bile oldu faceden oradan buradan bana ulaşmaya çalışan, duasını aldığım emin olun en az 150-200 kişi olmuştur. Bu da insanı mutlu etmiyor değil..

Bu da incelemek isteyen arkadaşlar için kanalım Arda Ertaş - YouTube

Şu an o kanalım üzerinden para kazanamıyorum bu forumu keşfedip aç gözlülük yaptığım için para kazanmam kapandı sağlık olsun yapacak bir şey yok :)

Umarım az da olsa sizi özgün çalışmaya teşvik etmişimdir. Okuduğunuz için teşekkürler..

Arkadaşlar bu konuyu acaba sıfırdan kanal açıp özgün içeriğe başlasam mı tutar mı vs aklında soru olan arkadaşlar için açıyorum.

Ben youtube işine girmeden yani para kazanacağımı vs bilmeden sırf can sıkıntısından kendi özgün kanalımı açmıştım ve bilgilerimi videoya çekip yüklemiştim hiç bu kadar izleneceğini tahmin etmemiştim o zamanlar ilgi alanım olan yazılım android vs ile uğraşıyordum o tür videolar yüklüyordum yardım etmekten başka hiç amacım yoktu ne para kazanmak ne abone yükseltmek vs çok uzatmadan fazla olmasa da izlenimlere bakmanızı istiyorum

3051incin8532610.jpg

Kısaca anlatmak istediğim mutlaka üstün olduğunuz bir alanınız vardır bu özelliğinizi değerlendirin ona göre kanalınızı oluşturun videonuzu yükleyin sabredin ve asla pes etmeyin hem telif, kanal kapanma, paramı alabilecek miyim vs şüpheleriniz ortadan kalkacak ve emin olun karşılığını alacaksınız. Ben neden kanalıma bakmaya hala devam etmiyorum derseniz sürekli yabancı dizi vs yükleyip para kazanmaya çalıştığım için vaktim olmuyor fakat sağlam bir para kazandığım an güzel bir bilgisayar alıp hemen özgün kanalım üzerinden devam edeceğim ayrıca bu kanal sayesinde emin olun arkadaşlarım bile oldu faceden oradan buradan bana ulaşmaya çalışan, duasını aldığım emin olun en az 150-200 kişi olmuştur. Bu da insanı mutlu etmiyor değil..

Bu da incelemek isteyen arkadaşlar için kanalım Arda Ertaş - YouTube

Şu an o kanalım üzerinden para kazanamıyorum bu forumu keşfedip aç gözlülük yaptığım için para kazanmam kapandı sağlık olsun yapacak bir şey yok :)

Umarım az da olsa sizi özgün çalışmaya teşvik etmişimdir. Okuduğunuz için teşekkürler..

hocam becktrack 5 ile ilgili bir video atmışsınız size tavsiyem hack benzeri şeyleri kesinlikle yayınlamayın şimdi bir şey olmaz ama yüzde yüz kanala topluluk geliyor

Arda hiç haberim yoktu olum ne güzel kanalmış. Yeniden başla bir tane partnere falan gir en iyisi yada Şimdi bunu sokamaz mısın partnere bunu ?
Kanal özgün zoomin'e falan girersin.

Edit: Valla anlatımın süper diyim yani ) Sıkıcı değil yani akıcı bir anlatımın var. Sen bu işe yönel. Seninle oyun falan da çekeriz )

hocam becktrack 5 ile ilgili bir video atmışsınız size tavsiyem hack benzeri şeyleri kesinlikle yayınlamayın şimdi bir şey olmaz ama yüzde yüz kanala topluluk geliyor

Başıma hiç öyle bir olay gelmedi hocam geleceğini de sanmıyorum herkesin kullanabileceği işletim sistemi üzerinden derse benzer video çektim kötü bir niyetim yok :)

---------- Mesaj saat 21:55:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:32 civarında gönderildi. ----------

Arda hiç haberim yoktu olum ne güzel kanalmış. Yeniden başla bir tane partnere falan gir en iyisi yada Şimdi bunu sokamaz mısın partnere bunu ?
Kanal özgün zoomin'e falan girersin.

Abi kanalın para kazanması kapandı gördüğün üzere yoksa çok planlarım vardı :) Aslında ana kanal bu ama her hafta g+ kes yaptığım halde yine de açamıyorum para kazanmayı.. Bilgisayarımı alayım da sıfırdan başlıyım en iyisi o olacak :)

Başıma hiç öyle bir olay gelmedi hocam geleceğini de sanmıyorum herkesin kullanabileceği işletim sistemi üzerinden derse benzer video çektim kötü bir niyetim yok :)

---------- Mesaj saat 21:55:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:32 civarında gönderildi. ----------

hocam web şifre kırma demişsiniz yani wireless şifre kırmak değilmi bu yasal bir şeymi değil hack olduğu için sıkıntı yaratıyor ben sadece uyardım sizi dikkate alıp almamak size kalmış başıma geldi ondan söylüyorum

Kopy yapacak kisiler konuya girdi bile

Tebrik ederim cok iyi videolar

Kopy yapacak kisiler konuya girdi bile

Tebrik ederim cok iyi videolar

Geçen gün kendi videolarımı bi aratayım dedim 3 kişi yüklemiş yolladım ihtarı bir saat geçmeden eposta geldi silindi diye hayır spam yap ta özgün kanala bari dokunma arkadaş :D çok teşekkürler bu arada

Kanalımın para kazanmasını açtım arkadaşlar ama günlük 1 cent bile getirisi yok :)

Tebrik ederim başarılar.İnşaallah benim de özgün kanallarım olur.Çünkü Youtube bayağı sıkılaştırdı işi.

ooo Arda sendemi BackTrack'cisin gel gardaşım şöyle kaç tane kırdın şimdiye kadar

kaç tane kırmadın desen daha doğru olur :) okulun wireless'ine girip okulun bilgisayarlarına metasploit ile az sızmadım :) hatta 24 ünde paralar yatsın reaver pro siparişi vereceğim, anladın sen :)

vayy dostum sende kırıcısın :) ama vps pinleri nerden buldugunu söylememişsin izleyicilerine. insanları 10 saat bekletiyosun :D ayıp ayıp :D

vayy dostum sende kırıcısın :) ama vps pinleri nerden buldugunu söylememişsin izleyicilerine. insanları 10 saat bekletiyosun :D ayıp ayıp :D

o olay işe yaramıyor abi mac adresine göre bir pin buluyor ama kırk yılda bir doğru çıkıyor tamamen şans eseri yani bu yüzden reaver pro alacağım elime ulaşması yaklaşık 200 doları bulacak ama buna değecek eminim :)

ben millete kırıp satıyodum olum :D:D:D

sahibinden.com a az ilan vermedim kimse geri dönmedi :D

dostum vps olup da kırmadıgım modem yok bnm de. ebi diğer yontemler de var. orjınal pinleri bulabiliyosun ama değiştirdiyse eğer işe yaramıyor. hayrlısı olsun ne diyelim :D

o olay işe yaramıyor abi mac adresine göre bir pin buluyor ama kırk yılda bir doğru çıkıyor tamamen şans eseri yani bu yüzden reaver pro alacağım elime ulaşması yaklaşık 200 doları bulacak ama buna değecek eminim :)
9c ile başlayanlar anında kırılıyor ttnetin yeni dağıttığı modemler hep ondan :D

2011 de yüklenen videonun 2014 de 29k olması ilginc :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri