Özgün kanalımı açtım Tutarmı Sizce?

jackjones53

Kayıtlı Üye
Edit : Arkadaşlar Kanalı Paylaştım Sizce devam etmelimiyim daha 2 gün oldu başlayalı..
Çok böyle aman aman milyonlar izlesin bilmemne vs vs istemiyorum ufak bi gelirim olsun yeterli

Channel URL : Link i Kaldırdım arkadaşlar herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Kanal kapanırsa şaşırmayın , flash oyun videolarını özgünden saymıyorlar buda 1 sene öncesi filan böyleydi şimdi daha sıkı olmuştur belki.

Hatta sitede aramada flash oyun diye arama yaparsanız baya bir bilgiye ulaşabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

Pardon sanırım google markey oyunlarıymış.

Kanal kapanırsa şaşırmayın , flash oyun videolarını özgünden saymıyorlar buda 1 sene öncesi filan böyleydi şimdi daha sıkı olmuştur belki.

Hatta sitede aramada flash oyun diye arama yaparsanız baya bir bilgiye ulaşabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

Pardon sanırım google markey oyunlarıymış.

Benım oynadıklarım Google play Android oyunlar

Edit : Arkadaşlar Kanalı Paylaştım Sizce devam etmelimiyim daha 2 gün oldu başlayalı..
Çok böyle aman aman milyonlar izlesin bilmemne vs vs istemiyorum ufak bi gelirim olsun yeterli

Channel URL : https://www.youtube.com/channel/UCQ8bmuINd5bPyrnJnKypTDA
sana bir fikir verim yapan var gerçi onada söyledim , flaş oyunlarda kendinden yada çocuk tanıdıklarından bir video koy al çocugu koy karşısına camera aç oyunları oynasın sessiz şekilde konuşmasın sadece arada gülsün tepki versin lisan konuşmadan sonra parça parça oyunlara ekle sanki o oynuyormuş gibisinden yada direk yap brak oynasın sen çek.

bu şekilde disney çizgifilmlerini izleyip spamı özgüne yediriyorlar adamda var 100 video peppa pig yada sofia vs almış org çizgifilmi sagtarafa eklemiş kendide arkasında izliyor koca adam ama telif atamıyolar yada bişe yapamıyolar 1,5 yıldır ayakda olmasından ben bunu çıkarırım.

Benım oynadıklarım Google play Android oyunlar

Kardeş bu şekilde devam etmeni pek tavsiye etmem game play'de her türlü kapanma riski var diye biliyorum. Oyundan, oyundaki müzikten ya da karakterden telif gelebiliyor.

sana bir fikir verim yapan var gerçi onada söyledim , flaş oyunlarda kendinden yada çocuk tanıdıklarından bir video koy al çocugu koy karşısına camera aç oyunları oynasın sessiz şekilde konuşmasın sadece arada gülsün tepki versin lisan konuşmadan sonra parça parça oyunlara ekle sanki o oynuyormuş gibisinden yada direk yap brak oynasın sen çek.

bu şekilde disney çizgifilmlerini izleyip spamı özgüne yediriyorlar adamda var 100 video peppa pig yada sofia vs almış org çizgifilmi sagtarafa eklemiş kendide arkasında izliyor koca adam ama telif atamıyolar yada bişe yapamıyolar 1,5 yıldır ayakda olmasından ben bunu çıkarırım.

Bu iki paragrafta çok güzel birşeyler var sanki ama tam anlamadım :D

sana bir fikir verim yapan var gerçi onada söyledim , flaş oyunlarda kendinden yada çocuk tanıdıklarından bir video koy al çocugu koy karşısına camera aç oyunları oynasın sessiz şekilde konuşmasın sadece arada gülsün
tepki versin lisan konuşmadan sonra parça parça oyunlara ekle sanki o oynuyormuş gibisinden yada direk yap brak oynasın sen çek.

Valla hocam fikrin için öncelikle teşekkür ederim de öyle yapabılecegım bır tanıdık cocuk yok :D akrabalarımın cocukları var onlarda uzakta oturuyor komsularda cocuk yok hepsı büyük :D :D o yuzden bu şekilde devam ediyorum mecburen ama varsa baska bir önerin onuda değerlendirmek ısterım :)

Kardeş bu şekilde devam etmeni pek tavsiye etmem game play'de her türlü kapanma riski var diye biliyorum. Oyundan, oyundaki müzikten ya da karakterden telif gelebiliyor.

Bu iki paragrafta çok güzel birşeyler var sanki ama tam anlamadım :D

Valla şarkıdan dolayı 1 tane oyunda oldu eşleşen durumu cidden bi an şaşırdım onuda clıp ı hızlandırarak hallettim umarım bır daha böyle bir sorun olmaz :(
ahahaha :D Ben demek ıstedıgını anladım onun fakat ımkan yok :D

Son düzenleme:
Valla hocam fikrin için öncelikle teşekkür ederim de öyle yapabılecegım bır tanıdık cocuk yok :D akrabalarımın cocukları var onlarda uzakta oturuyor komsularda cocuk yok hepsı büyük :D :D o yuzden bu şekilde devam ediyorum mecburen ama varsa baska bir önerin onuda değerlendirmek ısterım :)

Valla şarkıdan dolayı 1 tane oyunda oldu eşleşen durumu cidden bi an şaşırdım onuda clıp ı hızlandırarak hallettim umarım bır daha böyle bir sorun olmaz :(
ahahaha :D Ben demek ıstedıgını anladım onun fakat ımkan yok :D

Yani zahmetli oluyor. Sıkıntılı. Bir de kanal kapandığında tüm emeklerin Youtube'un klasik kalıp bir e-postası ile uçup gidiyor arkasından baka kalıyorsun...

Ya spam yap derim ya da tam özgün ol :D

Yani zahmetli oluyor. Sıkıntılı. Bir de kanal kapandığında tüm emeklerin Youtube'un klasik kalıp bir e-postası ile uçup gidiyor arkasından baka kalıyorsun...

Ya spam yap derim ya da tam özgün ol :D

Arkadaşımla Beraber Sokak Roportajı Tarzında Bir Kanalda Kurucaz Fakat Bu'da Ek Gelir Olsun Dıye Açtım işte :) Birde Oyun Hamuru Aldım Bişeyler Yaparım Belki Diye O 'da Duruyo Çekmecede 2 aydır :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri