özgün kanalımı nasıl geliştirebilirm ?

• Kullanıcı askbahcesii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

askbahcesii

Kayıtlı Üye
özgüne başladım videolar da fena sayılmaz ama izlenimler hiç gelmiyor özgün kanalımı nasıl geliştirebilirim nerelerde paylaşablirim youtube a reklam verirsem ne kadar maliyetim olur ve geri dönüşler iyi ölçülerde olabilir mi? tüm fikirlerinize açığım olumlu olumsuz buyrun düşüncelerinizi alalım

kanal linki https://www.youtube.com/channel/UCsfsazC5tGD9PjOBb--Ffhw/videos

Not: intro outro kapak resmi ve logo eklenecektir bir kaç güne

3 4 ay sonra tekrar gelin o zaman bakalim durumunuza hocam :) .

Çok kişi biliyorum kendim de dahil olmak üzere bir anda patlasın izlenimler diye bekliyoruz ve gerçekten hayal kırıklıkları ile bitiyor maceralar. Gerçekten sabırlı iseniz olur neden olmasın.

5-6 ay sonra bile izlenmeyen videoların olacak hocam, bu kategori böyle, başarılar :D

hangi özgün kanal baksam 3,4 senelik en kötü 2 senelik.Yani gerçekten uzun süre sabredip emek verirsen karşılığı oluyor.6 ay 1 senede hiçbirşey olmuyor malesef.İnsanlar youtuberlere oh rahat para kazanıyor diye bakıyor.Halbuki alakası yok çok zor bir iş.2,3 sene sürekli video atmak,karşılığında birşey görmemek ve sabretek çok zordur.2,3 saene çok uzundur ve bu sürede sürekli çalışmak gerekir.Bu nedenle özgün kanal tutturmak her yiğidin harcı değil.Bu işi gerçekten çok isteyen kişinin yapacağı iştir.

özgün çalışmak sabır işi arkadaşım, bende 1 yıldır sabr ediyorum ve hiçde bıkmadım, bıkmamda

Buda Kanalım

Çok kişi biliyorum kendim de dahil olmak üzere bir anda patlasın izlenimler diye bekliyoruz ve gerçekten hayal kırıklıkları ile bitiyor maceralar. Gerçekten sabırlı iseniz olur neden olmasın.

sabır sabır ve yine sabır

---------- Spam Engelliyici 12:12 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

5-6 ay sonra bile izlenmeyen videoların olacak hocam, bu kategori böyle, başarılar :D

kategori mi değiştireyim yani hocam yoksa bu yolda devam mı?

---------- Spam Engelliyici 12:15 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

hangi özgün kanal baksam 3,4 senelik en kötü 2 senelik.Yani gerçekten uzun süre sabredip emek verirsen karşılığı oluyor.6 ay 1 senede hiçbirşey olmuyor malesef.İnsanlar youtuberlere oh rahat para kazanıyor diye bakıyor.Halbuki alakası yok çok zor bir iş.2,3 sene sürekli video atmak,karşılığında birşey görmemek ve sabretek çok zordur.2,3 saene çok uzundur ve bu sürede sürekli çalışmak gerekir.Bu nedenle özgün kanal tutturmak her yiğidin harcı değil.Bu işi gerçekten çok isteyen kişinin yapacağı iştir.

sonuna kadar katılıyorum hocam size yılmak yıkılmak yok başarıya giden yolda tüm zorluklara göğüs germek lazım

Sesli videolar ile sessiz videolar arası ciddi bir izlenme farkı oluyor , bence Türkçe sesli olarak yapmanızı tavsiye ederim.

Videolarınız çok kalitesiz o kadar rakip varken neden sizi izlesinler ?

evet şuan kalitesiz sayılabilir ama başlangıç iyi bence ben bile bu kadar beklemiyordum hocam

---------- Spam Engelliyici 12:33 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------

Sesli videolar ile sessiz videolar arası ciddi bir izlenme farkı oluyor , bence Türkçe sesli olarak yapmanızı tavsiye ederim.

türkçe pek düşünmüyorum hocam ama belki de ilerde olabilir sessiz olup da çok izlenen videolar var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri