Özgün Kanalımı Spamlayan Arkadaşa...

hocam mantık basit;
birisi senin özgün kanalını kopyalıyorsa telif at.. sürekli inat edip kopyalıyorsa ve uğraşırım diyorsan dava aç herşey ortaya çıkar büyük bir ders olur.. malum hepimiz spam yapıyoruz ama biri telif atıyorsa daha diretmiyoruz ekmek yok diye :) ama ısrar edene müstehak..

Sonra da Türkiye'de yaşamak istemiyorum deyince vatan haini falan derler, her platformda böyle insanların olduğunu görüp ülke ve insanlarından soğumamak elde mi.

Dostum oturup birşeyleri sana ispatlamak için yeterli vakite sahip değilim malesef. Kopyalanan kanalın sahibi kim diye bakan biri yoktur. Hrgün binlerce kanal kopyalanıyor. Kanalın kontrolü bende çünkü kanal artık kullanılmıyor çöp kanal yani. Videoyu ben yükledim kontrolü bende oldugu için. Forumdan da değil kanalın sahibi ki olsa bile en fazla deriz ki videoları sil. Çünkü kanalın size ait olduğuna dair bir bilgisi yok ve olamazda. Bir önceki mesajımda açıklamayı yaptım. şuan cıkıyorum benim verecek başka bir cevabım yok zaten.
İyi forumlar

Tamam kardeşim birşey ispatlamana gerek yok.

Özgün kanalımı spamlayan kanal bir arkadaşının kanalı. Kanal çöp oldu kullanman için sana verdi. Ama ne zaman verdiğini de merak etmiyor değilim, zira ilgili kanal videoları gizleyeli 1 ay olmadı daha... Ya da [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] arkadaşın söylediğine göre ülke engeli koyduktan sonra 1 ay olmadı diyelim.

O spamlar, diğeri başka türlü spamlar, biri kanal sahibine bakar bakmaz, biri spam kategoriyi spamlar öbürü özgün kanalı spamlar. Bunlar değişir, hepsi kişinin karakterine bağlıdır sonuçta. Herkesin görüşü farklıdır. Herkes vicdanını rahatlatmak için farklı açılardan bakabilir olaya. Yapacak birşey yok. Benim açımdan baktığımda bir şekilde hakkım kullanılmıştır. Zerre kadar bir hakkımı dahi helal etmiyorum kendisine.

Hayırlı akşamlar.

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] Youtube sizden kanıt istese videoların size ait olduğuna dair sizde sonuna kadar ispatlarım diyorsanız hiç durmayın videoların hepsine telif gönderin.

Bas telifi neden kasıyorsunki kendini.
Ne uğraşacaksın.

eğer böyle bi sorun varsa pm yollayın kanal ile ilgileneyim

bişey çıkmaz buradan boşuna uğraşmayın

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] Youtube sizden kanıt istese videoların size ait olduğuna dair sizde sonuna kadar ispatlarım diyorsanız hiç durmayın videoların hepsine telif gönderin.

Bas telifi neden kasıyorsunki kendini.
Ne uğraşacaksın.

Arkadaşlar 3 video için telif gönderdim ama sonra gizlendi diğerleri. hsehan1 arkadaş vDS'de görebilmiş sanırım Türkiye'ye engellenmişler.

Valla açıkcası bu işi bildiğimden çoğu zaman videomu kopyalayanlara, kanalına ya da Adsense hesabına zarar gelmemesi için telif göndermeyip video altına yorum atıyorum lütfen videoyu kaldırır mısınız diye. Çoğu zaman da bu işe yarıyor ama her zaman bu kadar iyi niyetli olmuyorlar.

bu konudan bende müzdaribim hepte bizim türklerden çıkıyo zaten. Nasıl bi milletiz anlayamadım. Önüne geleni spamlamak nedir arkadaş ya. Ne tutarsa mantığını hiç sevmiyorum. Yabancılarda böyle bişey yok işte. Bide müslüman ülke olucaz. Önce hak yiyen bizim türk insanı.

olay pardon kuzenim yazmışa döndü :D

Kanalı gördüm o 600k+ dan fazla izlenim sizin videolardanmı elde edilmiş?

Arkadaşlar 3 video için telif gönderdim ama sonra gizlendi diğerleri. hsehan1 arkadaş vDS'de görebilmiş sanırım Türkiye'ye engellenmişler.

Valla açıkcası bu işi bildiğimden çoğu zaman videomu kopyalayanlara, kanalına ya da Adsense hesabına zarar gelmemesi için telif göndermeyip video altına yorum atıyorum lütfen videoyu kaldırır mısınız diye. Çoğu zaman da bu işe yarıyor ama her zaman bu kadar iyi niyetli olmuyorlar.

hocam valla benim yalantube videolarımı koyanlara direk telifi yolluyorum ben. daha sonra ricacı olanalrdan teliflerini kaldırıyorum ama bence hiç uğraşma yorumla falan. videolarını koyan varsa bu riski göze alıp koyuyo demektir.

Kanalı gördüm o 600k+ dan fazla izlenim sizin videolardanmı elde edilmiş?

Evet. Tüm videolar bana aitti. Belki bir kısmı belki de tüm videolarım bazıları unlisted şeklinde yüklenmişti. Tabi trafiğin bir kısmı başka kanaldan çekilmiş olabilir bilemiyorum.

Geçmiş olsun benimde bir özgün kanal var türkçe olduğu için izlenim fazla fakat kazanç izlenime göre çok az.Hergün kopyalanıyor telif felan atmıyorum uğraşılacak gibi değil.Bu tür durumlar için özel olarak direkt youtubela iletişime geçmeyi denedin mi ? Belli bir abone sayısından sonra böyle bir hakkınız oluyor, gün içinde hemen size dönüyorlar.

Geçmiş olsun benimde bir özgün kanal var türkçe olduğu için izlenim fazla fakat kazanç izlenime göre çok az. Hergün kopyalanıyor telif felan atmıyorum uğraşılacak gibi değil.Bu tür durumlar için özel olarak direkt youtubela iletişime geçmeyi denedin mi ? Belli bir abone sayısından sonra böyle bir hakkınız oluyor, gün içinde hemen size dönüyorlar.

Yok kardeşim Türkiye ekibinden hiç memnun değilim. Belki de yeterli abone sayısına ulaşamamışımdır. Mesela 2014'den beri bir konuda yazıyorum desteğe. Para kazanma bölümüne erişemiyorum diye. Şuana kadar kimse ilgilenmedi. En az 10-15 kez yazmışımdır.

Bu konuda da görüştüm. Sayfanın linkini gönderdim. Durumu anlattım 3 videoya telif gönderdim ama diğerleri gizlendi gibisinden ama hiçbirşey yapamayacaklarını söylediler.

Sonra da Türkiye'de yaşamak istemiyorum deyince vatan haini falan derler, her platformda böyle insanların olduğunu görüp ülke ve insanlarından soğumamak elde mi.

Hocam forumdan örnek vereyim. Forumda Üye: 22,725, Aktif Üye: 4,934 kişi var bunları hepsi flagcı, sahte telifci mi. en fazla 50-60 kişi falan vardır. ne yani biz şimdi onlara sinirlenip forumdan gidelim mi?
sen bir kişide gördüğün kötü bir özelliği herkese mal ediyorsun.

Hocam forumdan örnek vereyim. Forumda Üye: 22,725, Aktif Üye: 4,934 kişi var bunları hepsi flagcı, sahte telifci mi. en fazla 50-60 kişi falan vardır. ne yani biz şimdi onlara sinirlenip forumdan gidelim mi?
sen bir kişide gördüğün kötü bir özelliği herkese mal ediyorsun.

Yok ben tam olarak öyle demek istemedim. Ama genel olarak Türkiye'nin çoğu özelliğini sevmediğim için burada yaşamak istemiyorum. Tercih meselesi. :)

film kanalları çizgi film kanallarıda özgün kopyalamayalım mı şimdi. spam demek bu zaten adam kopyalar sahibi telif atar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri