Özgün kanalım

Gidişat iyi. Ama son videonda katilin bir videosunu koymussun. Kullanmamani oneririm. Basarilar.

merhaba. içeriğe bakmadım şu an fırsatım yok fakat sadece girdiğin linkten şöyle bi bakınca çok kaliteli duruyor video ön resimleri olsun kanal tasarımı olsun. içerik de bi o kadar iyiyse 1-2 sene içinde min 100k abone olacaktır ve konu alanlarını genişletebilirsiniz. unutmayın. youtube da her daim içerik üretenler var fakat her konu kendi alanında bi niş'tir. o niş için uğraşan kişi sayısı kısıtlıdır ve onlardan biri olursanız çok ekmeğini yersiniz. sabır ve azimle çalışmaya devam. izlenmeler de gayet iyi bu arada. 2 ay sonunda günlük 20 izlenmeyen kanallar gördüm.

ben kanala bakınca sarı dolarlar görüyorum benden söylemesi başarılar...

merhaba. içeriğe bakmadım şu an fırsatım yok fakat sadece girdiğin linkten şöyle bi bakınca çok kaliteli duruyor video ön resimleri olsun kanal tasarımı olsun. içerik de bi o kadar iyiyse 1-2 sene içinde min 100k abone olacaktır ve konu alanlarını genişletebilirsiniz. unutmayın. youtube da her daim içerik üretenler var fakat her konu kendi alanında bi niş'tir. o niş için uğraşan kişi sayısı kısıtlıdır ve onlardan biri olursanız çok ekmeğini yersiniz. sabır ve azimle çalışmaya devam. izlenmeler de gayet iyi bu arada. 2 ay sonunda günlük 20 izlenmeyen kanallar gördüm.

Çok teşekkür ederim. Yıllar sonra karar verdim bir şey üretmek hem eğlenceli oluyor hem de güzel tepkiler almak insanın gururunu okşuyor.

Arada giren fotoğraflara biraz dinamizm katabilirsin. Belki hud, glitch ya da parallaxlar kullanmalısın. Hem o şekilde yaptığın iş Google'den fotoğraf kaydedip yayınlamaktan çok; senin de emeğinle güzel bir sunuma dönüşür. Son sunumda ışık yetersiz, gün ışığı senin için daha iyi olacaktır. Milyon kw'lık güneş ışığı varken, ampüllere pek güvenme. Hem grain hem de çok fazla ışıksız alanın var.

Son olarak arkadaşlara katılıyorum. İstesem günde 10 tane bu tarz videoyu dünya standartında üretirim ama bir saniye sonra ne olacağı belirsiz bir mecra için o kadar çabaya değmez diye düşünüyorum. Sonuç olarak bu tür videolar çok fazla ve artık Youtube'a da gına geldi. Hepsi birbirinin aynısı videolar, al internetten yazıyı, oku, üstüne de fotoğraf koy. Bence oldukça sıradan. Hobi olarak yapabilirsiniz. Bir yandan kendi mesleğiniz neyse ona devam edersiniz, bir yandan da çok sevdiğiniz bu tür konuları internette para kazanma amacı gütmeden yayınlarsınız. Hem mutlu olursunuz hem de çevreniz genişler. Diğer türlü, beklentiler hayal kırıklığı yaratıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri