Özgün kanalıma destek verebilir misiniz?

• Kullanıcı capari_83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

capari_83

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar artık ben de özgünüm. Sizlerden kanalıma destek olmanızı istiyorum. Özgün işi sabır işi. İzlenme şimdilik çok çok az. Bu şekilde kiti kiti gideceğiz inşallah. özgün olan arkadaşlarla paslaşabiliriz.
Kanalım: https://www.youtube.com/channel/UCM3By_c8MXW7IlktEECi-Ng

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

Yorumlarınızı bekliyorum.

Güzel çalışma eline sağlık kardesim ama ingilizce konusunda biraz destek almayı dene ya da kendini geliştirmeye bak bu oyuncak işlerinin ne zaman patlayacagı belli olmaz hazırlıklı olmak lazım :)

Videoyu açmadım mobilde olduğum için fakat küçük resimler çok kötü hocam

Hocam herşey güzel lakin ışık sorununuz var gibi. Birde sanırım dslr çalışıyorsunuz, kullandığınız lensi merak ettim, netleme yapıyor sürekli, bu ikisini aşarsanız gayet güzel. Özellikle müzik benim çok hoşuma gitti, oturup ben bile izlerim :)

Edit: Evet küçük resimler biraz ilgi çekici tarzda olmalı, çok karışık duruyor. Halledersiniz mutlaka . Başarılar dilerim, iyi çalışmalar

Küçük resimler hiç iyi olmamış bu şekilde tıklanmaz videoya.

çok destek gelir ama biri çıkıp kanalını kapattırır hocam boşver kaldır linki

çok destek gelir ama biri çıkıp kanalını kapattırır hocam boşver kaldır linki

Kimse kapatamaz hocam. Video arkası videonun bana ait olduğuna dair fotolar çektim. Orijinal video kasada bekliyor.
Video 20 deydi şuan 60 larda. özgün pek izlenmiyor işte. İnsan izlenmediği görünce morali bozulabiliyor.

---------- Spam Engelliyici 23:42 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

Videoyu açmadım mobilde olduğum için fakat küçük resimler çok kötü hocam

Hocam herşey güzel lakin ışık sorununuz var gibi. Birde sanırım dslr çalışıyorsunuz, kullandığınız lensi merak ettim, netleme yapıyor sürekli, bu ikisini aşarsanız gayet güzel. Özellikle müzik benim çok hoşuma gitti, oturup ben bile izlerim :)

Hocam lg g3 cep telefonundan çekiyorum.

Edit: Evet küçük resimler biraz ilgi çekici tarzda olmalı, çok karışık duruyor. Halledersiniz mutlaka . Başarılar dilerim, iyi çalışmalar

Küçük resimler hiç iyi olmamış bu şekilde tıklanmaz videoya.

Küçük resim olayını nasıl aşabilirim tam bilemiyorum. Canlı, renkli resimlerin çocukların ilgisini çekeceğinden bu resimleri seçtim. Nasıl bir yol izleyebiliriz bu küçük resim konusunda?

Hocam guzel ama çok yavas agir hareketler.tabi çocuklar izlicek ama ben sahsen izlerken agir gittigi icin sıkıldım biraz.

Hocam benim görüşürüm, canlı ama sadece olsun, mesela resim çekin üzerine ingilizce kısa bi yazı yazın. Işık ve lens olayını da çözmenizi tavsiye ederim. Bol şanslar

Bu tarz ortamlar için çok canlı ve temiz ışık gerekli. Işık çok az hocam, 2 yandan ışıklarsan güzel olabilir.

pm gönderdim bir destekte benden olsun :)

Çok teşekkür ederim hocam.

Bu tarz ortamlar için çok canlı ve temiz ışık gerekli. Işık çok az hocam, 2 yandan ışıklarsan güzel olabilir.

Hocam ışık olarak cep telefonunun flaşı ve sol yanda ışık sistemi kurdum. Bu sorunları elimizden geldiği kadar ortadan kaldırmaya çalışacağız.

Yorumlarınız için çok teşekkürler.

Hayret 1 dislike bile yok ne olduya meteor felan mı düştü taş felan kesmez çünkü :D :D

Bu arada başarılar dilerim dostum..

Hocam ışık olarak cep telefonunun flaşı ve sol yanda ışık sistemi kurdum. Bu sorunları elimizden geldiği kadar ortadan kaldırmaya çalışacağız.

ışık sorununu en az 4 5 ışıkla cozebılırsın.. koctastan 2 tane masa lambası al sonra tavandakını yak evde lambader varsa onuda koy.. ha ama param var dıyosan sureklı ışık al kurtul sahsen ben onlara o kadar para veremıyıcıyım ıcın sana onemdıgım sekılde calısıyorum.. bıde elınden geldıgınde gunduz yapmaya calıs cok asırı etkılıyor :)

ne yap biliyormusun hocam masa lambaları oluyor Ofine Kitap- Masa Lambası 10825809 | hızlıal.com
şu tarz 2 tane al sağ sol koy çalışma masana eğer ışık fazla gelirse a4 gibi şeffamınsı kagıtlar var bul onlardan yapıstır önüne net ışık dengesini 10-20 liraya yakalarsın

Aynı tarz çekimler için şu ışıktan almıştım Ikea'dan 2 tane.

Masanın sağına ve soluna monteledim. Vidalamaya gerek yok, sıkıştırarak masada duruyor. Tanesi 50 tl falandı, oldukça iyiydi. 100 tl ye işi daha iyi bir hale getirebilirsin.

Ofi

hayırlı olsun. Özel resimleri daha iyi hale getirebilirsen iyi yerlere gelebilirsin. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri