Özgün kanalımı geliştirmem için önerilerinize ihtiyacım var

• Kullanıcı OxOMasK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Valla üstadım ingilizce yapmazdık açıkçası çünkü ingilizcemin çok iyi olduğunu söyleyemem ki para kazanma amacı ile açmış olsam oyun yerine başka bir içerik seçerdim :)

Hocam kanalınızı çok beğendim işinizi hakkıyla yapıyorsunuz. Hocam kanal isminize bende takıldım ama biraz daha üstüne giderseniz diğerleri sadece sizin çakmanız gibi kalır. Onun dışında profil resminizi değiştirmenizi tavsiye ederim güzel ama kapağınızdaki tekno'nun o harfini alsanız bile daha yakışı dururdu çünkü siyah rengi bozuyor. Sizin sadece desteğe ihtiyacınız var hocam çünkü kısa zamanda kademe atlamak çok zor. Ben de oyun videoları çekiyorum isterseniz beraber projeler yapabiliriz memnun kalırım skype adresim : javazbekk

İyi ve tanınan bir kanal ile yakınlık kurdum. H.sonu görüşme fırsatı bulucam skype üzerinden. Bakalım şansım yaver giderse belki ucundan kıyısından tutunurum :))

Teşekkür ederim üstadım. Twitch e el atmak istiyorum ama canlı yayın ayarlarını bir türlü yapadım kaç gündür. Bilen birisi varsa şu canlı yayın sırasında takılmaları nasıl engelleyeceğimi söylesin :)

Hocam valla videoların kaliteli, intro olsun, senin konuşman yorumların olsun gayet başarılı. Valla bu videolara bu izlenim haksızlık olmuş sana. Ancak zamanla sabırla video attıkça takip edilecek, izlenecek diye düşünüyorum.

Şahsi fikrim; arama hacimleri yüksek oyunları oynarsan, oynamaya devam edersen çok izlenim alır diye düşünüyorum.

Valla üstadım Batman Arkham Night'ı çıktığı gece oynadım ve ilk bölümünü yükledim. O bile rağbet görmedi :) Üst sıralarda çıkamadım ne yazık ki. :(

Valla üstadım Batman Arkham Night'ı çıktığı gece oynadım ve ilk bölümünü yükledim. O bile rağbet görmedi :) Üst sıralarda çıkamadım ne yazık ki. :(

Hocam bedava oyunlar internette flash oyun. onları oynayın ayrıca kameranızı renkli yapın. ekstra olarak simülasyon oyunları çekebilirsiniz sizin tarzınız kanallar simülasyonda bi hoş duruyor. başlıklar falan da daha çekici olabilir

Hocam bedava oyunlar internette flash oyun. onları oynayın ayrıca kameranızı renkli yapın. ekstra olarak simülasyon oyunları çekebilirsiniz sizin tarzınız kanallar simülasyonda bi hoş duruyor. başlıklar falan da daha çekici olabilir

Teşekkür ederim. Kamerayı siyah beyaz bilerek yapıyorum. Hem izleyenin gözü yorulmuyor hem de video da kadah çekici duruyor. Tabi bu benim fikrim. Daha kimseden rank konusunda bir eleştiri almamıştım :)

Türkiye'de oyun kanalları çok hızlı büyüyor. 80 milyonluk bir ülkeyiz sonuçta. 1 ayda sıfırdan 250 abone hiç de az değil. Önerim çok video atmaktansa sadece tutacağına inandığın videoları atmak çok çok daha iyi.

Örneğin adı duyulmamış oyunları sadece kanalın tuttuğu zaman atmaya başla. Şimdilik gta 5 ve fifa videoları at. Böyle böyle çekersin anca kanalına insanları. Abone oranın 2k izlenime göre çok iyi devam et böyle.

izlenim ve abone sayısı orantısı başarılı..Bu demek oluyorki izlenimi artırabilirsen kanalın patlama yapacak..Çünkü videoların özgün ve kaliteli....

tasarım,intro vs hepsi çok güzel olmuş...

Çok teşekkürler arkadaşlar. İzlenimi arttırmak için hileli hiç bir işleme başvurmak istemiyorum. Bu yüzden aklınızda bir öneri varsa ve yazarsanız çok sevinirim.

Bir kaç arkadaş mesaj atıp sormuştu. Ona istinaden kayıt aldığım odamdan bir görüntü.

Son düzenleme:
Yeni ekipmanımı da aldım :)

Şuanda kullandığım ekipman listesi:

Kamera: Logitech C920
Ses Kartı: Steinberg UR22
Mikrofon: Samson C01 Studio Condenser
Headset: Asus HS-W1

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam ne kadara aldınız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri