Özgün Kanalımı Açtım . Ne Gibi ÖNlemler Almalıyım

• Kullanıcı MehmetYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

MehmetYT

Yasaklanmış
Arkadaşlar Spam Spam Spam . Tabi İnsanın Canı Sıkılıyor BEN Ugraşacak Bişeyler İstiyorum . Oyun Oyniyayim dedim Ama . Bi zaman Kadar Tabi Buda .Forumdan Bİ Abim ( İSmini Hatırlamıyorum ) OYUN Yerine Farklı ŞEyler DENE felan Dedi . bende bunu düşündüm şimdi

Spamada DEVAM EDİCEM. Tabi ÖZGÜNDE yapıcam .

- Spam Yaparken Özgün KAnalımın Googlenin Anlamaması İçin Ne Yapmalıyım .

- Özgün KANAL Açtım , Spamla Ugraşıyorum ÖZGÜN kanalıma spamımın El Degmemesi İçin NE YAPMALIYIM . hani Spam Kanallarımız Kapanır . Bunu Özgüne Belli ETtirmemek İçin NE yapmalıyım

- Videolarım Editledim Videolar OLUCAK . Adobe after İle Verecegim Effectler vb . Şeyler .

- Videolarımda Rahatsız Etmicek NE tür logolar Kullanmalıyım .

- Abone KASMAK ve DUYULMAK için ne tür yollara başvurmalıyım .

- VE EN büyük Sorunum KANALIMIN KAPANMAMASI İÇİN Ne yapmalıyım ..

AMACIM PARA DEGİL . AMACIM SADECE GÜMÜŞ PLAY Butonu Gönderirler Ya İŞTE oo . Onu DUVARIMDA Asılı Bi Şekilde Görmek İstiyorum . VE GERÇEKTEN ÇOOOK İSTİYORUM . Videoalrımda Para Kazanmayı Açmicam . eşleşen veya 3 taraf herhangi bi sorunda o videoyu sileyimmi yoksa kalsınmı kabul edip.

Yorumlarınız İçin ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM .

Özgün olmadıktan sonra 100k abone biraz zor gibi. Sen yine de özgün kanal yap o zaman kolay kolay kapanmaz kanalın

kusura bakma ama sen bişey yapamazsın daha tam ne yapmak istediğini bilmiyorsun çünkü (geçenki sık sık açtığın konulardan bahsediyorum) ama işleyen demir paslanmaz sabreden derviş muradına ermiş diye de deyimler var tabisi.

Özgünü kendi pcde spamıda vdsde yap derim.Bu şekilde spam kanallar özgün kanalına bir tehlike oluşturmayacak.

Kardeşim yapmak istiyorsan yolun açıkolsun :) sana kimse yapamazsın diyemez :) lakin, bunun için oturup sağlam birşeyler yapman lazım, o butonuda belki 1 2 sene içinde anca alırsın, yok aşırı kaliteli ve sağlam bir kanal olursa, 5 6 al içinde bile alabilirsin (Düşük bir ihtimal). 1 ay sonra bir kaç abone geldiğinde, anca bu kadar abone geldi bırakıyorum dersen pes etmiş olur, mağlup olursun. Sonra spama devam :)

Allah kolaylık versin. Bende hayalimi gerçekleştireyim ondan sonra ozgune baslıcam

kusura bakma ama sen bişey yapamazsın daha tam ne yapmak istediğini bilmiyorsun çünkü (geçenki sık sık açtığın konulardan bahsediyorum) ama işleyen demir paslanmaz sabreden derviş muradına ermiş diye de deyimler var tabisi.

Dostum Ben Ne Yyapmak istedigimi bilmiyorum ama eleştirmekte sana düşmez . ben sadece böyle bişi yapıcam dedim acaba ne tür hususlara dikakt edeyim dedim . önceki konularıma bakılırsa neyimi gördünde sen böyle yorum yapmaya hakkın dogdu ?

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

Kardeşim yapmak istiyorsan yolun açıkolsun :) sana kimse yapamazsın diyemez :) lakin, bunun için oturup sağlam birşeyler yapman lazım, o butonuda belki 1 2 sene içinde anca alırsın, yok aşırı kaliteli ve sağlam bir kanal olursa, 5 6 al içinde bile alabilirsin (Düşük bir ihtimal). 1 ay sonra bir kaç abone geldiğinde, anca bu kadar abone geldi bırakıyorum dersen pes etmiş olur, mağlup olursun. Sonra spama devam :)

zaten spama devam ediyorum o ayrı meselede . özgün dediysem TAM kendi videolarım degil . sadece . music ve effect le ayarlanmış profesyonel bi fragman gibi videolar hazırlicam hocam .

Son düzenleme:
Dostum Ben Ne Yyapmak istedigimi bilmiyorum ama eleştirmekte sana düşmez . ben sadece böyle bişi yapıcam dedim acaba ne tür hususlara dikakt edeyim dedim . önceki konularıma bakılırsa neyimi gördünde sen böyle yorum yapmaya hakkın dogdu ?

---------- Spam Engelliyici 20:36 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

zaten spama devam ediyorum o ayrı meselede . özgün dediysem TAM kendi videolarım degil . sadece . music ve effect le ayarlanmış profesyonel bi fragman gibi videolar hazırlicam hocam .

Bunu okduğumda, ilk bana diyorsun diye, o kadar zoruma gitti ki, sonra bi baktım, meğer benim yazıma altta cevap vermişsin.

After effect ile de, eğer başarılıysan, inan 100 bin abonen olması o kadarda zor olmaz, lakin ingilizce içerikler yapar, bu içerikleride aynı anda tüm sosyal platformlarda paylaşırsan, kalitenle eşdeğer aboneyi emin ol kısa zamanda çekersin. Çok büyük kanallar bile günlük ortalama 100 - 500 abone arasında, abone kasıyor doğal olarak. Bu orantıda senin 100 bine ulaşman 1 yılınıda alabilir. (Reddit gibi siteleri aktif olarak kullan, toplu paylaşım için program da satın alabilir, sitelerden hesaplarda alabilirsin. Programlar tercihimdir)

Bir arkadaşın dediği gibi muhakkak yap, özgünü kendi bilgisayarında, spamı ise vds de yapabilirsin. (Özgün kanalının, diğer kanallar ile derinden bağlantısını önlemiş olursun, herhangi bir sıkıntıda gitmez)

Çalışmalarında başarılar kardeşim. Yolun açık olsun.

Bunu okduğumda, ilk bana diyorsun diye, o kadar zoruma gitti ki, sonra bi baktım, meğer benim yazıma altta cevap vermişsin.

After effect ile de, eğer başarılıysan, inan 100 bin abonen olması o kadarda zor olmaz, lakin ingilizce içerikler yapar, bu içerikleride aynı anda tüm sosyal platformlarda paylaşırsan, kalitenle eşdeğer aboneyi emin ol kısa zamanda çekersin. Çok büyük kanallar bile günlük ortalama 100 - 500 abone arasında, abone kasıyor doğal olarak. Bu orantıda senin 100 bine ulaşman 1 yılınıda alabilir. (Reddit gibi siteleri aktif olarak kullan, toplu paylaşım için program da satın alabilir, sitelerden hesaplarda alabilirsin. Programlar tercihimdir)

Bir arkadaşın dediği gibi muhakkak yap, özgünü kendi bilgisayarında, spamı ise vds de yapabilirsin. (Özgün kanalının, diğer kanallar ile derinden bağlantısını önlemiş olursun, herhangi bir sıkıntıda gitmez)

Çalışmalarında başarılar kardeşim. Yolun açık olsun.

allah razı olsun hocam . adobe afterde iyiyimdir . yani bi filmin fragmanını gayet profesyonel şekilde kendim görüş açımla bakarsam yapabilirim :) diger arkadaş Benim Zırt pırt Konu Açtıgımı ve Öyle Yapamazsın yazınca benimde Zoruma Gitti Ona SÖYLEDİM. Teşekür ederim :)

Benimde özgün hevesim var, hali hazırda da bir tane var, günlük 5-10 kişi izliyor ortalama. 5 video var, kendim hazırlıyorum. Spamin sonu varda, ozgunun neredeyse sonu yok. 3 5 gine alin teri.

Çalışmalarınızda başarılar hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri