Üstad uzun zamandır seninle görüşme arzusu içindeyim. Partnere geçmek istiyorum ama sorularıma forumdaki mesajlara bakarak net cevap alamıyorum. Şimdi yt analytics yazan bürüt 698$ ama adsensede gözüken 1.000 TL Adsense işlemi 698$ göremi yapacak? Yoksa kesintiler falan yapıldıktan sonra adsensede görünen miktarmı net olarak hesabımıza yatacak?
Geçen ay adsensedeki raporlamaya baktığımda 525 TL ama hesaba yatan 260 TL Bu durumda yaklaşık 260 TL civarında kesinti yaptı. Bu normal mi? Bu ayda böyle bir kesinti söz konusu olur mu? Olduğunda adsenseye falan başvurabiyor muyuz?
Bu arada partnere geçiş hususunda birebir destek alabilirmiyim sizden?
[MENTION=2153]ferdi052[/MENTION]
arkadaşım seni bilgilendirecektir
Brüt gelirden YT alır, Brüt gelir yüksek diye oraya gözünüz kayıyor sanırım ama sizin takip edeceğiniz kısım Tahminiz Kazançlar kısmıdır. Adsenseye bu yansır ancak adsensede kesinti uygulanır, Net kesintisi yok diyorlar Adsenseye, birgün %20 birgün %25 gibi...
Neye göre bu dalga bilmiyorum ama benim adsensedeki dönemimdede %20 ve %30 kesintiyi gördüm.
Network de ise yine aynı yeri takip edeceksiniz, networke yansıyan o tutar olacak anacak network firması ile anlaşman ne ise o kesinti yapılacak.
Örnek: biz %20 diyoruz, Tahmini kazançlarınız daki tutarın %20 si kesilecek.
Bu kesintilerden dolayı adsenseye ulaşamazsınız.
---------- Mesaj saat 14:32:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:28:39 civarında gönderildi. ----------
[MENTION=716]etc_computer[/MENTION]
Adsense yansıyan izlenim 2500-3000 arası zaten yoksa analytics de görünen biraz daha fazla
Bu kızmı tam anlamadım
Ama tek kanal bağlı ve YT analizinde 10 Adsensede 5 olması, Adsense üzerinde profosyonel olmadığımdan dolayı cevap verebileceğim birşey değildir.