Özgün Kanalıma Zoomin'den Teklif geldi

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Üstad uzun zamandır seninle görüşme arzusu içindeyim. Partnere geçmek istiyorum ama sorularıma forumdaki mesajlara bakarak net cevap alamıyorum. Şimdi yt analytics yazan bürüt 698$ ama adsensede gözüken 1.000 TL Adsense işlemi 698$ göremi yapacak? Yoksa kesintiler falan yapıldıktan sonra adsensede görünen miktarmı net olarak hesabımıza yatacak?

Geçen ay adsensedeki raporlamaya baktığımda 525 TL ama hesaba yatan 260 TL Bu durumda yaklaşık 260 TL civarında kesinti yaptı. Bu normal mi? Bu ayda böyle bir kesinti söz konusu olur mu? Olduğunda adsenseye falan başvurabiyor muyuz?

Bu arada partnere geçiş hususunda birebir destek alabilirmiyim sizden?

[MENTION=2153]ferdi052[/MENTION]
arkadaşım seni bilgilendirecektir :) network konusunda.

Brüt gelirden YT alır, Brüt gelir yüksek diye oraya gözünüz kayıyor sanırım ama sizin takip edeceğiniz kısım Tahminiz Kazançlar kısmıdır. Adsenseye bu yansır ancak adsensede kesinti uygulanır, Net kesintisi yok diyorlar Adsenseye, birgün %20 birgün %25 gibi...

Neye göre bu dalga bilmiyorum ama benim adsensedeki dönemimdede %20 ve %30 kesintiyi gördüm.

Network de ise yine aynı yeri takip edeceksiniz, networke yansıyan o tutar olacak anacak network firması ile anlaşman ne ise o kesinti yapılacak.

Örnek: biz %20 diyoruz, Tahmini kazançlarınız daki tutarın %20 si kesilecek.

Bu kesintilerden dolayı adsenseye ulaşamazsınız.

---------- Mesaj saat 14:32:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:28:39 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION]

Adsense yansıyan izlenim 2500-3000 arası zaten yoksa analytics de görünen biraz daha fazla

Bu kızmı tam anlamadım :) çün ki genelde YT analizinde gördüklerinden, adsense deki daha fazla olduğunu söyleyenler oluyor. Buda farklı kanalların bağlantılı olmasından kaynaklı olsa gerek.

Ama tek kanal bağlı ve YT analizinde 10 Adsensede 5 olması, Adsense üzerinde profosyonel olmadığımdan dolayı cevap verebileceğim birşey değildir.

Kesinlikle Zoomin.tv derim.

mesele hangi partnere geçeceğim değil, mesele adsense mi partner mi? karar vermek zor. adsense de her ay 24 ünde alıyorum. partnerde bu süre kesinlikle uzayacak. bide partnerin daha fazla getirip getirmeyeceği merak konusu. ancak deneyip görmeli.

[MENTION=2787]emrekes[/MENTION] Ödeme ayın ilk haftası yapılır, dediğin gibi o zaman güzelce düşün karar ver derim

mesele hangi partnere geçeceğim değil, mesele adsense mi partner mi? karar vermek zor. adsense de her ay 24 ünde alıyorum. partnerde bu süre kesinlikle uzayacak. bide partnerin daha fazla getirip getirmeyeceği merak konusu. ancak deneyip görmeli.

Eger adsense ile hemen hemen ayni zamanda almak istiyorsan QuizGroup'a ulas ve onlarla konus. Onlarinda belki deneme suresi olabilir, eger varsa onlara basvur cunku onlar adsense ile hemen hemen ayni zamanda odeme yapiyorlar.

Kanalna gelen daveti biraz açarmısın ?

Hesap özetine davet mi düştü ? yoksa mail mi geldi ?
Kesinti oranı % kaç ?
Kanalıyın günlük izlenimi nedir ?
Kanalınızın açılış tarihi ?
Son 30 gün kazandıran oynatmanız nedir ?

Bunları şundan soruyorum, zoomin.tv ye gir yada girme demeden önce kanalınız gerçekten networke girmek için uygun mu? gelen sadece reklammı yoksa gerçekmi ?
alt bayii de olabilir, Recruitterde olabilir.

Ayrıca, partner kanal ve adsense arasında şunlara itimat etmeyin...
Abone artar, izlenim artar, kazanç artar.

Az kaldı, network ile ilgili bir canlı yayın düzenliyeceğiz site işlerimiz bitti satılır. Network hakkında herşeyi anlattık ama anlaşılan okunmadı. :)

Arkadaşlar zarar görmenizi pişman olmanızı istemiyorum, beni yanlış anlamayın kimseyi karalama kötüleme derdindede değilim. Amacım sadece yardımcı olmak.

Yok abone fark yapar yok izlenim fark yapar :) bunlar kanıtlanmış net bilgiler değildir.

özgün videoları koruma altına almıyor zoomin bildiğim kadarıyla sizde onaylarsanız kesin olsun. eğer durum bu halde ise videolarının çalınması konusunda sana yardımcı olacak partner fırması sor bul geç derım

Evet zoomin.tv Firma disinda kimseye CMS vermedigini bildirdi. Fakat hic birzaman degil, acik kapi biraktilar. Uzun zaman takip ediyoruz dediler, bunu kim kabul eder ? yani evet Telif haklarina sahip yada yapimi sana ait olan bir dizi film tarzi yani amator degilde profosyonel bir yapim dan bahsetmiyrosaniz zoominden icerk koruma alamazsiniz.
[MENTION=5450]stone[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri