Özgün kanalımı kopyalıyorlar Yardım Lütfen

yalan2211

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaslar 3 ay önce özgüne basladım malesef muzik videolarına resim yapıyorum emek verip ve bir sürü ayar yapıyorum videolarıma bu gün gece attıgım videomu felan hepsini kopyalamıs adam kanalına beyler ne yapabilirim

Merhabalar arkadaslar 3 ay önce özgüne basladım malesef muzik videolarına resim yapıyorum emek verip ve bir sürü ayar yapıyorum videolarıma bu gün gece attıgım videomu felan hepsini kopyalamıs adam kanalına beyler ne yapabilirim

telif at hepsıne kapansın umarım vıdeoları cekerken elde ettıgın materyallerı saklıyorsundur lazım oluyor cunku bende yenı basladım hepsını saklıyorum arsıvlıyorum

Yaptığınız Özgünlüğü Anlayamadım..

Biraz Açarak Anlatır Mısınız ?

Ona Göre Yardımcı Olalım..

Hocam özgün derken içeriğin tamamı sana ait değilse ne yazık ki yapacak pek bir şeyin yok. Yok eger sana aitse önce uyar kaldırmazsa telif gönder. İçerik sana aitse zaten her halikarda silmek zorunda yok sana ait değilse itiraz edecek ve sende kanıtlayamayacaksın.

kendin müzik yapıp (amator dj vb) onlara resim ekliyorsun sonra tamamı sana ait olan bu videoyu kopy yaptıalrsa telif at....

AMAMAMAMAMAAAAAAAAAAAAAA

hazır şarkıya 2 resim koyup bu şarkı benim diyorsan...konuyu kapat...malumunuz sahte telife ne akdar düşman olduğğumu herkez bilir :) yani kardşeim ozman video sana ait olmuş olmaz bu şekilde telif atarsan adam karşı bidlirim yapar senın kanalın gider...

telif at hepsıne kapansın umarım vıdeoları cekerken elde ettıgın materyallerı saklıyorsundur lazım oluyor cunku bende yenı basladım hepsını saklıyorum arsıvlıyorum

150 Videomum verisi malesef mevcut deil ama diger videolarımım verileri mevcut zaten videolarıma kanal ismini ver url ini basıyorum :) Telif hakkı için basvuru yaptım bekliyorum suan soyle bi baktım benim videolarımı çekip patlatmıslar videoyu benim kanalda o kadar izlenim yok :(

Yaptığınız Özgünlüğü Anlayamadım..

Biraz Açarak Anlatır Mısınız ?

Ona Göre Yardımcı Olalım..

Hocam MP3 dosyası buluyorum ANONİM Parça olarak o parçayı soyleyen sanatçının resmini buluyorum resmi Fireworks kullanıyorum onda editliyorum effect felan veriyorum Youtubeye atarken baslıgı Güzelcene ayarlıyorum Parçanın Sözlerini arastırıyorum açıklayamaya yazıyorum felan boyle işler hocam

Hocam özgün derken içeriğin tamamı sana ait değilse ne yazık ki yapacak pek bir şeyin yok. Yok eger sana aitse önce uyar kaldırmazsa telif gönder. İçerik sana aitse zaten her halikarda silmek zorunda yok sana ait değilse itiraz edecek ve sende kanıtlayamayacaksın.

Hocam söyle diyim kullandığım anonim parça kullanıyorum videonun herseyiyle ugrasıyorum adam gelip çalıyor malesef

hocam buyuk ıhtımal kapanır onun kanalı bırkc gune dert etmeyın bence

Hocam söyle diyim kullandığım anonim parça kullanıyorum videonun herseyiyle ugrasıyorum adam gelip çalıyor malesef

Anonim Müzik telif gerektirmez bu nedenle uyar kaldırmazsa telif gönder, itiraz ederse müziğin anonim olduğunu, videoyu senin yaptığını kantlaman yeter.

- Muzik - Şu anonim
- Hazırladığım program şu
- Gorseller şu gibi

kanıtlarsın her türlü

Anonim Müzik telif gerektirmez bu nedenle uyar kaldırmazsa telif gönder, itiraz ederse müziğin anonim olduğunu, videoyu senin yaptığını kantlaman yeter.

- Muzik - Şu anonim
- Hazırladığım program şu
- Gorseller şu gibi

kanıtlarsın her türlü

Hocam Tessekür ediyorum kanala 24 saat uyarı mesajı attım dediğinizin hepsi suan mevcut dediğinizi yapacagım :)

Müzik anonim ama video düzenlemesi sana ayit görünen o ki video sahibi sensin başta uyarmalısın. Bir dahaki sefere düzenlemelerini yaparken ekran kaydı al kanıt gibi bir durum olursa yardımcı olur sana.

Video konusunda hak sahibi değil diyen arkadaşların atladığı nokta. Burada konu sahibi videonun müziği hakkında bir iddası yok iddası yalnızca video görseli üzerine

sanmıyorum karsı tarafta itiraz eder olmadı mail felan atar yani sonucta müzik sana ait değil sözler senin değil resiler senin değil bunları bir araya getirmekle video sahibi olunmaz hatta bence karsı tarafın kanalı kapanırsa seninle ugrasıp oda senin kanalını kapattırabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri