Özgün kanalımla ilgili bir fikrim var sizce işe yarar mı?

• Kullanıcı Yagin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Anladım hocam saolun problem değil.
Arkadaşlar bu kadar övünce merak ettim sadece.
Bence başka kanallar açıp asıl kanalınıza yönlendirme gibi şeylerden uzak durun.
Reddit gibi sitelerde imleme olayını kullanın.
Arkadaşların anlattığı kadar varsa zaten elbet hakettiği yere gelecektir.
Başarılar.

Edit: Kendi kullandığım siteleri söyleyeyim,
İmleme için; reddit.com
Pingleme için;
Toplu Ping - 73 adet aktif servis - topluping.com
Search Engine - Fuub.net
Auto Ping - Fuub.net
Birde Google'ın kendi şeysi var.
https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=sitemaps&passive=1209600&continue=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fwebmasters%2Ftools%2Fsubmit-url&followup=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fwebmasters%2Ftools%2Fsubmit-url&authuser=0

Reddit'in faydasını bariz şekilde gördüm ancak ping siteleri ne kadar işe yarıyor bilmiyorum.:)

Teşekkür ederim hocam. Uzun vadede eğer tutarsa çizimler korumanın bi yolu yok elbette illa çalan olur ama şuan emeğimi korumak istedim nedense, kusura bakmayın lütfen. Yoksa bende paylaşmak çok istiyordum.

Bende çizim videolarım olan resimlerin fotoğraflarını yükledim konuya. Görebilirsiniz o şekilde, elma pastel ve renkli kalemle yapıldı vidyosu var, göz ise ipad ile, diğerleri pastel ama onların vidyosunu çekmemiştim bu tarzlarda çalışmayı düşünüyorum.

---------- Mesaj saat 17:37:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:36 civarında gönderildi. ----------

benim kendi konum var adwords kullanarak niche etiket bulma diye onu mutlaka kullanmalısın

Çok teşekkürler hemen konuya bakıp ilgili niçeleri bulmaya çalışacağım.

Teşekkür ederim hocam. Uzun vadede eğer tutarsa çizimler korumanın bi yolu yok elbette illa çalan olur ama şuan emeğimi korumak istedim nedense, kusura bakmayın lütfen. Yoksa bende paylaşmak çok istiyordum.

Bende çizim videolarım olan resimlerin fotoğraflarını yükledim konuya. Görebilirsiniz o şekilde, elma pastel ve renkli kalemle yapıldı vidyosu var, göz ise ipad ile, diğerleri pastel ama onların vidyosunu çekmemiştim bu tarzlarda çalışmayı düşünüyorum.

---------- Mesaj saat 17:37:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:36 civarında gönderildi. ----------

Çok teşekkürler hemen konuya bakıp ilgili niçeleri bulmaya çalışacağım.

Gerçekten problem değil hocam haklısınız.
Ama resimleriniz hakkaten denildiği kadar varmış elmaya uzanmak için hamle yaptım resmen. :p

Ayrıca tutuldukça çalıncak kısmı için de şu konuyu okuyarak çalınmasını zorlaştırabilirsiniz.
Hatta çalanlar bu telifi kabul ederse kazancınız bile artar.
KingTube nickli üyemizin açtığı konu;
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...nirsa-kazanclari-bana-mi-aktarilir-bilgi.html

Birde çok geç olmadan video hakkında hak iddaa edebilmek için editlenmemiş videolarınızı saklayın.
Kamera arkası video diye üstteki linkte ilgili yere göndererek videonun size ait olduğunu ispatlamış olursunuz.

Gerçekten problem değil hocam haklısınız.
Ama resimleriniz hakkaten denildiği kadar varmış elmaya uzanmak için hamle yaptım resmen. :p

Ayrıca tutuldukça çalıncak kısmı için de şu konuyu okuyarak çalınmasını zorlaştırabilirsiniz.
Hatta çalanlar bu telifi kabul ederse kazancınız bile artar.
KingTube nickli üyemizin açtığı konu;
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...nirsa-kazanclari-bana-mi-aktarilir-bilgi.html

Birde çok geç olmadan video hakkında hak iddaa edebilmek için editlenmemiş videolarınızı saklayın.
Kamera arkası video diye üstteki linkte ilgili yere göndererek videonun size ait olduğunu ispatlamış olursunuz.

Teşekkürler hocam, zaten videolarda kendi yüzümde görünüyor, kendi sesim var, ayrıca çizdiğim resimlerin orjinalleri bende belge var aslında. Mesela elma çiziminde başlarken elimde çizdiğim elma ile birlikte bir konuşma yapıp başlamıştım. O şekilde.

Tamamdır işte, zaten bu alanda içeriğin size ait olduğunu ispatlamak çok kolay.
Verdiğim konudaki adımlarıda izleyin. Sizden çekmeye uğraşan olursa 3. taraf eşleşen uyarısı versin yükler yüklemez.

Tamamdır işte, zaten bu alanda içeriğin size ait olduğunu ispatlamak çok kolay.
Verdiğim konudaki adımlarıda izleyin. Sizden çekmeye uğraşan olursa 3. taraf eşleşen uyarısı versin yükler yüklemez.

Hocam nasıl teşekkür etsem bilmiyorum. Başvurumu yaptım, google kabul eder inşallah. Eğer başarılı olursa çok rahatlayacağım.

10k+ abone yada yüksek izlenim yoksa google umursamaz content id başvurusunu

resim videosuna niche çalışıcam diye alakasız etiket girerseniz kanalınız sıkıntıya girer

olum şunu hala anlayamadınız :D reklamlar ÇOĞUNLUKLA çerezlere göre çıkar. eğer bi adam chrome kullanıp niche kelimelerle ilgili bikaç arama yapıp bikaç site gezdiyse yaş kısıtlamalı videoda bile insurance reklamı çıkabilir. sonra konusunu görürüz "oha beyler tbm fırladı acil bakın yardım" diye..

reklamlar izleyene göre çıkar etiketlere göre değil. niche etiket çalışçağınıza niche video çalışsaydınız zengindiniz :)

konuyu dağıttım pardon. konu sahibine dönecek olursak. aklına gelen fikir gayet mantıklı kesin uygula. diğer kanalla sakın kendi pc nden ilgilenme yeter. çizim kanalın dışında kendi pcnden işlem yapmazsan hiçbişey olmaz. özgün kanala zaten hiçbişey olmaz dinleme kimseyi. kanalın hitap ettiği kitle kesinlikle yabancı olsun. türkçeyi ve türkiyeyi geç.

herkes bi masa üstündeki beyaz kağıda çizim yapar. farklılaş. greenboxta çalış. gökyüzünde çizim yap, su altında çizim yap. yada nereyi hayal edersen orda yap. greenbox kullanırsan istediğin yere koyarsın kendini.. kendi greenbox studyomu forumdaki özgün çalışan arkadaşlara ücretsiz veriyorum destek olmak için. istediğin zaman gel kullan

bende ingilizce özgün çalışıyorum, çok değerli bi fikri pm olarak attım. uygularsan kısa sürede uçarsın. başarılar :)

10k+ abone yada yüksek izlenim yoksa google umursamaz content id başvurusunu

resim videosuna niche çalışıcam diye alakasız etiket girerseniz kanalınız sıkıntıya girer

olum şunu hala anlayamadınız :D reklamlar ÇOĞUNLUKLA çerezlere göre çıkar. eğer bi adam chrome kullanıp niche kelimelerle ilgili bikaç arama yapıp bikaç site gezdiyse yaş kısıtlamalı videoda bile insurance reklamı çıkabilir. sonra konusunu görürüz "oha beyler tbm fırladı acil bakın yardım" diye..

reklamlar izleyene göre çıkar etiketlere göre değil. niche etiket çalışçağınıza niche video çalışsaydınız zengindiniz :)

konuyu dağıttım pardon. konu sahibine dönecek olursak. aklına gelen fikir gayet mantıklı kesin uygula. diğer kanalla sakın kendi pc nden ilgilenme yeter. çizim kanalın dışında kendi pcnden işlem yapmazsan hiçbişey olmaz. özgün kanala zaten hiçbişey olmaz dinleme kimseyi. kanalın hitap ettiği kitle kesinlikle yabancı olsun. türkçeyi ve türkiyeyi geç.

herkes bi masa üstündeki beyaz kağıda çizim yapar. farklılaş. greenboxta çalış. gökyüzünde çizim yap, su altında çizim yap. yada nereyi hayal edersen orda yap. greenbox kullanırsan istediğin yere koyarsın kendini.. kendi greenbox studyomu forumdaki özgün çalışan arkadaşlara ücretsiz veriyorum destek olmak için. istediğin zaman gel kullan

bende ingilizce özgün çalışıyorum, çok değerli bi fikri pm olarak attım. uygularsan kısa sürede uçarsın. başarılar :)

Çok teşekkür ediyorum öncelikle. İlk olarak dediğinizi farkettim. Mesela ben hiç finansla ilgili etiket girmediğim halde, forumda bi kaç konu okuyup finans olaylarına baktığımda videolarımda forex reklamları çıkmaya başladı bende dedim noluyoruz ben böyle bişey yapmadım. Cidden etiket ile çıkan reklamın hiç bir ilgisi yokmuş. Ayrıca evet content ID başvurusunu sallamadılar :)

İkinci olarak fikrimi uygulamaya başladım videoyap botu üzerinden spam kanallar yaptım ve ordan önerilere çizimlerimi koydum. Adsense ile bağlamadım. Zaten ayrı bi adsense açıcam eğer onlara para gelmeye başlarsa. Kendi özgün kanallarım için ayrı adsense olucak.

Üçüncü fikrim ise, addmefast ile 20 30bin puan toplayıp çizimlerimi RT yaptırıcam, sanırım 10 bin rt de falan trent topic e girilebiliyomuş. O işide bot yapıcak zaten uğraşmıycam hiç bişeyle.

Okulum yoğun olduğu için haftada 1 çizim eklemeyi düşünüyorum. Greenbox fikri için ve pm için çok teşekkür ederim. Uygulamya çalışıcam, yanınıza gelmek çok isterim ama kıbrıs tayım malesef şuan gelemiycem herhalde. Greenbox yerine arka plan beyaz olan bi yerde yapsamda olur herhalde diye düşünüyorm sony nin programını öğrenmem lazım.

Şu an ingilizce çalışıyorum zaten, umarım bu fikirler ile de güzel bişeyler yapabilirim.

Son bir sorum olucak size, yeni açtığım kanalları 1 defalığına mahsus düzenlemelerini kendi bilgisayarımdan yapsam, sonra bi daha girmesem, zaten videoyap üzerinden kontrol ediliyor, ben direk cep telefonundan ilginç videoları oraya çekebiliyorum. Sorun olur mu?

---------- Mesaj saat 17:30:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:29:01 civarında gönderildi. ----------

Sabırla profesyonel bir şekilde bu işi yapın kısa sürede videolarınız kendiliğinden binlerce izlenmeye başlayacak.Youtube da örnekleri çok. Bu işi nasıl en iyi yaparım diyorsanız o kanalları bulun mutlaka bakın. Milyon izlenmeleri görünce bana hak vereceksiniz :)

Yorumunuz için çok teşekkürler, evet benzer videolar çok izlenmiş sabırla yoluma devam etmeyi düşünüyorum inşallah

Kardeş Öncelikle birilerinin aklına uyup sakın niche etiket girme videolarına kanalında gider adsensende gider. Alakasız videoya alakasız etiket girersen bu anlaşılır videoların nicheyle ilgili değil sonuçta..

Çizimler harika tek kanal çalış hergün 1 2 video at biyerlerde paylaş videolarını olmadı telifini flan al çok kazanırsın..

bir adet örne video alabilirmiyim çok merak ettim videoları :S

Kardeş Öncelikle birilerinin aklına uyup sakın niche etiket girme videolarına kanalında gider adsensende gider. Alakasız videoya alakasız etiket girersen bu anlaşılır videoların nicheyle ilgili değil sonuçta..

Çizimler harika tek kanal çalış hergün 1 2 video at biyerlerde paylaş videolarını olmadı telifini flan al çok kazanırsın..

bir adet örne video alabilirmiyim çok merak ettim videoları :S

Pm gönderdim size. Etiketleri sadece çizim ile ilgili veriyorum ama öyle olsa bile başka reklamlar çıkıyor, yukarıda arkadaşın dediği gibi, bu olay bizim aratmalarımızla ilgili bence. Mesela ben google da oyun aratırsam oyunla ilgili reklamlar çıkıyor. Etiket girince tabiki örneğin forex yazınca benim vidyom çıkar ama adam ona tıklamaz çizim olduğu için.

Çizimlere beğeni için teşekkür ederim. Her gün 1 2 video atmam imkansız nerdeyse. Çünkü bir çizim en az 3 saat sürüyor. Onun video edit işlemleri de 2 saat deseniz 5 saat. Okulumda da son sınıftayım o yüzden sadece haftada 1 gün ayırmayı düşünüyorum. Artık gittiği yere kadar.

Çizimlerin harika hocam. Kesinlikle iş yaparsın. Ayrıca birkaç günde resimli videoyla yeni bir kanalında aldığın hitler de bence gayet iyi. İlgi çektiğinin göstergesi. Başarılar diliyorum.

Hocam son durumlar nasıl aradan 10 gün felan geçmiş.

resimlere laf yok,şahane...
izlenme de başlangıç için bence motive edici...
partnere geçersen aramalarda daha kolay çıkar videoların...

Güzel çalışmalar, başarılarının devamını dilerim. Kanal paylaşma konusuna garibime giden, normalde youtube da bu paylaşımları herkes görür işitir, beğenir vs. ama nedense buraya koyunca telif, çalınma gibi olaylardan korkuluyor. Özgün kanal açarsam çekinmeden paylaşmaya hazırım. Yeter ki benim olduğunu bileyim. (İmzanı sakın unutma.)

Videolardan birini intro olarak hazırlayıp fan finder'e ekleyebilirsin. Eğer videon kaliteli ve özgün olursa seçilmen de kolay olur. Bedava reklam şansın olur. Ya da para ödeyerek de bunu yapabilirsin keyfine kalmış.

Kesinlikle facebook ve twitter sayfanı oluştur. Zaman geçtikçe kitlen giderek artar. Videolarını göremedim ama Türkçe çalışırsan Türkiye genelinde, İngilizce çalışırsan dünyanın her ülkesinde paylaşılabilir.

Harika çizimler olmuş. Devam edin, başlığa etikete önem verin kısa sure sonra çok iyi izlenim elde edersiniz eminim. Dediğiniz video sonu olayı çok getiri sağlamaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri